Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaaa16

jebane loki ... / ehh pomozcie

Polecane posty

Gość lalkaaa16

Co zrobic zeby loki sie trzymaly ? Robie lokówką,idę przez miasto 15 minut i juz mam proste.Lakieru dałam tonę.Tyle,że były aż sztywne a jednak sie prostuja...co robic ? co kupic ? jak robic ? ;/ Chodzi mi o loki od polowy wlosow....tak slicznie mi wychodza a prostuja sie;/;/

chcesz sie zamienie z toba swoimi wlosami:) zawsze chcialam miec prostea mam bardzo lokowate:)

a jak robisz loki??? bo mi nigdy ładne nie wychodza?

Gość lalkaaa16
nakrecam na lokówke ale inaczej...jakby to wytlumaczyc...nakrecam takie ciensze pasma i robie taką spiralkę na lokówce ,po prostu nakręcam to pasmo naokoło lokówki ale od góry do dołu rozumiesz xD ? i ten efekt jest zajebisty! szkoda,ze sie prostuja ;((

Gość Anq25
z prostej przyczyny sie prostuja....jak robisz spiralke to ona sie rozkreca....Bardzo czesto tak sie dziej na dlugich lejacych sie wlosach. Rób loki prostwonica, robisz od nasady ale one wychodza od polowy. Przed zrobieniem loka spryskujesz wlosy sprayem do modelowania a na koncu bardzo lekko lakierem. Tutaj masz filmik. http://www.youtube.com/watch?v=XIg6s-gZbzE&feature=related