Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfhgfcgh

czy ktos z was robil orala z partnerem w pozycji 69???

Polecane posty

Gość gbfhgfcgh

ja 2 tygodnie temu zrobilam to pierwszy raz i nie bylo zle :P wczesniej myslałam ze jak ludzie moga takie obrzydliwe zboczenia robic :P

Gość gbfhgfcgh
nie 22 głupolu

masz 22 lata i pytasz sie ludzi czy mieli oralne 69??? to tak bzdurne pytanie jak :czy jedlismy kiedykolwiek w zyciu bulki:(

Gość gbfhgfcgh
sam/a jestes bzdurny/a

gbhfchderde.....ty naprawde nie odrozniasz plci po nazwisku???? hmmmmm....jestes pewna ze ten oral byl z facetem??

Gość gbfhgfcgh
a czy ty zawsze odrozniasz plec po nazwisku ?? hmm zastanów sie co ty pleciesz 🖐️

Gość gbfhgfcgh
:O 🖐️

Gość gbfhgfcgh
przyjaciel po twoich postach widac ze to ty nie masz prondu :D jaki czas najwyzszy??? babinicz moze miec i baba i facet... boze co za tłuk...

tluku pancerny.....zamiast tutaj o oralach to moze czas do letniej szkoly sie zapisac i poczytac troche ksiazek,zwlaszcza Sienkiewicza a nie tylko bravo girl.....fuck me!!!!!

Gość Dominik696969696969
Weronika Pazura, Agnnieszka Włodarczyk, Weronika Rosatti, Marta Adamek ... czy pleć koniecznie musi zależec od nazwiska?? chyba nie Babinicz, doucz sie

Gość gbfhgfcgh
ja pierdole jaka frajerka :D :O az zal.... widac zes moher :classic_cool: 🖐️

przyjaciel....w usa sie nie odmienia.... dominik....wymieniles wlasnie wyjatki...... gchdefgd.....Sienkiewicz to moher???

Gość gbfhgfcgh
czesto schodzi sie z tematów przez takie mohery jak babinicz co to kaze pamietac wszystkie nazwiska ze szkolnych lektur :D :O pewnie jeszcze siedzi co niedziele pol dnia w kosciele ze swoim moherem na łbie

Gość Dominik696969696969
wejdz sobie w znajomych w n-k i obadaj sobie ze połowa kobiet ma meskie nazwiska, kobieta zeni sie z facetem i juz ma meskie nazwisko jej córki też itd. Takze "wyjatki" moglbym CI wymieniac bez liku...

Gość gbfhgfcgh
jakie wyjątki??? chyba z ksiezyca spadłas albo dopiero 3 dni mieszkasz w polsce............................. wiekszosc znanych mi osób i w tv tez ma nazwisko które maga nosic obie plcie bez odmiany.... no nie... wyzywa innych a sama głupa z siebie rżnie bo sienkiewicz to tylko dla faceta... tak samo mickiewicz czy kopernik :D

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość gbfhgfcgh
juz nawet nie o to chodzi ze jest Ania Musiał czy Adam Domagała ale ja sama jestem przykładem i reszta rodziny 90% ze mojego nazwiska i innych sie nie odmienia, tak szukam w myslach po nazwiskach znajomych i ni chooja nie moge znalezc kowalskiego i kolwalskiej :D

no....macie racje..... grzybowska zawadzka kozlowska glinska kowalska zadrozna kwiatkowska itd itp

Gość gbfhgfcgh
no kopernik byla własnie kobietą... nie wiedzialas??? wez idz juz bo sie skompromitowalas na całej linii

Gość gbfhgfcgh
buehehehehehehehe to ja ci moge wymienic jeszcze wiecej nazwisk nieodmieniajacych sie, te odmieniajace sie to własnie sa wyjątki... chyba za duzo sienkiewicza a potem gada jak naćpana

Gość A.Kmicic_
zajarz w koncu 22 letnia debilko.....Babinicz to facet!!!