Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina 1983

OCZEKIWANIE na pozytywny wynik.

Polecane posty

Gość Marcelina 1983

Witam was kobietki. Chciałabym aby ktos mnie wsparł, okres spóźniał mi się 3 dni, więc rano zrobiłam test i pokazały się dwie kreseczki jedna była blada. Tak bardzo się ucieszyłam ale kiedy poszłam do ginekologa ten kazał mi przyjść za tydzień po powtórzonym teście. Nie moge spać, jeść myśle tylko o jednym. Eh jak to znieść?:( Tak się cieszyłąm i już marzyłąm o moim maleństwie a tu mnie lekarz zawrócił z powrotem na ziemie:P

Gość darmowy trzymacz kciuków
trzymam kciuki, żeby się udało!!!

Gość Marcelina 1983
Bardzooooo dziękuje:) Potrzebuje tony cierpliwości a z natury jestem w gorącej wodzie kąpana:P Miałam ochote dzisiaj sobie zrobić test dla pewności czy aby dalej sa 2 kreseczki ale lekarz powiedział zebym nie robiła testów codziennie:P (wie jaka jestem). Dziewczyny a jak u was było z tymi bladymi kreseczkami niech któras podniesie mnie na duchu!

Gość joojjjjj
jeju idź na bete z krwi i po problemie - po co się masz katowac tydzien? swoją drogą nikt nieleci do gina wczesniej niż gdzieś w 6 tygodniu a nawet w 8 bo wczesniej i tak on nie zobaczy - i jakby był mądry to by cię sam na bete wysłał!!!