Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bisc

STRASZNE MDŁOŚCI W CIĄŻY TEZ TAK MACIE?

Polecane posty

Gość Bisc

jestem w 6tyg od wczoraj mam straszne mdłosci,tzn czuje jakbym miała grype żoładkową,mdli mnie wszystko niemam apetytu,niemam siły sie ruszać tak mi niedobrze,aszczegolnie jak mam pusty żoładek TEZ TAK MACIE?CZY TO NORMALNE?JAK SOBIE ZTYM RADZIC?

Gość ale nie ma takiej potrzeby
jaiałam mdłości przez kilka dni tylko. Poradzono mi, abym jeszcze przed wstaniem z łóżka na leżąco cos przegryzła. Mnie pomogło. Spróbuj i ty :)

Gość takie rzeczy się zdarzają
gryzzeldo - z twojej stopki nie wynika że miałaś mdłości :o

Bisc, sprobuj przezuwac migdały, mnie pomagały:-) Zycze Ci duzo wytrwałosci i cierpliwosci.......

a co ma piernik do wiatraka :o pytanie bylo o mdłości a nie o bliźniaki :o

bez kitu, tez tak mialam i tez bylam chudzielec straszny ciagle sie martwilam z czego mi dzieci urosna

Gość Bisc
aniby ciąża jest taka fajna,igdzie tu pozytywne strony?wymioty zasłabniecia mdłosci zagłuszaja radosci z ciazy:/

Poczekaj jeszcze troche:-) Od 4 mca zaczniesz sue cieszyc dzidzia:-)Tez tak mialam....

hehe jedne mają mdłości, a inne nie. ja nie miałam mdłości, nie wymiotowałam, nie miałam zgagi i nie puchłam.... ja mogłam cieszyć się z ciąży w 100% :D

takie rzeczy się zdarzają może nie wiesz, ale silne mdłości często towarzyszą ciąży mnogiej czep się kogoś innego

ja tez nie miałam mdłość, wymiotów,zgagi też nie posiadam :) ale poszukaj w necie informacji jak zminimalizować te przykre dolegliwości

Gość Bisc
nie no nawet nie mow mi tu o blizniakach:p

spoko, taki żarcik moja koleżanka też strasznie rzygała, to właśnie bliźniakami ją "straszyli" :P

ja mimo że nie wymiotowałam, to przez pierwsze trzy miesiace miałam mdłosci cały czas, rano, wieczorem, w nocy. Ciągle się czułam tak, jak bym się czymś zatruła. Po trzech miesiacach ustąpiło jak ręką odjąć :)

Gość to cie nie pociesze
ja od 6tc mialam takie mdlosci i rzygalam wszystkim co zjadlam i wypilam i tak 4 m-ce(bylam na czopkach p/wymiotnych) a kolejne miesiace az do porodu tez rzygalam ale tylko rano(zdarzalo sie kilka razy dziennie ale rzadko) no i mdlosci caly dzien to bylo straszne:( ale teraz juz o tym nie pamietam! trzymam kciuki