Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzę się cholernie

pytanie odnośnie całowanie

Polecane posty

Gość manikaaa
ja noszę głównie biodrówkowe dzwony albo proste; generalnie lubię dość ekstrawaganckie zestawienia więc może zaopatrzę się w jakieś pumpy albo alladynki; niech tylko trochę minie na nie moda bo nie lubię chodzić w tym, co pół miasta ;)

Gość Pogankaa
Aleś kurde trafiła z tym tematem:P Ja byłam z chłopakiem, który ma 204cm a ja 165cm... Jezu jak to dziwnie wyglądało.. Ja się przy nim jak dziecko czułam. Ale i tak nie zwalałam winy na siebie, bo to on ma nieprzeciętny wzrost a nie ja:P Hah i wiecie jak wyglądało całowanie? komicznie:D xD on się tak dziwnie wykręcał żeby tylko dosięgnąć ja stawałam już prawie wyżej niż na palcach.. już się śmialiśmy, że on przeze mnie garba dostanie:P No więc z reguły całowaliśmy się tylko na siedząco albo na leżąco, a jak się żegnaliśmy to specjalnie stawałam na podwyższeniu przed klatką xD To był kabaret po prostu. musielibyście tą akcje widzieć. Znajomi zawsze z nas polewka.. Heh..:P Zdecydowanie wolę takich wyzszych max.o głowę bo nie chcę mi się kombinować na wszystkie strony,żeby dosięgnąć. I w ogóle nie lubie jak ktoś się z góry na mnie patrzy. A czaicie jak ja mojemu ex sięgam tak trochę pod ramie.

Gość nudzę sie cholernie
ej dobra, forum chyba jednak mnie przeraża, już się pogubiłam i nie wiem kto do kogo pisze :-)

Gość nudzę sie cholernie
a właśnie co sądzicie o szwedach? kiedyś chorowałam na takie dżinsy, o prostym klasycznym kroju, ciemne, mocno rozszerzane. Mam w szafie, założyłam chyba tylko raz. Zastanawiam sie teraz czy taki krój jest dobry tylko dla wysokich kobiet, czy nie będzie zaburzał jakoś sylwetki, skracał nóg w moim przypadku?

Gość Zaba_kermit
noo 100000x lepiej być niższą i drobniejszą niż jakimś babochłopem, to 'coś' wygląda okropnie! hahaha strach przechodzić obok;p A tak apropo lepiej też mieć wyższego chłopaka niż niższego--> to dopiero wygląda komicznie!!! jakby się z karłem chodziło:D A tak to zawsze znajdzie się jakiś sposób na całowanie:P Dla mnie to mógłby być wyższy o 15-20 cm:P

Gość manikaaa
szwedy są OK; całe liceum w takich biegałam aż mi się znudziły; dobierz dopasowaną górę i będzie w porządku

Gość to przecież proste
Jak jesteś niska, to szwedy raczej tylko do obcasów. Niech spodnie zakrywają prawie całe buty, tak by wydawało się, że masz nogi do nieba. Na płaskie buty możesz pozwolić sobie tylko jeśli masz stosunkowo bardzo długie nogi (bo w gruncie rzeczy wszystko zależy od proporcji, nie od wzrostu). Obawiam się jednak, że jeśli jesteś bardzo drobna, to zbyt szerokie spodnie mogą Cię przytłoczyć :(

Gość sfdsdf4gtdrgf
do manikaaa zawsze mozesz mi wyslac na poczte, potrafie zachowac dyskrecje:P do to przeciez proste wielkosc to pojecie wzgledne, musialbym najpierw zobaczyc te boczki i talie zeby moc ocenic a odnosnie ubioru kobiet, to strasznie mi nie podoba sie jak dziewczna/kobieta nosi legginsy i przepaske czy jak to nazywa sie co zolwie ninja nosily:P na glowie

Gość manikaaa
poza tym teraz jest moda na szerokie nogawki; taka odmiana po rurkach...

Gość manikaaa
wielkie dzięki; ale nie skorzystam :P i wymyśliłbyś sobie jakiegoś normalnego nicka ;)

Gość nudzę sie cholernie
nogi mam raczej długie, tylko może za chude. Wiem, wiem że do lepiej będą takie dżinsy wyglądały do butów na wysokim, masywnym słupku. Ale kiedyś założyłam do płaskich i kolega do mnie z tekstem "ej bo ty to takie fajne ciuchy masz, wszystko mi się podoba, ale te spodnie - okropne". Guru mody się znalazł :-)

Gość nudzę sie cholernie
może to nie do końca przepaska, ale wiem o co ci chodzi, pewnie o jakąś tasiemkę czy rodzaj sznureczka zawiązany na głowie, na długich, gładkich włosach :-) Coś w stylu hippie, a co do noszenie leginsów to lubię, ale nigdy nie odważyłabym się założyć samych getrów i tylko jakiegoś topu. Nie mam obwisłego tyłka, ale czułabym sie naga. Dzisiaj właśnie widziałam na mieście dziewczynę w samych leginsach i krótkiej bluzce na ramiączka. Nie podobało mi się.

Gość sfdsdf4gtdrgf
do manikaaa nick juz taki zostanie, wszedlem na forum tak jednorazowo i raczej tutaj wiecej nie wejde:P, za duzo kobiet:P

Gość manikaaa
ja też nie wiem, jak można chodzić w samych legginsach. dla mnie to jest odpowiednik rajstop a nie spodni... ale jak widać na ulicach niektórym to nie przeszkadza; dziś widziałam dziewczynę, ubrana w: sportowy stanik i szorty. i już, obecności bluzki nie zarejestrowałam. nawet jak dla mnie zbyt awangardowo :P

Gość nudzę sie cholernie
to ja kiedyś widziałam laskę w...? No właśnie nawet nie wiem jak to nazwać, bo szorty na pewno to nie były, tylko raczej cos w rodzaju takich strasznie krótkich, kobiecych bokserek odsłaniających połowę pupy...

Gość manikaaa
za dużo kobiet powiadasz... no to zaskakujące na kobiecym forum :P

Gość sfdsdf4gtdrgf
takie bardzo krotkie szorty tez sa straszne, tak samo wywalone cyce prawie nawierzch, lub stringi biodruwy i ciagle te nachylanie sie, czesto zamiast dodawac seksapila odejmuja go

Gość manikaaa
no niestety, można jedynie współczuć, że niektóre dziewczyny muszą chodzić półnago żeby ktokolwiek chciał na nie zwrócić uwagę... ok; ja uciekam spać. 'branoc :) i może do jutra; jeśli temat nie upadnie :)

Gość sfdsdf4gtdrgf
ja tam uwielbiam dziewczyny/kobiety o delikatnej urodzie, ubierajace sie subtelnie, intrygujaco, ahhhh rozmarzylem sie:P, chyba juz teraz nie zasne;], ja tez ide spac, pozdrawiam i dobranoc, mnie juz na tym forum nie bedziem ale zadna strata:p

Gość bgvfdfghhvdfg

Gość heheheheehehe
szkoda komentować :D

Gość podniosę temat a co
:D

Gość cyniczna_gnida
a co to za problem-wystarczy się położyć, ewentualnie wskoczyć na szyję ;) Pozdrawiam wszystkie małe!

Gość wysoki on
Siemanko tak właśnie sie składa ze jestem z dziewczyna która ma 155 cm wzrostu a ja mam 193 i jakos nigdy nie zwracałem na to uwagi "ojejku jak to będzie" ona jako ze jest moją kruszynka wskakuje na nie ja ją trzym i wtedy sie całujemy to przychodzi samo odruchowo