Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woowbombastiko

2sukienki-fajne?nadaja sie na wesele?

Polecane posty

Gość ciut zaniedbana
żółta mi się nie podoba, taka zwyczajna fioletowa może być, ale też nie jakieś cudo..

Gość desssa
sukienki są ładne, podobanją mi się bo są takie proste bez udziwnień,żołta jest ładna, dasz jakąś mocniejsza biżuterię i będzie oki

mnie też się podobają, są proste i ładne, ale bardziej fiolet, taki konkretny i ładny kolor

Gość desssa
no ta akurat mi się nie podoba

Gość wefwfwfre
bardzo ladne

o, a ta ostatnia bardzo ładna. sama mam podobną :) (kremową, dół identyczny)

Gość woowbombastiko
a do tej ostatniej jakie dodatki byscie poliecily? pasowaly by moze zlote?srebrne?

Gość woowbombastiko
wefwfwfre link nie wchodzi

te 2 pierwsze żółta i fioletowa są bardzo ładne :) szczególnie ta fioletowa, taka niby prosta ale inna, nie jest taka oklepana jak wiekszość

Gość ciut zaniedbana
http://www.janenorman.co.uk/fcp/product/buy-fashion-look-fabulous/dresses/2-in1-vest-body-con-dress/6579?colour=black ta mi się bardzo podoba, do tego jakieś wysokie fajne buty czarne bądź srebrne (świetnie się komponują z opaloną karnacją), kopertówka, duuuuże (czyt,. długie czarne bądź srebrne paciorkowe kolczyki), ewentualnie biały kwiat wpleciony w fantazyjne fale i będzie super, już to widzę :)

Gość wefwfwfre
na stronie newlooka jest bardzo duzo fajnych sukienek a do tego butow torebek i bizuterii, wszystko jednak musisz dobrac do figury stylu koloru wlosow oczu karnacji

Gość woowbombastiko
dodam ze jestem raczej niska 158 cm raczej szczupla i nie wszystko do mnie pasuje,poza tym mieszkam w Anglii gdzie wszystkie sukienki sa prawie identyczne i strasznie przydkie!caly weekend w sklepach i nic!prawie same bombki w ktorych czuje sie strasznie nie komfortowo

Gość woowbombastiko
tak new look ma sporo fajnych kiecek ale ciezko dostac rozmiar xs

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość wefwfwfre
ja bylam w Szkocjii , kupilam bardzo fajna sukienke w neewlooku i wszyscy na weselu sie nia zachwycali. moim zdaniem kup jakas zwykla ladna sukienke klasyczna jak najmniej falban i swiecidelek (np jak ta zolta czy fioletowa) a zainwestuj w jakies super buty na wysokim obcasie i ladna duza bizuterie np jakies korale bransoletki z kamieni i kolczyki

te 2 pierwsze żółta i fioletowa są bardzo ładne :) szczególnie ta fioletowa, taka niby prosta ale inna, nie jest taka oklepana jak wiekszość

3 pierwsze sukienki pokazane przez Pisuardessę są przepiękne, uwielbiam takie

Gość wefwfwfre
własnie jakos dziwnie to napsialam ale chodzilo mi o to ze ta zolta i fioletowa jak najbardziej sa bardzo ladne, reszta jakas taka przestarzala. a moze jesczze napsiz ile masz lat:)

Gość woowbombastiko
mam 25 lat ale wygladam max na 20:/ czasami to zaleta ale czasami wada...

Gość woowbombastiko
jest wiele fajnych sukienek ale nie wszystkie mi pasuja a te ktore pokazalam mierzylam osobiscie i najbardziej pasowaly

Gość motina98
ja bym poszła w drugiej bo ta pierwsz ma jakis sraczkowaty kolor

Gość i jedna i druga
bardzo ładne. Szczególnie podoba mi sie pierwszy fason - bombka Tylko musisz mieć d niej idealną figurę i dość wąskie biodra, żeby ładnie sie prezentowała i nie przytłoczyła sylwetki druga - ładny, nasycony kolor :)

Gość i jedna i druga
strasznie też podoba mi się ta czarno - biała sukienka, kobieca, klasyczna, elegancka, wystarczą tylko jakieś efektowne dodatki :-) gdybym to ja miała wybór zdecydowałabym się właśnie na taką, do tego tylko szpilki w cielistym kolorze albo w brudnym, złamanym różu i coś w miarę delikatnego na szyję, fajna kopertówka albo mała torebka na łańcuszku :)