Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest suknia ślubna

ja mozna zrobic sobie takie zdjecia??!?!?!?!?!

Polecane posty

wogole jak komus mogą sie podobac? chodzi mi glownie o te pierwsze zdjecia bo wiekszosc mi sie podoba , bo sami skorzystami z ich uslug bo juz nie jedną sesje widzielismy no i bardzo nam sie podobala. ale jestem w szoku ze młoda para zdecydowala sie na zdjecia ślubne na stole operacyjnym!!!!! miało wyjsc chyba orginalnie a wyszlo oblesnie!!!! http://www.studionapietrze.pl/zdjecia-plener.htm

rybie oko, dostepnosc do takich gadzetow, otwartosc pary mlodej, photoshop lub cos podobnego i gotowe

Gość maliga
przepięken te zdjecia!!!:) :D oprocz ty operacyjnych:-P chiałabym mieć takie na swoim slubie

Gość Lipsssssss
sliczne są te w wodzie i w makach. super

Gość KRYLONA
moż młoda jest z zawodu lekarzem

Gość przynajmniej oryginalnie
a nie w ogrodach botanicznych i pałacykach........ super!!!!!!

Gość SzczecinOna
Zdjęcia strasznie kiczowate i jakoś tak nie pasujące do tematyki ślubnej. Bardziej pasują do karnawału niż na pamiątkę ślubną. Widać ze raczej więcej roboty miał tu grafik komputerowy niż fotograf. Na kilku zdjęciach poznałam fotomodelkę tak ze prawdopodobnie zdjęcia robione pod portfolio. Zdaje się że Studio na Piętrze ma kłopoty z klientami że musi się w tak prymitywny sposób promować poprzez forum. Wcale się temu nie dziwię ze ma kłopoty……

Gość Raidówka
Te z żarówką, aniołami i innymi duperelami sa okropne :? To na stole rozbroiło mnie głupiotą, a przy tym z bagaznikiem pełnym trupów chciało mi się wyć... Jedyne ładne to te z pochodniami na plaży i w makach...

Gość do faceeett
ło rany, to z niby piratami tez tandetne :P

akurat to nie studio na pietrze sie reklamuje , ja pisze na forum pod czarnym nickiem ale nie chcialam zeby ktos mnie posądzil o reklame . a że bede korzystac z ich usług( sesja w plenerze w przelewicach) to często zaglądam na ich strone zeby zobaczyc czy dodali jakies nowe zdjęcia no i jak zobaczylam te na tym stole operacyjnym to mało co zawłu nie dostalam:P po prostu dziwie sie ze mlodzi chcieli takie zdjecia i ze to sie im podoba

Gość Oj....
Studio na piętrze to dziwna firma. Na niektórych forach jest chwalone a na innych bardzo krytykowane. Wiele ze zdjęć na ich stronie bardzo odbiega od rzeczywistości i myślę, że są to podstawione młode pary. Zdjęcia typu stół operacyjny pływanie w sukni ślubnej całkowicie nie pasują do klimatów ślubu. Ładnie skomponowane zdjęcie młodej pary siedzącej na ławeczce w ciekawej scenografii o wiele jest ładniejsze niż pływająca mokra młoda para. Jednak takie zdjęcia szokujące mają też pewien sens. Są osoby, które chcą zabłysnąć w środowisku czymś innym nawet, jeśli będzie to kontrowersyjne do wszystkich obowiązujących zasad. Najczęściej takie zdjęcia cieszą do momentu ich pokazywania i zaskakiwania oglądających. Przychodzi jednak czas, gdy już wszyscy te zdjęcia widzieli i ich czas w tym momencie się kończy. Tak zawsze jest z czymś, co ma szokować. Tak samo jest z modą panującą w danym momencie. Moda mija i to co było modne odchodzi w zapomnienie.

Gość Stół operacyjny -NIE
Ale sa też takie, co zachwycają. Te w wodzie, w sepii - stylizowane na stare, pod parasolem - romantyczne.

Gość anioł i diabeł
zespół rockowy i żarówki - nie przemawiają do mnei. Ohyda!! Ble...

powiem tak , widzialam zdjecia z sesji w studio mojego przszlego szwagra , i jeszcze zrobili sobie sesje jak jego zona byla w 9 miesiacu ciąży , zdjecia śa rewelacyjne i dlatego choc nie mieszkam w szczecinie zdecydowalam sie na tego fotografa za niecaly miesiac sie okaze czy to byl dobry wybor

Gość juz tuż tuż.....
Mieszkam w Popowie i też chciałam w tym studiu zamówić usługę, ale po tym, co zrobili mojej przyjaciółce kategorycznie z usług tej firmy zrezygnowałam. Ja chcę mieć pamiątkowe ładne zdjęcia a nie grafikę. Może jestem staromodna ale to co proponują nie ma nic wspólnego z fotografią ślubną.

