Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szubidubida

Dlaczego wszyscy krytykująkierunki humanistyczne????Co komu do tego??

Polecane posty

Gość szubidubida

Nie rozumiem ludzi, którzy kierunki humanistyczne krytykuja i wysmiewaja sie z ich studentów. Bez sensu. Czy za supermadrych trzeba uwazac tylko inzynierów??? Głupota totalna...

Gość fgyhtytytyu
najbardziej zalosnym kierunkiem jest zarzadzanie i marketing 🖐️

a ja robie tak - za rok koncze germanistyke, potem ide na 3-letnia turystyke, a po niej zrobie magisterke na zarzadzaniu :P i tym sposobem bede miala 3 fakultety

Gość bo warszawiaki to żydy
marketing jest zarazpo pedagogice , to dopiero dziadowstwo

Gość szubidubida
Ok.... Ale mnie wkurza jak ktos krytykuje psychologie albo np jakas filologie.... Sorry, ale do tego tez trzeba miec niezły łeb... Zauwazyłam ze najczesciej krytykuja ludzie którym sie w zyciu cos nie udało i zazdrosc i zrównanie innych z ziemia im sprawia przyjemnosc.

bo kierunków humanistycznych jest masa , a jeszcze wiecej \"produkuja \" absolwentów po róznych polibzdurologiach tudziez rozmaitych pedagogikach, którzy tylko zasilaja szeregi bezrobotnych w urzedach pracy. i nieprwda jest ze trzeba miec do tych kierunków tega glowe ;) a inzynierów generalnie brak...

Gość flakonik z roża
bo human jest prosty i od huja wszedzie takich czy wy nie rozumiecie ze to nie ma przyszlosci? zal was uczycie sie jak pojebni i guwno z tego macie moj kuzyn studiowal historie i pracy juz 2 ;ata nie ma idzcie na fizjoterpaie to ma przyszlosc:P

Gość fgvfgdfgfdg
bo po prostu studia humaniastyczne są łatwiejsze, zawsze mozna cos naściemniać a na ścisłych nie wymyślisz nowego twierdzenia na fizyce czy matematyce:P

Gość ciekawe ile zarobi inżynierek
bez doświadczenia i uprawnień :D same studia gówno dają , tylko doświadczenie 😴

"same studia gówno dają " studia daja chociazby to ze masz mozliwosc zdobywanie tego doswiadczenia! Poszerzasz horyzonty i nie piszesz , ze " gówno daja" :P

taa, fizjoterapie... :o moja znajoma skończyła fizjoterapię a pracuje w delikatesach

Gość gr....................
nikt nie krtytykuje kierunkow tylko ludzi ktorzy na te kierunki ida tylko po to zeby miec "papierek"...

ciekawe ile zarobi inżynierek --> na poczatek niewiele ale ma szanse na szybka poprawe... a przede wszystkim na PRACE !!!

Gość flakonik z roża
laavia ja tez ukonczylam fizjoterapie i pracuje w gabinecie odnowy bilogicznej :) a po pracy jeszce laboratorium i mma wyjebke:P

Gość szubidubida
flakonik z roza- fizjoterapia to zenujace zarobki...... poza tym znam inzyniera ktory juz 2 lata nie moze znalezc pracy i wscieka sie bo podobno jest taki zapotrzebowanie na nich??????

Gość flakonik z roża
gr....._masz racje:P

Gość flakonik z roża
no ja ajkos ukonczylam fizjo i mam stała prace dobrze płatną.. a co mas zpo humanie? bachorki w szkole uczyc? toż to zalosne

Gość flakonik z roża
skoro szukac nie umie to co ja debilowi poradze?

Gość Gabriela mne rozpierdziela
na humana szkoda czasu:P

"na poczatek niewiele ale ma szanse na szybka poprawe... a przede wszystkim na PRACE !!!" to w sumie jak każdy :D ehhhh naczytali się gazet i teraz uprawiają propagande :o

ciekawe ile zarobi inżynierek --> akurat znam sytuacje z autopsji wiec ... :-P

masz już te dobre zarobki czy dopiero sznse na nie :p ?

Gość szubidubida
moim zdaniem jedyne co jest przyszlosciowe to znajomosc jezykow obcych.. bo wtedy nie ogranicz cie kraj.. a z fizjoterapia to no coz.... nie chce mi sierobic masaz jakims wstretnym grubym babom z cellulitem...

Gość jhdsjkhsjks
No nie miło się czyta te wypowiedzi, aż dziw że w ludziach tyle nienawiści, weźcie pod uwagę to że nie każdy jest ścisłowcem i ma mózg do fizyki czy chemii :o mi żal was iż oceniacie ludzi po tym jaki kierunek studiuja :/

Gość szubidubida
moja ciotka jest tłumaczem przysięgłym 2 językow i ma meeega duzo kasy wiec nie wiem czy te humanistyczne to takie nieprzyszlosciowe...

Gość bonboniiiik
Taaaaak inż. maja prace hehe . Moj kolega skonczył 2 lata temu studia (budownictwo, ma tytuł mgr.inż ) .Przez rok nie mogł znalezc pracy a jak juz znalazl to dostał 1500 zł a zwykli robotnicy po zawodowce zarabiaja tam po 3000 zł bo są dobrymi fachowcami a takich właśnie brakuje (bo wiekszosc wyjechała:)) . Inż. jest peeeełno i wcale nie sa potrzebni . Nooo chyba ze ma sie ok. 20 lat doswiadczenia w zawodzie ,ale zanim sie je zdobędzie to trzeba tyrac za te 1500 zł (jeśli się uda wogóle znalezc prace :).

Gość bhucevcu
Tata mojego chłopaka jest mgr.inż i nie mogł znalezc pracy bo takich wykształciuchów jest w brud a oni potrzebuja zwykłych pracowników/robotnikow . Wiec musiał w wieku 47 lat wyjechac za granice (tam pracuje jako zwykły robotnik) . I tyle dało mu te 5 lat studiowania

bonboniiiik gratuluje myslenia . tylkoze taki fiz. robotnik faktycznie zarabia 3, 4 tys , ale zarabiac tak bedzie do konca( juz pomijama, ze to praca fizyczna, gdzie trzeba miec zwyczajnie sily izdrowie) a taki inz. faktycznie zarabia na poczatku malo ( chociaz i znam takich co zaczynali juz od całkiem przyzwoitej stawki ) lae ma cos czego fizol miec nie bedzie : perspektywy na rozwoj, awans, wzrost plac. i za te 20 lat bedzie mial to czego ten wychwalany pzrez Ciebie robotnik miec nigdy nie bedzie. czy to tak ciezko pojac ? :P

juz mam :-)

Gość andrzejjjjek
Ja studiuję humanistyczny kierunek ,jestem na ostatnim roku. Juz teraz dostaje ofertY pracy ,wiec nie warto generalizowac . To zalezy od człowieka a nie od tego czy to mgr czy inż.