Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam...

Kredyt na samochod

Polecane posty

Mam pytanie dotyczace kredytu na samochod, co moge zrobic jesli potrzebuje ok 6000 zl a nie posiadam zaswiadczenia o zarobkach, poniewaz pracuje na czarno? jedyne czym dysponuje to dowod osobisty i legitymacja studencka...moze ktos mi powie co moge zrobic w takiej sytuacji?:/

Gość pojoih nhu u o
jesli kiedys brales juz kredyt to popytaj w tych miejscach gdzie go daja na dowod i taka moja rada,na auto nie oplaca sie brac kredytu samochodowego,bo: 1.jest drozszy niz zwykly konsumpcyjny(w banku nie musisz sie spowiadac na co bierzesz pozyczke,chyba ze bierzesz kredyt) 2.dopoki go nie splacisz wspolwlascicielem jest bank i raczej nikt ci nie kupi takiego auta jesli bedziesz chcial je sprzedac (auto w kredycie samochodowym idzie pod zastaw jako forma zabezpieczenia)

wez kredyt studencki - sa nisko oprocentowane - dostajesz kase do konca studiow - a musisz ja zaczac splacac 2 lata po skonczeniu po kilku ratach urbierasz te 6 tys

Gość gr....................
ludzie, dajcie sobie spokoj z tymi kredytami na wszystko !!! Przesytancie zyc ponad stan, bo sami sie w bagno wpedzacie !!! Skoro bedzie Cie stac na splate kredytu to czemu nie poczekasz i tych 6 tysiecy sobie nie odlozysz... bez placenie koszmarnych odsetek ?

tak gwoli ścisłości - jestem kobietą:D czemu nie poczekam? bo auto jest mi potrzebne, a sobote mialam wypadek i po moim autku niewiele zostalo. kredyt studencki jest na oplaty za studia, zreszta trzeba donosic zaswiadczenie z uczelni ze sie studiuje.

Gość gr....................
no tak, to jest jakis powod ... ;-)

czy ktos moze mi pomoc?:( nigdy nie bralam zadnego kredytu, zdaje sobie sprawe ze nie majac umowy niewiele moge zrobic ale moze jednak jest jakies wyjscie?:(

up