Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIESIACZKAAAA

Spóźniona miesiąćzka 2 MIESIACE !!

Polecane posty

Gość MIESIACZKAAAA

HEEJ 25 MAJA DOSTSŁAM PIERWSZĄ MIESIĄCZKE I DOTEJ PORY NIC , DENERWUJE SIE ZE COS MI JEST, W CIAZY NIEJESTEM BO NIE WSPÓŁŻYŁAM ...

Gość betanna
A ile masz lat?

Gość MIESIACZKAAAA
13

Gość bo jestes jescze młoda
skoro w maju to była twoja pierwsza misiaczka to kolejna moze byc za kilka miesiecy. Róznie z tym bywa u młodych dziewczyn. Mozesz isc z mama do ginekologa sprawdzic czy wszytko ok

Gość MIESIACZKAAAA
CZYLI W SUMIE NIE MUSZE SIĘ MARTWIĆ?

Gość bo jestes jescze młoda
raczej nie, ale powiedz o tym mamie.Zawsze warto skonsultowac sie z lekarzem

Gość betanna
To to normalne ,moja córka ma 13 ,zaczęła miesiączkować rok temu i też wtedy miała takie przerwy .Miesiączka przez pierwsze 2 lata może być nieunormowana ,może być co dwa trzy miesiące ,a może się zdarzyć ,że dwa razy w miesiącu .Nie ma się co martwić -dużo dziewczyn w twym wieku tak ma .I nie stresuj się ,wyluzuj ,bo stres źle na to wpływa.

Gość klara22
zgadzam się z Wami . ja pierwszą @ dostałam jak miałam 13 lat a następną dopiero po pół roku, później już występowały częściej ale i tak radzę Ci iść do ginekologa jeśli będziesz miała takie cykle cały czas. Ja nie poszłam i teraz mam problemy z zajściem w ciążę i cykle wciąż po 40-80dni :/ myślę więc że jeśli do 16 roku życia Ci się to nie unormuje to wtedy już czas będzie wybrać się do gina żebyś nie musiała przechodzić tego co ja. trzymam kciuki żeby w Twoim przypadku było inaczej

Gość taka jedna po30
ja to dopiero miałam cyrk z miesiaczka ....dostałam dosc poxno bo miałam okolo 15 lat...bolalao jak nie wiem poźniej cisza w szkole cyrki z podpaskami nie było wata...uffff ale wszystko mi sie ładnie unormowało i \"chodze\" jak w zegarku teraz 28 -29 dni cykl...:) w ciaze zaszłam bez problemów w jedna w druga taz.. bedzie dobrze mysle powodzneia