Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tullliii Tullliii

Przyjdziesz do mnie jeszcze na kolanach - jego słowa

Polecane posty

" A tak biedakowi obumarły jego fantazje erotyczne i musi szukac sobie nastolatki, byleby nie ponizej 16 roku życia" no jesli sex oralny to dla Ciebie jakies wydziwione fantazje erotyczne, to nie mam nic wiecej do powiedzenia

Gość tullliii Tullliii
dokładnie, powiedział, ze teraz poszuka sobie jakiejś nastolatki z którą sobie poszaleje, a później jakiejs 30tki z którą się ustatkuje... dojrzały facet tak mówi?

komiczne- przeczytaj uważnie :P zacytowałam autorke :P Ale jak widze lubisz sie czepiać wszystkiego co ktoś napisze :o

Gość tullliii Tullliii
komiczne - nie nie nic nie rozumiesz, sex oralny była, ale wg niego za mało, sex praktycznie na każdym spotkaniu, w przeróżnych miejscach. A co do jego fantazji erotycznych które przeze mnie obumarły to nie mam pojęcia o co mu chodziło....

Gość flakonik z roża
co za frajer haha popadam w jakis obled nie ma juz normalnych facrtow? tylko tacy ktorzy mysla ze kazda mogą miec? dobrze ze ja taka nie jestem faceta trzeba sobie wychowac i ja tak zrobilam:) delikatnie milo i bedzie ustawiony haha

"sex praktycznie na każdym spotkaniu, w przeróżnych miejscach" tzn ile razy w tygodniu - mów jak na spowiedzi!! :P

Gość tullliii Tullliii
wystarczająco dużo :-D czasem miał zakwasy :-P

Gość flakonik z roża
Tuliii _ _ on nie mial zadnych fantazji jakby je mial to by ci dawno o nich powiedzila albo ma ale sa tak zboczone ze wstydzil sie pwiedziec... a co to za facet ktory marzy a tego nie robi...chcial ci dogryzc..a ty powinnas odp mu ""_ taa zeby moje fantazje zrealizowac musialbys miec duzego:P

Gość tullliii Tullliii
flakonik z roża - tak to niezbyt bym mu docięła bo ma dużego :-) dlatego tak cwaniakuje i ma takie przerośnięte "ego"

to ze ma duzego jeszcze nic nie znaczy ;) Ważne, czy potrafił sie nim dobrze obslugiwac, czy tylko nosił go dla szpanu :D ;)

Gość tullliii Tullliii
umie, umie... ale jak zbierał te doświadczenia to nawet nie chce nad tym myśleć bo niedobrze mi się robi... kiedyś powiedział mi, że miał tyle dziewczyn, że nie potrafi ich zliczyć.. ale coś w tym prawdy jest bo w łóżku jest ok. Prawdę mówiąc jakbym szybciej o tym wiedziała, przed rozpoczęciem tego związku to nie pchałabym się w to gó...o

Dla mnie to niedojrzaly facet. Niech szuka dalej, zbiera doświadczenia erotyczne jakie tylko chce. Ciesz sie, ze masz juz go z głowy. On jest zbyt pewny siebie, zapatrzony w swoją urode i mozliwości ;)

ZOSTAW tego PADALCA ...........A ty ZNAJDZIESZ WARTOSCIOWEGO FACETA ZOBACZYSZ I BEDZIESZ SIE POZNIEJ SMIALA ZE bylas Z TAKIM gnojkiem .

Gość tullliii Tullliii
a najlepsze to, że cały czas powtarza, że to ja zniszczyłam Nasz związek... :-(

Gość olej patafiana

Gość tullliii Tullliii
Ludzie naprawdę potrafią być wredni!!! Jednego dnia czuli, kochający... drugiego wyzywający od najgorszych...

Gość hmmhmmm
Cholerka, podpisuję się pod tym co napisałaś. Miałam takiego samego chłopaka jak autorka. Też biedak przeze mnie bardzo cierpiał, bo czuł się niezaspokojony, wypominał mi to na każdym kroku, wściekał się, groził zdradą. A jakoś teraz mam tak samo temperamentnego faceta i seks jest bardzo udany a zaspokojeni jesteśmy oboje:) Tak, to jest kwestia dojrzałego podejścia do sprawy;)