Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuuba

moj maz mi powiedzial ...

Polecane posty

Gość gruuuuba
A moja kolezanka ma 160cm I wazy 48kg a wpierdala wszystko chipsy , kebeby I nie tyle a j ana okraglo , zycie jest niesprawiedliwe 

Gość gruuuuba
No poczekam 3 miesiace jak sie nic nie zmieni to poprosze o zmiane tabletek na inne .. ale podobno te sa najlepsze  A kawe czarna ze slodzikiem mozna ??

aaa i powinnas miec bardziej pozywne sniadanie , bo tylko kanapka to za malo, tak zeby miec energie

Gość takie gadanie
Moze byc:D Ryby,duzo drobiu bez panierki,ma mnostwo bialka,chude biale serki. No i idź do lekarza zbadac hormony;) A kto powiedział,ze zycie jest sprawiedliwe:D,jedni tyją,inni nie:)

kawa ze słodzikiem jest OCHYDNA :D ( jak dla mnie) i niezdrowa( aspartam), cukier w kawie to jedyny cukier jaki swiadomie wprowadzam ( oprócz dni kiedy "szaleje"):P

Gość gruuuuba
no ale ja jem duuuzo salatek .. nie jakos mla miske tylko wielka miche salatki … po malej misce bym umarla … ;)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

przepraszam, ale to nie od tabletek. Biorę Yasmin od 2 lat i schudlam a nie przytylam- może masz problem z tarczycą?

Gość gruuuuba
I tak wybieram sie na cytologie I usg wiec powiem zeby zobaczyli te hormony tez .. To wkoncu mozna ta kawe z cukrem ?

Gość gruuuuba
A jak mialas??? Jakie tabletki bralas?? I co po zbadaniu tych hormonow zminili tobie tabletki I pomoglo ??

Gość takie gadanie
Amaleta daruj sobie:P Cukry wszystkie,równiez z owoców sa łatwo przyswajalne przez organizm,bardzo szybko sie po nich tyje .Pieczywo to tez cukry ,wiec w dietach warto je wyeliminowac. Gruuba więcej białek i będzie w porządku,no i zero owoców i soków,a warzywa jak najbardziej.

Gość gruuuuba
ja bralam na zmiane yasmin i cilest bo akurat kolezanka mi dala i moze dlatego po tym cilescie jebanym ... wiec bede brac tylko same yasmin i mam nadzieje ze cos sie zmieni

ja tez uważam, ostrożnie z owocami i zero soków! Nie łączyć mięsa i ziemniaków, tłuszczowe posiłki tylko z warzywami. Zrezygnowałabym też z pieczywa.

Gość sol jest niezdrowa

może Ci się gruuuba rozregulowało po cilest. Jak zostalam dłużej w Anglii tez dostalam tam inne tabletki i od razu po miesiącu czulam sie spuchnieta- powrót do yasmin oznaczał powrót do wagi:)

Gość gruuuuba
amalea ... to jak wkoncu udalo ci sie scgudnac jak bralas yasmin i nie moglas schudnac??

Gość gruuuuba
Ultra bo ja tez w angli bylam !!!! I dlatego tak wyszlo z tym piksami … no to trzymam kciuki zeby yasmin mi pomogl wrocic do mojej

Mi lekarz mój jak przypisywał Yasmin, pytalam specjalnie, mówił że pacjentki nie skarżyły się na przyrost masy- wrecz przeciwnie. Teraz chce zmienić na YAZ- nowsza wersja- jeszcze mniej hormonów. Sam mój lekarz mi zaproponowal. Za 2 cykle, jak skończę te co mam zmieniam i zobaczymy:) Amaleta- ja tez dużo sole i chudne:)

Gość gruuuuba
Hmmm.. zapytam o te YAZ .. warto sprawdzic … my baby mamy przejebane zycie 

Tylko ja w Anglii poszlam do przychodni, ale poziom wiedzy lekarskiej jest tam żałosny. Babka mi wkrecała, że to takie same tabletki jak moje, a ja widzialam na opakowaniu, że mają z 10 razy więcej hormonów:/ Gruuuba dawaj maila mi, wysle Ci super diete- dziala.

Gość gruuuuba
mfraniek@dataservuk.com

Gość gruuuuba
mfraniek@dataservuk.com

Gość gruuuuba
"com" ma byc razem