Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia

Zdradził mnie czy to naprawde moja wina....?

Polecane posty

Gość Głupia

Gość Głupia
Dodam ze mam 17 lat on 22 i przłapałam go w łóżku ze znajomą( mysłałam ze zaraz padne) spytałam sie dlaczego a on na to : Bo ty nie chciałaś a ja mam swoje potrzeby! Ja rozumiem ale my bylismy razem 1 miesiąc

Gość a czemu Twoja
nie znamy szczegolow.. ale kazdy czlowiek ma swoj rozum. wie co robi. uwazam, ze to nie Twoja wina.

Gość hmm heh
koles nie traktowal Cie jak laski, tylko jak worek na sperme, chcial Cie przeleciec tylko.

nieee.. to szkoda słów... oczywiste jest że to nie Twoja wina... nie wiem tylko po co on Ci w ogóle głowę zawracał, podejrzewam że jak tylko by Cię zaliczył to od razu by Cię zostawił... krzyż mu na drogę ;)

Gość Głupia
Dzięki za wypowiedzi mnie ta cała historia bedziej smieszy niz przejmuje! I wiem ze to ja jestem górą bo to ja nie jestm szmatą i dziwką!

"podejrzewam że jak tylko by Cię zaliczył to od razu by Cię zostawił..." skąd kobiety maja takie pomysły? zostawia sie po zaliczeniu, jelsi laska była kiepska w łóżku... a jelsi jest dobra, to rucha sie do oporu :P:P

zostawia sie po zaliczeniu, jelsi laska była kiepska w łóżku... a jelsi jest dobra, to rucha sie do oporu idiota.... jakis chlopak powinien ciebie przeleciec analnie i ruchac do oporu

komiczne (komik1112@o2.pl) "podejrzewam że jak tylko by Cię zaliczył to od razu by Cię zostawił..." skąd kobiety maja takie pomysły? zostawia sie po zaliczeniu, jelsi laska była kiepska w łóżku... a jelsi jest dobra, to rucha sie do oporu A Ty to jesteś po prostu obleśnym zbokiem :D

Gość ja sie przypomne
Wątpie aby jakis chłopak mnie przeleciał ot tak- dziewica nie jestema ale mam swoje zasady i nie z każdym moim facetem ide do łóżka - dla mnie to co nas łaczy musi byc bardzo mocne i trwac jakis czas- moze i jestem młoda i głupia ale sekx tylko dla przyjemnosci fizycznej mnie nie intersuje

Gość Głupia
Wątpie aby jakis chłopak mnie przeleciał ot tak- dziewica nie jestema ale mam swoje zasady i nie z każdym moim facetem ide do łóżka - dla mnie to co nas łaczy musi byc bardzo mocne i trwac jakis czas- moze i jestem młoda i głupia ale sekx tylko dla przyjemnosci fizycznej mnie nie intersuje

a po co sie pchalas w zwizek z tyle starszym facetem - raczej nie traktowal Cie powaznie tylko zeby sie pochwalic przed kumplami, ze glupia malolate przeleci

Gość kolorowakredka
komiczne (komik1112@o2.pl) zostawia sie po zaliczeniu, jelsi laska była kiepska w łóżku... a jelsi jest dobra, to rucha sie do oporu Haha, a ja znam wyjątek od tej reguły. Zostawił, bo byłam zajebista w łóżku i się wystraszył:D I co Ty na to?!

"A Ty to jesteś po prostu obleśnym zbokiem" jedno Ci mogę zagwarantować :D na pewno nie jestem obleśny :P a zbokiem to bym był chyba raczej, gdybym laski dobrej w łóżku ruchac nie chciał :D

"Haha, a ja znam wyjątek od tej reguły. Zostawił, bo byłam zaj**ista w łóżku i się wystraszył I co Ty na to?!" bo był pewnie obleśnym zbokiem :P albo nie jestes tak dobra, jak Ci się wydaje :)

\"Na pewno nie twoja wina\" na pewno, to Kopernik nie żyje (o ile sztuka nekromancji to tylko fantasy :P)

Gość kolorowakredka
Ja nie rozumiem, co Wy wszyscy z tym przelatywaniem?:| Ja zawsze miałam tyle samo albo więcej przyjemności z seksu niż facet. I nigdy nie żałowałam, nawet jak na tym jednym razie raz zdarzyło się, że się skończyło.

Gość kolorowakredka
komiczne Nie był obleśnym zbokiem, raczej sprawiał wrażenie niedoświadczonego, bo np. pytał mnie gdzie jest łechtaczka:P

kolorowakredka bo tu w wiekszosci pisuja kobiety, ktore stosuja handel wymienny - dupa za związek, względnie dupa za pierścionek zareczynowy... sex nie jest dla nich przyjemnoscią samą w sobie, tylko srodkiem usidlenia faceta

to jak sie zorientowałas, ze ona taki niedoswiadczony, trzeba go było olac na wstepie... "bo np. pytał mnie gdzie jest łechtaczka" a tak na marginesie - tez mnie to nurtuje :P:P:P

" komiczne pie**olisz..." uwielbiam dyskusje z kobietami... ta lawina merytorycznych argumentów :D

komiczne wybacz ale dyskusji z toba nie bede prowadzic zwlaszcza na tak plytki intelektualnie temat.....

Gość pracuje na czarno
co wy gadacie?!!?!?!? przeciez jak jest opor to sie lepeij rucha a nie przestaje!!!!!!!!

\"wybacz ale dyskusji z toba nie bede prowadzic zwlaszcza na tak plytki intelektualnie temat.....\" te eskapizmy :D są takie wygodne, tak łatwo dzieki nim ukryć brak argumentów, miałkość toku myślowego jak równiez brak związku przyczynowo-skutkowego w rozumowaniu

Gość Głupia
a czy czekalibyscie az dziewczyna sie zdecyduje np. rok

te eskapizmy są takie wygodne, tak łatwo dzieki nim ukryć brak argumentów, miałkość toku myślowego jak równiez brak związku przyczynowo-skutkowego w rozumowaniu wybacz ale nie wydajesz sie osoba,ktora mogla by zrozumiec inny punkt widzenia ...zwlaszcza punkt widzenia kobiety.

Gość kolorowakredka
komiczne Ja tego nie łapie. Seks jest zajebisty co za różnica czy w związku czy nie. Ważne tylko, żeby obie strony miały czyste konto (nie związane), miały po równo przyjemności i zdawały sobie sprawę z konsekwencji. "to jak sie zorientowałas, ze ona taki niedoswiadczony, trzeba go było olac na wstepie..." Bo ja myślałam, że może to żarty, ale jak się potem okazało, że gra wtępna polega u niego na głaskaniu, głównie po tyłku, to dało mi do myślenia:P

\"Ja tego nie łapie. Seks jest zaj**isty co za różnica czy w związku czy nie\" masz męskie podejscie do sprawy... dla nich tutaj nie jest wazne, czy miały orgazm (bo pewnie go nigdy nie maja) czy facet był dobry, cuły, dał im dobry sex.... dla nich jest wazne, czy po seksie facet dał im związek, czy nie... jelsi nie, to czuja sie wykorzystane i jakosc sexu nie ma tu znaczenia