Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz robic ja mam

czy płód czuje ból przy uderzeniu?

Polecane posty

Chodzi mi o to jak np. ja niechcacy uderze sie brzuchem o coś czy maluszek to czuje? boli go? Chodzi mi o to bo dzisiaj wychodząć z łazienki nadziałam się na klamkę i strasznie sie przerazilam. jestem w 34 tygodniu

Gość sdfwertet
Odpowiedź jest prosta- czy ty jak byłaś w brzuchu matki czułaś to, czy to pamiętasz? Nie.

wiele rzeczy z wczesnych miesiecy życia sie nie pamieta ale czy to oznacza, ze nie czuje sie bólu? Dziecko ma kolkę, później za kilak lat tego nie pamięta,a le to nie znaczy, ze go brzuszek nie bolał.

Gość sdfwertet
Skoro się nie pamięta to co za różnica :P Mi to np zwisa, czy ja miałam kolkę czy nie.

Gość cdn póżniej
34 tydzien to nie płod a dziecko, to tak na marginesie. A na drugi raz uważaj. A mało to przypadków jak facet jest damskim bokserem i bije kobiete również w ciązy , to nawet mozna zabic dzidzie.Mówią ciąża nie choroba ale uważać trzeba.

Gość nie martwi sie
nic malenstwu nie bedzie :D wody plodowe amortyzuja wszelkie tego rodzaju wstrzasy i uderzenia. Bardziej dziala na dziecko Twoj stres i nerwy - wiec usmiechnij sie i przestan juz myslec o tym . Pozdrowka dla Ciebie i malenstwa :D :D :D

Gość asia88-84a
ja uderzylam sie w klamke w 36mc i dziecko ma taki jak by slad blizne moze to nazwac znamie jak sie uderzylam to sie chwycilam za brzuch i tak juz mu zaszkodzilam

Gość ło ja cię
asia88-84a nosz kurna, a ja myślałam, że takich durnych ludzi już nie ma... niech zgadnę, łańcuszka w ciąży też nie nosiłaś? :)

Gość a teraz pewnie wiaze
czerwoną kokarde przy wozku.:P

Gość nie martwi sie
cdn póżniej... o czym ty w ogole piszesz :O a nie mozna normalnie odpowiedziec,tylko zaraz wyskakiwac z jakimis skrajnymi przypadkami ? przeciez nikt autorki nie pobil,tylko niechcacy sie uderzyla i tyle ! Pewnie,ze nalezy uwazac,ale nie tylko wtedy jak sie chodzi,ale tez na to .... co sie pisze :classic_cool:

wody płodowe zwykle amortyzują wszelkie uderzenia - jak ktos już pisał. trzeba się uderzyć bardzo mocno albo niefortunnie żeby dziecko to odczuło

Gość asia88-84a
ło ja cię: łancuszki nosilam durna babo! czerwonej kokardki nie mialam ty nedzna,,a etraz pewnie waze'' alonuszka : popieram

Gość asia88-84a
asia ty pedalko zapewne nie masz dzieci stara pannajestes i nawet sie podpisac nie umiesz