Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tancerz na wieczorze

problem z wieczorem panienskim

Polecane posty

ile moze kosztowac 20 minutowy wystep tancerza na takim wieczorze?? W zaleznosci co on bedzie robil, powiedzmy za taniec z przyszla panna mloda (taki towarzyski, jakieslatyno, czy cus...) no a ile za cos bardziej odwaznego, typu maly striptiz ;) tak z 20 minut, 0,5h ;)

niech ktos mi kutwa wytlumaczy po co,zeby zalozyc rodzine,trzeba najpierw ogladac gole dupy i penisy?? dorosli ludzie,a zachowuja sie jak rozpieszczone dzieci...

jaka wolnoscia?jest sie juz w zwiazku...wolnoscia mozna sie cieszyc jak sie jest singlem,inaczej po co zaczynasz zwiazek,jak tak bardzo chcesz wolnosci to zostan sam. do tego wiekszosc par juz dawno mieszka ze soba przed slubem,wiec dla mnie jakies durne wieczory kawalerskie/panienskie to hipokryzja i chec udowodnienia bog wie czego.glupie popisy

:classic_cool: tyle ze ja pytam od tej drugiej strony. Ktos chce mi za to zaplacic. Nie wiem ile wziac. Umiem tanczyc ale to bylby moj pierwszy raz. Raczej bez takich ekstremalnych wrazen jak kolezanka sugeruje... Rzuci ktos moze rzad wielkosci? Nie chce ograbic dziewczyn ale tez sie nie chce sfrajerowac ;) A po co i dlaczego - to juz nie pytanie do mnie. Dla mnie to okazja do zarobienia ;)

Gość
ja moge przyjsc i zatańczyc :classic_cool:

moze przejdzmy do meritum? Bo interesuja mnie stawki. Nie wiem ile moge zaproponowac ;) A pozniej mozemy porozwazac moralne aspekty wystepow tancerza na wieczorze panienskim ;)

taaa...czyli wczesniej przez np 4 lata związku też się ogladało dupy i penisy i chodziło na streptise,dziwki itp bo jeszcze sie nie było w kajdanach? wieczory panieńskie/kawalerskie to wioska:P

przerwa ---> To zobie znajdz swoj wlasny rynek zbytu :P

ale jak moge zarobic na tej wiosce to ja chetnie skorzystam! Tylko dziewczyny pomozcie - ILE??

Gość
włądnie znalazłam :classic_cool: mozemy wtapic w duet odstawimy popisowy numer kankana :classic_cool:

nie ma na ile sie wyceniam. Przeciez sa jakies stawki za to. Taka usluga pare lat temu inaczej kosztowala niz teraz. Pytam o mozliwe stawki. Czyli paredziesiat zlotych mowicie? Jak 100zl powiem to bedzie za duzo? Troche slabo za zrobienie z siebie idioty :P No ale jesli tyle to kosztuje... ;)

jak nie więcej niż 100? zależy ile czasu masz zamiar tam być... ja za mniej niż 200zł bym nawet nie szedł...inna sprawa że raczej nikt by mnie nie chciał wynająć :D ale nawet jeśli to minimum 200zł

jeszcze dokladnie nie wiem co bede robil, wiec chcialem zapytac orientacyjnie o stawki np za sam taniec - zupelnie grzeczny z przyszla panna mloda, troche wygibusow itp... No a ile za ewentualne rozbieranie sie (nie calkowite). Taki maly striptiz ;) Tez grzeczny :P W koncu moj pierwszy raz ;)

dwa razy występowałam na wieczorze kawalerskim, raz po znajomości to za darmo, a raz za kasę i za godzinę występu (z 15 minutową przerwą) zapłacono mi 300zł, ale to było 3 lata temu więc nie wiem jak teraz jest, ale myślę, że 200 możesz śmiało żądać

100zł zarabiałem do ręki kosząc trawniki i podlewając kwiatki, praca lekka , przyjemna..na słoneczku, kosiarki automaty... za zrobienie z siebie idioty (w czym akurat mam wprawę i doświadczenie) mniej niż 200 bym nie wziął...:) no chyba że to jakieś twoje znajome czy kolezanki to nawet za free możesz iśc, i tak ci coś w gacie wsadzą pare złotych:D

No i ja wlasnie o 200zl pomyslalem na poczatku ;) Juz sie zgodzilem, wiec nie wypada odmowic. A te 100zl to mnie troche zmrozilo. Za 20zl to jeszcze bym sie mogl powyglupiac :P

Gość sfaf
hmmm, a jak ja skladalam sie z innymi laskami na tancerza to za pol godz wzial 300 albo 400zeta- ale to zalezy, czy jest konkurencja, zapotrzebowanie i czy jest taki osobnik rozchwytywany.

Gość taka zolzowata
zobacz sobie przyklady na www.kawalerskie.pl

200zl - mialo byc, zero mi sie omsknelo ;) To co? jak powiem, ze 200zl to nie omdleje dziewczyna? Nie znajome, chociaz troche po znajomosci. Wiecie kolezanka kolezanki, kolezanki... ;)

jak na godzinę to bierz więcej niż 200, ja bedę miała na panieńskim tancerza ale nie mam pojęcia ile to będzie kosztowało

O ewentualnym szturmie na moja skromna osobe zostalem lojalnie uprzedzony :P :classic_cool: a na tej stronie to sa rozne atrakcje, owszem ale dla panow raczej ;)

No napewno bede tam ciut dluzej niz te 20 min... Wiec pewnie ta usluga wlasciwa ulegnie wydluzeniu ;) Ale samego wystepu to mysle, ze tak do pol godziny maks. 200zl ok mowicie?

stary, ja bym uważał. w dzisiejszych czasach to kobiety przejmują wiele męskich cech. więc...wiesz. dosypią ci wiagre do drinka i.. o ile będa ładne i fajne to pół biedy, opierać się pewnie nie będziesz ale jeśli jakieś koszmarniaki to...oj..ja bym wziął ze sobą ze dwóch ochroniarzy:>

Mysle, ze sobie poradze :classic_cool: Poza tym nie jade tam pic, wiec raczej chrzczonych napojow sie nie lekam :P