Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALALaGirL91

CZY ZNAJDZIE SIĘ JAKAŚ DOBRA DUSZYCZKA ??

Polecane posty

Gość LALALALaGirL91

Jakiś czas temu poznałam faceta na dyskotece, którego w szybki i dosc nietypowy sposób "poderwałam" Przez koolejny tydzień po tym weekendzie pisaliśmy maile i w poprzedni weekend spotkalismy sie na grillu u niego. Wieczór był cudowny, ale nie doszło do Aktu seksualnego, poneważ mam 18 lat i nadal jestem dziewicą (z czego jestem dumna) On jest 5 lat starszy. Kiedy w poniedzialek weszlam na poczte dostalam wiadomosc o tresci " Jeżeli bedziesz szukac kolczyków to jeden znalazłem" Odpsialam, że jeden mi sie nie przyde i koniec od tamten pory cisza. Czy napisał bo chcial zagadac, ale mu nie wyszlo, czy po co ? Pomocy nie wiem co myślec.. Mieszkamy w jednym miesice. To facet który jest rozchwytywany a ja chce byc ta pierwsza o którą to on sie musi postarac..

Gość wqqqqwq
wianek zerwie i zostawi, poszukaj sobie normalnego chlopaka

Gość LALALALaGirL91
NIC NIE BEDZIE ZRYWAŁ MUSIAŁABYM NA ŁEB UPASC.. pO PROSTU COŚ MIĘDZY NAMI ZAISKRZYŁO I NIE WIEM CO ZROBIC, BY COŚ W TYM KIERUNKU ZMIERZAŁO,.

Gość w twoim wieku
5 lat to kolosalna roznica wieku,facet 23lata jest w wieku bzykacza i zabawiacza,zalicza panienki i narta,niestety,chcesz miec takiego latawca? a czego sie szuka na disco? łatwego dymania,niestety...

Gość lifana
No dobrze ... ale .. czy on znalazl Twoj kolczyk ?

Gość LALALALaGirL91
yhy więc slaczego moja koleżanka z jego kolegą jest od kilki tyg i sterczy codzien pod jej domem czeka dzwoni pisze . Co moze podymac chce? żałosne.. Gdyby chcial podymac, to by sie zabierał za dupę od razu a tak nie było, więc mac mi sie chce z tego co piszecie zmówiliscie się;D

Gość Szejna
LALALALaGirL91 są dwie możliwości albo daj sobie spokój albo daj mu dupy.

Gość LALALALaGirL91
Lifana Tak znalazł, bo go u niego zostawiłam.. Przypadkiem

Gość dddddddaaaaaas
mloda jestes i glupia. nie wiesz co fecet potrafi zrobic zeby podymac. a tym bardziej dziewice. ma 23 lata dziewice mu sie nie za czesto trafiaja juz. a pozniej jak rozdziewiczy to zostawi.

Gość lifana
Wiec popros go o zwrot tego kolczyka. Moze on jest niesmialy i czeka na Konkretny sygnal od Ciebie. Twoja odpowiedz mogla go oniesmielic , nie dala mu do zrozumienia , ze ma " odbic pileczke".

Gość lifana
co za glupie dziewczyny doradzaja tutaj. Poczytajcie swoje posty kobitki.

Gość Szejna
Dla mnie to założycielka tematu jest kretynką.

Gość lifana
Jest jeszcze druga mozliwosc. Zrozumial Twoja odpowiedz ale nie zalezy mu na spotkaniu z Toba. Ja na Twoim miejscu poprosilabym o zwrot kolczyka i umowilabym sie z nim na jakims neutralnym gruncie.

Gość do lifana sama
jestes glupia, 12 lat masz? chlopak jest rozchytyway to chyba wie ze ma powodzenie a poza tym nie bedzie majac 23 lata niesmialy do 18 letniego dziecka, bez jaj

Gość lifana
szejna - czy w oczy innym ludziom tez mowisz , ze sa kretynami ? Ty z kolei jestes osoba obsceniczna.

Gość lifana
Nie wiadomo przez kogo jest rozchwytywany... Nie badzcie takie waskie w mysleniu dziewczyny.

Gość Szejna
Oczywiście, że mówię. Lubię swoją "obsceniczność" jak to nazywasz. A ty dajesz się prowokowac :) Czyli też jesteś kretynką. Pozdrawiam.

Gość lifana
Poza tym , nic nie wiecie o zalozycielce topiku . Nie oceniajcie wiec w taki sposob sytuacji.

Gość lifana
szejna , ja mysle , ze Ty chyba zwyczajowo obdarowujesz innych epitetami , ktore sa Twoja "wlasnoscia" . ;) papa

Gość normalnie barany na forum
"co za glupie dziewczyny doradzaja tutaj. Poczytajcie swoje posty kobitki"czy w oczy innym ludziom tez mowisz , ze sa glupi ? a ty lala pomysl o nauce lepiej, matura niedlugo a nie na imprezki chodzisz, chyba ze chlopaczkowi frajde zrobic i oddac mu dziewictwo, zwiazku nie wroze

Gość lifana
szejna -poza tym do niczego mnie nie sprowokowalas. Pewnie chcialabys ....

Gość lifana
glupim ludziom mowie zawsze , ze sa glupi.

Gość LALALALaGirL91
lifana No tak ale nie wypada robic teraz sibie kretynki skoro juz napisalam wczoraj mail "E tam jeden mi się nie przyda" i co nagle go chcę bez sensu ;p

Gość lifana
Skoro wczoraj wyslalas maila - czekaj. Jezeli on nie odpowie masz 2 wyjscia: 1. milczec 2. napisac jeszcze raz i poprosic zwrot kolczyka . Tak wyglada ta sytuacja.

Gość NefertariS
Boszzz co za ludzie na tym forum, same morony! Lepiej juz nic nie piszcie niż głupio. A skąd wiecie jaki jest ten facet?? Rozrywany? A może ci sie tylko tak wydaje załozycielko topiku? Bo Tobie sie strasznie podoba... Wszystko mozliwe, napisz do niego niech ci odda tego kolczyka, spotkajcie się i pogadajcie a zobaczysz, na czym stoisz. Tylko faktycznie, trzymaj sie tam i nic nie teges... ;]]

Gość lifana
Jezeli poprosisz o zwrot kolczyka nie zrobisz z siebie kretynki , bo niby w czym ?

Gość LALALALaGirL91
chyba klops.. Ale wiesz jest o tyle dobra sytuacja, że jak wspomnialam moja przyaciółka jest z jego kolegą a znów brat mojego "lubego" spotyka sie z moja kolejna kolezanką, więc sytuacja jakos musi sie wyjasnic ;p

Gość byla dziewica aa
Ja bylam w podobnej sytuacji, mialam 18 lat on 22. Myslalam, ze kocha mnie, byl taki cieply, czuly. Codziennie dzwonil do mnie, czesto kwiaty przynosil, z seksem zaczal nalegac po jakims miesiacu. Zaczelismy uprawiac po jakis czterech. Zwiazek trwal 5 miesieczny. Pouzywal i zostawil. Znudzilam mu sie.

Gość LALALALaGirL91
w tym ze wczoraj go nie chcialam bo jest jeden a dzis nagle potrzebny do czego niby skoro to zwykły kolczyk "z kiosku" ^^

Gość NefertariS
No i huj tam z kiosku czy z butiku, jednak chcesz go mieć, zmieniłaś zdanie, a co, nie wolno?? Tak za parę dni mu napisz tego maila, niech mysli,że lecisz na kolczyka a nie na Niego ;]]]