Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TIPSYtipsyTIPSY

czy jest możliwe aby naturalne paznokcie prezentowały sie pieknie jak tipsy?

Polecane posty

Gość TIPSYtipsyTIPSY

czy inwestowac w tipsy czy za te kase kurowac wlasne kupowac witaminy jakies utwardzacze?

Gość xgdh
Jest możliwe. Z tym, że ja mam naturalnie ładne paznokcie, długie, twarde, nie łamią się, jedynie czasem się rozdwajają. Wszyscy mnie pytają czy to moje paznokcie:D Dodam, że nie biorę żadnych witamin ani odżywek na paznokcie, po prostu takimi obdarzyła mnie natura:D

Gość Tipsytipsytipsy
ja zrobilam 2tyg temu tipsy zeloe ale jest rzydki odrost no i powietrze sie dostalo. tyle kasy w bloto. teraz m am miec uzupelnienie ale czy warto? to i tak wystarczy na 2-3 tyg? doradzcie prosze

Gość irinkaa
majpiękniejsze tipsy nigdy nie dorównają paznokciom naturalnym. Dziewczyny skończcie z tym kultem dla tego co sztuczne. Naturalne jest piękne!

nieee, tipsy niszczą paznokcie poczekaj aż urosną i zadbaj troszkę o nie :) lepiej będą się prezentowały naturalne

Gość ja noszę żele na własnych
długich paznokciach, tipsy nosi się tylko do czasu aż urosną własne paznokcie, potem nakłada sie na nie żel lub akryl.

Gość a ja tak i nie

Ja teraz jestem po tipsach i mam śliczne swoje paznokcie, jak pomaluję na ciemny klor to nadal pytaja mnie gdzie robię tipsy!

Gość fuksja707
wiesz, ja bym ci raczej radzila zainwestowac w jakies suplementy. kiedys tez mialam problemy z paznokciami, bo na studniowke zrobilam sobie zele. mialy byc na miesiac a nosilam jej jakies pol roku. po zdjeciu mialam tak slabe paznokcie, ze lamaly sie wpol i bylo to bardzo bolesne. uzywalam lakierow, odzywek ale to nic nie pomagalo. dopiero na wiosne kupilam sobie Onozis i jesli chcesz wzmocnic paznokcie to zastanow sie nad wzmacnianiem od wewnatrz. preparat zawiera jakies dwa aminokwasy, wiec brzmi niezle no i najwazniejsze – moja paznokcie sa mocne i mam z nimi swiety spokoj.

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Gość anastazja998
jest to możliwe... od pewnego czasu miałam kłopoty z paznokciami, łamały się. Przestałam bawić się wodą z płynem i mam ładne bialutkie i bardzo długie- swoje. Więc sie da.

Gość tipsytipsyTipsy
a czy kosmetyki sally hanson sa ok? znalazłam w necie takie które utwardzają mają w składzie teflon lub ba akryl!? czy są one coś warte? stosował ktoś?

Moim zdaniem o wiele ładniej wyglądają zadbane, naturalne paznokcie. Tak jak któraś z Was wyżej pisała, ja też mam swoje ładne i są długie i jak je ładnie pomaluję (najczęściej frencz) to wyglądają bardzo fajnie i dużo osób mi to mówi. Wszystko zależy od tego, jaką ma się płytkę, a ja mam bardzo długą, dlatego tak wyglądają, a zza palca wystaje tylko trochę paznokcia. Jeżeli ktoś ma małą płytkę (paznokieć ten który jest na palcu, taki wrośnięty, bo nie wiem, czy to dokładnie płytką nazwać), czyli taką na 3-4 mm to już mu chyba tipsy zostają.

żeby nie było, że mam jakieś samouwielbienie, to dodam, że jest coś za coś, bo te paznokcie u rąk może i mam ładne, ale u nóg są okropne ;p Niby długie, spoko, ale rosną na skos i są takie wklęsłe, jakbym miała grube palce ;p

Gość poli26
u nóg nosisz długie paznokcie? :o:o ja nosze tipsy zelowe bo moje paznokcie sa brzydkie...mam bardzo mała i krótka płytke...paznokcie pękają,rozdwajają się itp....ja nie mogę mieć mich zelowanych bo mi zel od nich odchodzi....teraz mam pazurki 5 tygodni bo moja kosmetyczka jest na urlopie...tipsy eszcze ładnie sie trzymają....ja wole tipsy tez dlatego ze jak sie je ozdobi to przez cały czas ładnie wyglądają a naturalne pazurki trzeba malowac co kilka dni...

"u nóg nosisz długie paznokcie? " Nie tylko płytkę u nóg mam długą. Często je obcinam, bo mi się nie podobają za długie. Ale obecnie laski robią tipsy na paznokciach u nóg...

Gość jak się ma krótką płytkę
to tipsy ja wydłużaja,nie wiem jakim sposobem,ale to fakt,sama sie przekonałam,pod tipsem paznokieć zarasta.Dlatego zrobie sobie jeszcze raz tipsy,a potem zapuszczam moje i może ewentualnie zaleję je żelem,ale to też niszczy pazury,bo trzeba je zmatowić żeby sie żel trzymał