Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fishka422

od tylu

Polecane posty

Gość fishka422

hej dziewczyny, czy wy potraficie osiagnac orgazm w pozycji od tylu? nie wiem czy ze mna cos nie tak bo ja tak nigdy nie doszlam, a szkoda, po pozycja jest calkiem sexy. a moze jakies wskazowki?

Gość biednaumyslowo
pozycja od tylu jest dosyc dobra poniewz mozna sobie spokojnie pisac na klawiaturze tylko troche trzesie;)

Gość wyjdz na rynek
i krzycz kto chce mnie ruchac za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fishka422
no kurde pytam tylko, czy kobieta jest w stanie miec orgazm w pozycji od tylu, z powyzszych odpowiedzi wnioskuje, ze nie

Gość ciepojebalo
dawn

Gość w tej pozycji
orgazm moze miec jedynie pedał

Gość folikababa
no ja tez nie mialam .a w innych pozycjach bez problemu.:)

Gość fishka422
do: jakis tam facet: tez chcaialbym byc taka kobieta, ale takich to jest chyba niewielki %

ja miałam w takiej pozycji orgazm tak sama z siebie to moge zliczyc na palcach jednej ręki, ale jak sobie pomagam paluszkiem to częściej chociaż to nie to samo tak mi się wydaje, ale bez tego ciężko jest. Może jakby udało się dłużej w tej pozycji to by dało radę ale mój mąż z kolei bardzo szybko się w tej pozycji nakręca więc długo nie damy rady ;)

Gość fishka422
otoz to- facetowi jest fajnie, bo cipka jest waska, wiec tez szybko dochodzi. kiedys to nawet frajde sprawial mi seks w tej pozycji, chociaz nie konczyl sie orgazmem, ale teraz, gdy wiem, ze nie ma co liczyc na cuda, to nawet mnie boli przy mocniejszych pchnieciach. szkoda

Gość miska1234
rozumiem Cię mam tak samo :(

U mnie to chyba zawsze jest tak że sobie musimy pobrykać od tyłu przynajmniej troszkę :D, bo obojgu to sprawia przyjemność, ale mąż jak nie chce skończyć za szybko to musimy zmienić. W zasadzie jak teraz sobie o tym pomyślę to taka pozycja służy nam żeby się dograć, na przykład jak jemu troszkę opada a ja jestem już nakręcona, to wtedy lubimy od tyłu, bo on przyspieszy a ja zwolnię (po orgazmie nie mam już takiej frajdy chyba że odpocznę).

Mam wskazówkę, niech cie facet trochę po łechtaczce popieści paluszkiem, albo sama to zrób ale fajniej chyba jak facet to zrobi. Chociaż w praktyce jest to czasem trudne do wykonania. Poza tym proponuje też spróbować różnych pozycji od tyłu, mnie na przykład, każdy sposób inaczej stymuluje, również kiedyś lubiłam to robić tak a teraz lubię inaczej. Często robiliśmy to w pozycji takiej bocznej tylnej nie wiem jak to opisać, ja miałam biodra przekręcone trochę bokiem, ale prawie że leżałam brzuchem na łóżku, ale wtedy mojemu łatwiej było mnie tam dotknąć, tylko że jest cholernie niewygodna. Wiem że czasem ma wszystko znaczenie, raz możesz miec nogi złączone a tylko wypiąć kuperek, raz możesz mieć delikatnie rozstawione, albo całkiem rozszerzone prawie jak przy szpagacie i doznania będą inne. Możesz też się bardzo nisko nachylić kładąc się prawie na brzuchu, możesz też spróbować się unieść tak żeby facet miał dostęp do twoich cycuszków w tej pozycji i doznania będa inne. Poza tym można jeszcze na stojąco, męczące ale mnie to akurat najbardziej kręci, tylko ze penis nie wejdzie za głęboko, można na stojąco z podniesiona nogą, wtedy wejdzie głębiej. Można tez na krzesełku że po prostu siadasz na nim od tyłu, albo na jeźdźca od tyłu (tej nie lubię). Moze popróbujcie takie różne sposoby od tyłu, nie gwarantuje że będzie z tego orgazm więc rączką sobie można dopomóc, ale może jakieś fajne doznania. Apropo tego pisania na klawiaturze co ktoś wspomniał wcześniej, to właśnie tak wyglądał mój pierwszy raz w pozycji od tyłu na stojąco :D, rozebraliśmy się na seksik u mnie w akademiku i ktos napisał mi na gg, zerknęłam przelotnie okazało się że kolega nas na piwko chce wyciągnąć więc mu zaczęłam odpisywać coś a mój sie zabrał do roboty :D. Nawet bym nie pomyślała że tak fajnie w tej pozycji.

Gość strazak26
nie samowite uczucie walic panienke od tylu jeszcze nakoncu spuscic sie na posladki