Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki19

Cilest! jak brać?? pomóżcie proszę....

Polecane posty

Mam małą zagwostke.. powiedzmy tak: jak zaczac opakowanie cilest?? inne tabletki sa numerowane, a te z kolei maja oznaczenia: pon, wt, śr itd. I np. po tej przerwie 7dniowej mam znowu je zaczac brac, dajmy na to jest czwartek. I no właśnie : brać od początku listka z oznaczeniem-pon? niby każde tabletki trzeba brać po kolei ale to nielogiczne w tym przypadku. prosze pomóżcie!!!!!

po to masz to oznaczenie dni tygodnia zeby brac w wyznaczony dzien - jak zaczynasz w czwartek to bierzesz ta z napisem czwratek - wtedy masz zawsze stala kontrole czy dzis wzialas tabletke

Chinka Czikuczikulinka: Słuchaj, jak nie miałaś zamiaru odp. na pytanie to sie lepiej nie odzywaj. ;p

o ja ale to logiczne ze jak powinnas wziac w czwartek to sobie bierzesz tabletke umieszczona pod czw. no nie dziw sie ze dziewczyny sie lapia za glowe czytajac 9243769583765065 podobne pytanie

Gość czekaj az dostaniesz okres
w poniedzialek :D Buahaha :D

Chinka Czikuczikulinka: Słuchaj, jak nie miałaś zamiaru odp. na pytanie to sie lepiej nie odzywaj. ;p

:| no tak to jest jak sie nie mysli, szkoda gadac kazda tab w opakowaniu jest taka sama wiec mozesz sobie wziac ktora chcesz

Gość zigi migi
czemu w wiekszosc z komentujacych tu to takie wredne pizdy? przeciez jesli was irytuje jej pytanie to po chuj sie udzielacie? nikt wam przeciez nie kaze tego czytac!!! chcecie odreagowac wlasne frustracje ? bo niezbyt kumam... dziewczyna zadala pytanie jesli nie potraficie jej normalnie odpowiedziec to nie komentujce suki, moze i nie mysli logicznie, moze jest idiotka, a moze ma IQ 180 chuj was to obchodzi!! poczulyscie sie lepiej piszac pierdoly? ech zal... po tej mega dygresji odpowiem ci autorko, tez biore cilest i dostalam okres we wtorek wiec zaczelam brac sobie od tabletki z oznaczeniem wtorek i tak az sie zatoczylo kolko :)

zigi migi a to znowu ty :) tez sie poszarpałysmy na twoim temacie i znowu obrazasz ludzi widzisz jestes taka sama jak te ktore wyzywaja na autorki głupich tematow jest w twojej wypowiedzi wiecej przeklenst niz normalnych wyrazen :| widzisz nikt tutaj dziewczyny nie wyzywał, tylko uczy samodzielnego myslenia a nie zadawania miliona głupich pytan tylko ty zjechałas kogo sie dało i kto tu chce odreagowac

Gość zigi migi
o nie wiedzialam ze kafeteria jest pelna samozwanczych pedagozek uczacych samodzielnego myslenia, widze ze nalezysz do ich grona, pogratulowac tak obrazam ludzi, a konkretnie tych ktorzy sami obrazaja i mysla ze moga robic to beskarnie bo sa anonimowi, jesli obrazil cie moj wpis to znaczy ze sama to robisz , zal

twoj nie, pisz ile chcesz i wyzywaj tylko nie oczekuj potem od kogos pomocy na tym forum jest za duzo chamstwa, a ty postepujesz jak \"te złe\" ktore sama wyzywasz, nie wiem czy ci to daje jakas satysfakcje ze sobie powyzywasz

Gość zigi migi
to czy bede oczekiwac od kogos pomocy na tym forum to tylko i wylacznie moja sprawa, bynajmniej nie oczekuje jej od ciebie, a to co pisalam w swoim temacie to inna historia i gdybys umiala czytac ze zrozumieniem nie obrazilam nikogo kto udzielil mi tam pomocy tylko skomentowalam wpisy nie na temat- wlasnie ten topic tez nie sluzy takim smiesznym dyskusja ktora prowokujesz wiec daj sobie juz spokoj kobieto bo jestes smieszna, KONIEC

hehe to sobie zobacz co napisalas na tamtym topiku :) i kogo obraziłas, z reszta szkoda słow na ciebie, i to ty jestes smieszna, tyle mam do powiedzienia

Gość zigi migi
sama jestes trollem, jestescie tak zalosne ze az zabawne :D poprawiacie mi humor ograniczone ludziki :D NARA!