Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketuba

Samotne wakacje - gdzie i jak poznać faceta w pojedynkę?

Polecane posty

Gość ketuba

Nie mam trochę z kim wyjść, żeby poznać faceta. A mam już dosyć nudnych, samotnych wakacji, koleżanki mają swoje wyjazdy i zajęcia. Więc pytam się: GDZIE JAK ? ... :(

Gość mfd
jak nie ma z kim to trzeba samemu podrozowac, lepsze to niz siedzenie w domu w urlop

Gość Ja powiem -
a po co Ci facet?

Wszędzie można poznać faceta, trzeba tylko dać się zaczepić

Gość MaaaaaaM
to samo🖐️

Gość MaaaaaaM
skąd jesteś?może wyruszymy na łowy razem,,

Gość a ja myślę że to kwestia
charakteru. Zauważcie że praktycznie w każdym środowisku są takie dziewczyny które nigdy nie są same. Zawsze mają u boku jakiegoś chłopaka, nie wiadomo skąd, gdzie, jak znalazły ale zawsze mają. Jak z jednym coś nie wyjdzie to natychmiast znajduje się nowy, inny. I nie koniecznie wyglądają one jak miss piękności. Znacie takie dziewczyny ze swojego otoczenia ? Bo ja znam. Chyba nigdy nie rozwikłam ich tajemnicy.

Nie mam trochę z kim wyjść, żeby poznać faceta. A mam już dosyć nudnych, samotnych wakacji, koleżanki mają swoje wyjazdy i zajęcia. nie dziwie sie jak ciagnac chcesz ze soba przyzwoitke

Gość MaaaaaaM
no tak tylko one w w większości nadskakują facetowi,chyba jestem starej daty...://bo ja tak nie potrafię.wiadomo,nie siedzę z założonymi rękoma..no ale 🖐️

Gość ketuba
Ja jestem trochę wybredna. I może mam wyniosły wyraz twarzy, ale próbuję to już zmienić... A skąd jesteś MaaaM?

BNB - to niekoniecznie od tego zależy, nie ma jednej recepty, ja mam pasję, zainteresowania, trenuję ostro, spotykam się z ludźmi, mam masę kolegów, ale faceta nie posiadam :(

m in. wspinaczkę i windsurfinguje latem ;) różne rzeczy ćwiczę, też sobie coś znajdź, zajmij się czymś co Cię cieszy, a miłość sama przyjdzie niechciana, serio :) ja swoją miłość życia poznałam w momencie w którym najmniej się spodziewałam ;)

inna sprawa, że związek się rozpadł, z jego winy, dalej mam nadzieję na jakąś niespodziankę od życia ;) dlatego nie ma co wypatrywać

BNB - ja się staram cieszyć życiem :P poprostu nic nie iskrzy lub goście są zajęci, a ja nie będę kręcić z zajętymi ;) albo może tak jest z racji tego że głównie między kolegami a mną jest różnica wieku 3-5 lat? :P

Gość ketuba
Szarotka też chciałabym mieć takie zdrowe do tego podejście :) Ale wychodziło tylko na chwilę, po prostu bardzo już kogoś potrzebuję...

To znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, wśród ludzi :) Jakieś warsztaty, treningi czy coś, nie siedź sama w domu, bo się w ten sposób zamęczysz... Albo pakuj plecak i ruszaj w trasę ;) Powiem Ci, że ja 3 dni temu poznałam fajnego gościa na... przystanku autobusowym... Rozmawiałam z kumpelą o koncercie, a on się wtrącił z pytaniem o jego termin :P I tak od słowa do słowa zaczął mi coś opowiadać, pośmialiśmy się, sympatyczny gostek :) Szkoda, że szybko jego autobus przyjechał i nie zdołaliśmy się komórkami wymienić, ani żadnym innym kontaktem :( Ale to mi tylko udowadnia, że najlepsze jest to co nieoczekiwane :)

Gość romualda
a jak ktoś sie boi ludzi

Gość ketuba
Chyba faktycznie szarotka, ale trzeba wybywać :) Postaram się :)

Nie ma sensu martwić się tym na co się nie ma wpływu :) Albo starać się wpływać na okoliczności ;) Trzymam kciuki, moja droga :)

Gość ketuba
Niech Tobie się też poszczęści :D

Dziewczyny, ale wakacje solo mogą być na prawdę super, i jest to też okazja do poznania kogoś;) A żeby sobie umilić wyjazd, to można na przykład jechać do jakiegoś hotelu spa, ja proponuje np. w Jastrzębiej Górze Primavera spa - fajny hotel, codziennie można się przyjemnościom i relaksowi poddawać, od tego nikt nie jest wam potrzebny;)

Gość amicorum
ja byłam w Łebie. Same pary i rodziny z dziećmi.