ja mysle ze to zalezy wszystko od mlodej pary , brat mojego przyszlego meża mial zdjecia w studio i tam za wiele grafik komputerowy nie robil , tyle ze te zdjecia są fajne no i bardziej orginalne od tych pozowanych zdjec w typowym studio ja bym chciala tak pol na pol , troche zdjec artystycznych a troche calkiem normalnych

Gość juz tuż tuż.....
co rozumiesz przez zdjęcia artystyczne? W zdjęciu artystycznym nawet nie musi być widać twarzy najwalniejszych osób. Czy takie zdjęcie będzie według ciebie pamiątką?

np te http://www.studionapietrze.pl/zdjecia-plener49.htm chcialabym miec kilka zdjec takiego typu a z tego co pamietam to w cenie jest chyba 30 zdjec a mozna nawet wiecej wiec jak 10 bedzie takich co nie widac dobrze twarzy to mi nie przeszkadza

widziałam kiedyś zdj ślubne, na których młoda siedziała na kiblu a mąż podawał jej papier :D żenada. Chyba bardzo chcieli być szokujący. nie podobają mi się zdj gdzie młodzi leżą w wodzie albo na piachu, całe to umorusane i w imię czego?? Oby tylko zdj nie były takie jak wszystkie..Bez sensu

faktycznie żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra a ni 1 zdjecia nie bylo ladnego

Gość pss cicho sza
hmm studio na piętrze jest ok ale moim zdaniem "WYGRYWA WSZYSTKO" studio Este! jak ktos jest ze szczecina niech zerknie na ich stronke

Gość Oj....
Suknio ślubna Czy nie zauważyłaś ze te zdjęcia są sztuczne całkowicie pozbawione uroku natury. Owszem zdjęcie z pochodniami jest ładne, ale czy nie dopatrzyłaś się w tym zdjęciu totalnego kiczu? Zobacz jak układa się światło z palących się pochodni. Jeśli komuś w naturalny sposób uda się tak światło zakrzywić to dostanie Nobla. To samo dotyczy zdjęcia w smugach światła. Ten efekt zrobił grafik komputerowy i to się ma podobać? Pomyśl jesteś na zdjęciach plenerowych i robisz zdjęcia w wodzie a co dalej?? Słyszałam jak fotograf szukał ludzi do takich zdjęć i był gotów im za to zapłacić. Fotografowie prześcigają się pomysłami i chcą być innymi niż reszta konkurencji. Jednak, jeśli nie ma się tego czegoś właśnie powstają takie kiczowate oderwane od rzeczywistości wręcz ohydne zdjęcia.

Gość Oj....
Owszem zdjęcia Este są ładne, ale też nie wszystkie. Zdjęcia robione są w klimacie akcji filmowej i wyrwanych kadrów z filmu. Jednak patrząc na stronę nie można pisać, że wygrywają ze wszystkimi. Gdyby umieścili przynajmniej po 20 zdjęć tych samych ludzi to wtedy można pokusić się o ocenę firmy. Jednak to są wybrane pojedyncze zdjęcia z różnych par młodych. Każdy fotograf ma takie jedno czy dwa super zdjęcia z pleneru , ale liczy się też reszta zdjęć.

no tak a zauwazylas moze ze na stronie sa zdjecia kazdego rodzaju? ja widziałam zdiecia z sesji slubnej i szczerze mowiac grafik to moze robil jedynie retusz, jakies tam cienie itp. na tej stronie ta babka z tym kwiatem bardzo mi sie podoba http://www.studionapietrze.pl/zdjecia-plener97.htm na wczesniejszych stronach para leząca na mostku, uwazam ze są bardzo naturalne choc na pewno cos poprawiane , i wlasnie wiekszosc zdjec chcialabym miec w takim typie choc kilka artystycznych na pamiatke tez bym chciala

Gość Oj....
…suknio… zdjęcie młodej z kwiatkiem jest ładne a raczej kwiatek jest ładny, bo to on zwraca uwagę i przygasza urodę panny młodej. To zdjęcie jest naturalne z tym ze siła ciężkości zdjęcia skierowana jest na ten kwiatek a tak nie powinno być. Reszta zdjęć i to z tymi cieniami to typowa praca grafika. Pracuję w agencji reklamowej i pokazałam te zdjęcia kolegom grafikom. Potwierdzili moje opinie. Większość zdjęć jest mocno oderwana od natury z nastawieniem na efekciarstwo. Trudno nazwa takie zdjęcia artystycznymi.