Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka

przeprowadzka do pokoju rodzenstwa

Polecane posty

Gość qqqrka

w jakim wieku przeprowadzilyscie dziecko do osobnego pokoju jesli wczesniej mialo lozeczko u was w pokoju??Ile mialo miesiecy czy lat??Czy przesypialo juz cale noce??Jesli nie to jak to wygladalo??I czy ma pokoj razem z rodzenstwem?? Bo moj skonczyl wlasnie rok i planuje go przeprowadzic do drugiego pokoju ktory nalezy teraz do mojej starszej coreczki. Maly przesypia juz noce, budzi sie tylko ok 4 na mleko. Zastanawiam sie czy to nie za wczesnie....

córa poszla do swojegopokoju 2m-ce przed narodzinami brata, nie chcielismy aby przezyla szok i zazdrosc o braciszka, musielismy to jakos rozgraniczyc. Miała wtedy 13 m-cy, przezyla to spokojnie, nawet jej sie podobalo, widac bylo ze cieszy sie na swoj pokoik. Jej brata wyprowadzilismy z naszegopokoju jak mial 9m-cy. Przezyl to równiez bardzo dobrze, cora nei miala oporow bo twardo spi w nocy, syn jeszcze budzil sie raz w nocy, ale z racji tego ze córcia sie nie budzila na jego placz to bylo ok. Dzieci naprawde dobrze to zniosly

Gość qqqrka
Tez tak wlansie mysle... maza mi sie spokojne wieczory, normalne ogladanie telewizji, rozmawianie z mezem i nie uciszanie sie nawzajem bo maly spi... tak to by byl razem w pokoju nz corka i moglibysmy w koncu normalnie spedzac wieczory. A poztym corka bardzo chce tam brata u siebie.... tylko ze maly sie jeszcze budzi jak mowilam a mimo ze corka ma tez bardzo twardy sen(nie moglam jej nawet dobudzic wqieczorem jak zaczelam rodzic, zeby pojechala do babci:)) ale mimi wszystko boje sie ze synek bedzie ja wybudzal

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany