Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga05

czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość daga05

Witam zapomniałam jednej z tabletek anty... a drugą wziełam z prawie 12 godzinnym poślizgiem... jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży???

Gość daga05
nikt nic nie odpisze???:(:(

nikt nie odpisze bo nikt nie wie jakie moze byc prawdopodobienstwo :|

Gość rthfgbhtfgbht
nie powiedziaals najwazniejszego czyli czy uprawialas wtedy seks? po tym spoznionym wzieciu tableki. kobiety nie bierzcie sie za seks jak nie macie o takich rzecaach pojecia 😭 ehhh

Gość daga05
gdybym nie uprawiała seksu to... po co było by moje pytanie??

Gość daga05
to może inaczej zadam pytanie.....są duże szanse czy raczej znikome???

Gość asia88-84
duze

Gość pytajnik---
tabletka ma poslizg do 12 h, jezeli sie w tym czasie zmiescilas to raczej nie powinno nic byc.

Gość pytajnik---
aaaa, teraz doczytaam ze jedna w ogole opuscilas. no to jest duze prawdopodobienstwo niestety :(

pytajnik gadasz glupoty! Bo jezeli to byla tabletka z 2 tygodnia to mozna i dluzej i anty nie jest zmniejszonre!!!

Gość daga05
tak pytajnik--- tylko że jednej juz nie wziełam a z drugą było opóźnienie.... wiec sama juz nie wiem

Gość rthfgbhtfgbht
po to ze sa rozne glupie kobiety zadajace talikie pytania. nie napiszesz istotnyh szczegółów a zresztaz.. nie mam sily juz odpowiadac na takie pytania :D od dzis-teraz deklaruje ze nie bede juz na nie wchodzic 🖐️

Gość asia88-84
abcabcabc masz racje!!!!!!!! dzieki temu sposobowi mam 3 letnia córke!

Gość daga05
to były dokładnie 11-ta i 12-ta tabletka

Gość pytajnik---
abc poczytaj sobie ulotke :) kazda tabletka powinna byc brana o porze regularnej, jak sie zapomni to nalezy przyjmowac zapomniana tabletke do 12 h bo wtedy antykoncepcja jest jeszcze zachowana w pelni. po 12 h antykoncepcja slabnie i jest zwiekszone ryzyko zajscia w ciaze. dziewczyna napisala ze w ogole jednej zapomniala co dla mnie jest jednoznaczne :D

jakiemu sposobowi?? ze zaponmnialas tab;etki z drugiego tygodnia?? to poczytaj ulotke!to jest najbezpieczniejszy tydzien

Gość daga05
miesiączke powinnam dostać koło czwartku... piatku... dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Była tylko jedna kreska.... ale moze jest poprostu jeszcze za wcześnie.

to ty poczytaj o 2 tygodniu! nawet jak minie 12 godzin to musisz przyjavc ta tabletke nawet jak oznacza to przyjecie dwoch naraz a anty zachowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak jest napisane jezeli chodzi o zapomnienei tabletki od 8-14 a to co mowisz to racja ale tylko w 1 i 3 tygodniu dlatego wazne jest ktora to byla ale jezeli ona pominela calekiem jedna a z kolejna spoznila sie 12 to juz jest sporo i szanse sa

Gość pytajnik---
ale ja nie napisalam ze po 12 h juz sie nie przyjmuje tabsa :( przyjmuje sie przeciez. ale z tym zachowaniem antykoncepcji to jest juz roznie. wszystko zalezy od organizmu. ja bym tego nie bagatelizowala :)

Gość pytajnik---
a co bierzesz abc?

yasminelle i u mnie napisane ze jak sie porzyjmie w 2 tygodniu po 12 godzinach to nie ma potrzeby dodatkowej antykoncepcji i nie sa zagrozone stosunki z popzredniego tygodnia, wiadomo ze zapomnienie tabsa moze roznie wpplynac na organizm i to masz racje ze zalezy od organizmu ale tak jest napisane na ulotcce i powiem Ci ze ja nie batelizuje bo tabsy przyjmuje co do minutki i dbam o to

Gość pytajnik---
bierzemy w takim razie to samo, ja w prawdzie dopiero drugi miesiac, wczesniej bralam cos innego. ja tak samo staram sie pilnowac godziny i ZAWSZE (jezeli juz sie nie uda) czasu do 12 h. a to co na ulotce dobrze wiedziec, ale we wszystko nie wierze :)

ja tez:) ja juz biore prawie rok i zdarzaly sie tez i wymioty itp i rozmawialam z lekarzem na ten temat to mowi tak jak w ulotce ze drugi tydzien (cytat) :Pominięta 1 tabletka w 2. tygodniu Należy przyjąć pominiętą tabletkę tak szybko, jak to możliwe (nawet jeśli oznacza to jednoczesne przyjęcie dwóch tabletek), a kolejne zażywać o stałej porze. Skuteczność antykoncepcyjna preparatu Microgynon 21 jest zachowana i nie jest konieczne stosowanie dodatkowych metod zapobiegania ciąży. ale wiesz lepiej nie kusic losu:)) Bardzo pilnuje p[rzyjmowania tabsow,

Gość pytajnik---
a zauwazylas u siebie jakies zmiany w wadze? przytylas albo schudlas? zauwazylas poprawe cery? glownie to przepisano mi to ze wzgledu na poprawe stanu cery ale jakos nie widze efektow, moze to za krotko jeszcze.

wiesz co ja wczesniej bralam diane 35(niby sa p[rzepisywane w tym celu) na poprawe cery i niestety po tamtych katastrofa, cera do niczego, waga do gory, natomiast po yasmenelle twarz sie poprawila ale wiadomo cos tam czasem mam:)natomiast apetyt mi minqal:) spadlam troszke z wagi:)))) ale to zalezy tez od organizmu:) poczekaj jeszcze to Twoje 2 opakowanie dopiero wie corganizm sie przyzwyczaja:)