Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_walczaca

Jak Konrad chce cierpieć za miliony!

Polecane posty

Gość kobieta_walczaca

Facet z którym się spotykałam właśnie spotkał po wielu latach swoją dawną miłość i coś zaiskrzyło. Postanowiliśmy być przyjaciółmi. Tylko nie rozumiem, dlaczego skoro oboje nas do siebie ciągnie i nie jesteśmy sobie obojętni, on chce cierpieć za miliony i być z tamtą. Ona jest od niego starsza, po rozwodzie, ma dorastającego syna, poza tym podobno jest schorowana i nie wiadomo czy będzie mogła mieć jeszcze dzieci. Gdy usłyszałam o tym nie komentowałam. Zapytałam tylko po co mu wychowywać cudze dzieci, wiem, że zawsze bardzo chciał mieć swoją gromadkę. Podobno sam się nad tym zastanawia, a ja mam być wyrozumiała, bo ona ma mniejsze szanse na szczęście niż ja. Co wy na to? Czy powinnam walczyć? Tu nie chodzi nawet o to żeby do mnie wrócił, chcę po prostu, żeby był szczęśliwy, a wydaje mi się, że poświęcając się nie osiągnie szczęścia.

bo faceci to tak naprawde skurwiali romantycy :P a tak serio cóż jestes od niej gorsza, skoro woli tamtą i musisz sie z tym pogodzić i tyle

Gość kobieta_walczaca
nie uważam się za gorszą :P

jeslis ie nie uważasz za gorszą to mu odpuśc i poszukaj sobie kogoś innego skoro woi być z byłą;)

Gość kobieta_walczaca
Nie dzieki ja nie mam zamiaru sie zabić;) chce zeby on nie cierpiał bo nie zasługuje na to.

ale może on ma na to ochotę, moze to lubi, co mu będziesz głowę zawracała, dokonał wyboru i musisz sie z tym pogodzić

choć wiem że to wnerwiające i wkurzajace jak ktoś wybiera kogoś innego niż nas, jednak niestety jedyne co można to poprostu odpuścić nikogo na sie nie zmusisz do bycia przy kimś

Gość kobieta_walczaca
Eh... Zycie jest brutalne. Czyli rozmawiać z nim na ten temat tez nie powinnam?

możesz spróbowac pogadać ale watpię aby coś dobrego wyszłoz tego, próbuj puki Ci starczy sił

ale jak facet sie bedzie upierał to nic wiecej iż pozostawienie go w spokoju Ci nie pozostanie

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Tylko nie rozumiem, dlaczego skoro oboje nas do siebie ciągnie i nie jesteśmy sobie obojętni, on chce cierpieć za miliony i być z tamtą. ach te kobiece projekcje

facet jest dorosly, ma wolna wole - nic nie zrobisz. tak jak Bog dal nam wolna wole i to ona doprowadzila do wielu nieszczesc, tak samo bedzie u Ciebie.