Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuu22223333

NIE WIEM JUZ CO ROBIC...

Polecane posty

Gość uuuuuuuuu22223333

Jestem mama cudownego miesiecznego synka ktory ogolnie jest bardzo grzeczny, ale ostatnio przy zmianie pieluszki wydziera sie wnieboglosy ale tak bardzo ze nie moze zlapac oddechu, zapomina sie. Zaznaczam ze tylko tak robi przy zmianie pieluchy. Niedawno byl troche odparzony ale szybko to wyleczylam i teraz ma zdrowa pupke a mimo to placze :( Nie wiem co robic bo serce mi sie kraje jak on tak placze to okropne dla mnie. Napiszcie mi co mam zrobic

a sprawdziłaś czy pod napletkiem nie ma stanu zapalnego sprawdz a jeśli ma zaczerwienienie to zaparz rumianku i przemywaj kilka razy dziennie

Gość uuuuuuuuu22223333
atalanta -- mysle ze gdyby tak bylo to chyba plakalby caly czas a nie tylko jak go przewijam ... Sama juz nie wiem Mam mu odsunac napletek ? A czy to nie jest niebezpiczne dla tak malego dziecka ?

Gość uuuuuuuuu22223333
podnosze. Kochane mamusie poradzcie mi cos ❤️ ❤️ ❤️

Gość powienien obejrzec go
pediatra - na pewno cos malego boli - moze ma jakas przepukline , moze ma cos ze stawi biodowymi albo jakis stan zapalny . bo nie napisalas dokladnie w jakim momencie placze - jak unosisz mu nozki czy jak przemywasz . a jesli korzystasz z chusteczek nawilzanych - to zamiast tego umyj mu pupe w cieplej wodzie i posmaruj kremem .

Gość powienien obejrzec go
mialo byc stawami biodrowymi