Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curiosa

Mój facet kocha mnie tylko po alkoholu

Polecane posty

Skoro przybiegł po drugą szansę i nadal nic się nie zmienia, to albo Ty mu nie umiesz wytłumaczyć o co Ci chodzi, albo już sama chyba nie wiesz o co Ci chodzi.. dałas mu drugą szansę chcą uzyskać jakieś deklaracje i nie uzyskałaś ich i co??? Dalej w tym siedzisz i biadolisz.. daj spokój.. trochę konsekwencji na Boga :O myslałam że tylko faceci mają z tym problem ale jak widac nie koniecznie :O

Gość fg6789
Bylam z takim okazem przy czym juz w 1 tyg znajomosci sprobowalismy byc razem i uslyszalam' kto wiem, moze z biegiem czasu sie pokochamy, ty nigdy nie kochalas wczesniej ,ja tez nie nie-jestesmy po rowno, moze wlasnie nam sie uda?" dziwnie to zabrzmialo....ale ok:classic_cool: facet ogolnie byl bardzoooooo w porzadku, wyraznie podobalam mu sie, nie zawiodl mnie, przystojny, madry, kobiety strzelaly za nim oczami ale on mial zasady: seks tylko z milosci. Po 3 miesiacach cos mi nie pasowalo, wyczuwal ze on sie opiera a ja zachowuje sie jak jakas zboczona i do tego jego slynne zdanie' a moze kiedys sie pokochamy' Co do cholery znaczy te slowo 'moze"? Laske mi facet robil czy jak? Odeszlam po 3 miechach, on tak jakby na to czekal i wcale sie nie zmartwil.jestesmy teraz znajomymi ale takimi dalszymi. I jestem pewna ze tak samo by bylo jak u ciebie gdybym z nim zostala! Nie jestem glupia, ty tez nie badz.

Gość fg6789
i do tego jego slynne zdanie' a moze kiedys sie pokochamy' w sensie uczuciowym a nie lozkowym:) A twoj kolo 30 i nie wie co do ciebie czuje a na dodatek zero seksu? Gej, impotent lub nic do ciebie nie czuje ( w to tez trudno uwierzyc bo jakby nic nie czul to i tak by chcial seksu -rzadko ktory odmawia)...10 miechow bez seksu...tak to mozna jak sie ma 18 lat i jest sie dziewica,prawiczkiem a nie kolo 30

Gość to czekaj 100
jak się to czyta to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad głupotą autorki

Gość curiosa
No własnie zdaję sobie sprawę, ze jestem głupia, ze w tym tkwię. I nie potrafię zerwać...

"Och Ziuta! Ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak..." Tak mi się myśl nasunęła;) A tak poważnie po co trwać w takim związku? Jeżeli po takim czasie gość nie umie określić swoich uczuć, to marne są szanse, że za rok pokocha Cię miłością gorącą i płomienną.

Gość fg6789
10 miechow bez seksu? on nie wie co czuje? przed 30? marnujesz czas ,mlodosc..wyjdziesz z tego zwiazku skrzywdzona a on prawdopodobnie sie do ciebie przyzwyczail i moze ma zasady i moze idzie do lozka z milosci ale jak go piorun strzeli to szybko odejdzie od ciebie i wskoczy do lozka po miesiacu ...przykre ale prawdziwe

10 miesięcy bez sexu????? jak to możliwe?:P ja bym sie robiła niespokojna po tygodniu "abstynencji", po 2 szukałabym obiektu, który jest w stanie sprostać moim potrzebom:P

Gość fg6789
doprawdy- to juz jest seksoholizm :classic_cool: problem na inny topic:P dzial erotyczny

Gość curiosa
haha, no własnie ja też jestem niespokojna przez tą abstynencje. I z jednej strony mam go ochotę czym prędzej pozegnać i zacząć korzystać z życia, a z drugiej strony zastanawiam się, czy nie skrzywdzę przez to porządnego faceta z zasadami?

Gość aaaa moim zdaniem
a zapytałaś go wprost (na trzeźwo) co on do ciebie czuje? Żeby to jakoś określił- co jest miedzy wami??

Gość curiosa
on sam zaczął ten temat "na trzeźwo". Nie wyciągałam żadnych dekalaracji, bo to nie w moim stylu. Zwierzył mi się pewnego wieczoru, ze jeszcze nie potrafi nazwać swych uczuć, ale mu na mnie zależy. Powiedział, ze on się tak szybko nie zakochuje, ale czuje, ze chcę być ze mną na stałe. ja jednak cały czas boję sie, ze on powie, "wiesz, jednak Cię nie pokocham, papa".

Gość aaaa moim zdaniem
to może rzeczywiście jest tak jak mówi- różni są ludzie i nie każdy od razu angażuje się całym sercem... ja bym radziła dystans do tego związku-tylko po to żebyś potem nie cierpiała...

"Zwierzył mi się pewnego wieczoru, ze jeszcze nie potrafi nazwać swych uczuć, ale mu na mnie zależy." buahahahahaha to jakis pojeb, świr i kretyn... czyli koles, ktorego kobiety nazywają skomplikowanym, lub trudnym mężczyzną :D:D Nie wie czego chce, nie wie co czuje, zawraca dupe kobietom, zwodzi je latami ale... taki mężczyzna stanowi wyzwanie!!!! :D:D:D I zawsze mozna liczyc, ze dla kobiety sie zmieni :D

"to może rzeczywiście jest tak jak mówi- różni są ludzie i nie każdy od razu angażuje się całym sercem..." o prosze :D nawet Stevie Wonder widzi od razu, ze to jakis pokręcony typ, ale baby już złapały przynete :D

Gość a moim zdaniem to
już robi się więcej niż żałosne jak teraz ktoś się nudzi w pracy albo na wakacjach to ci właśnie odpisuje

Gość a moim zdaniem to
najlepiej udawaj ślępą i głuchą jeszcze 10 lat nie miesięcy i radzę kupić sobie zestaw małpek 3 w jednym (ślepa-głucha-niemowa)

Gość fg6789
tak jasne:) niech da mu jeszcze 3 lata a moze po 3 latach on nagle poczuje do niej goraca milosc:) To bedzie tzw przechodzony, wypracowany zwiazek do momentu az nie wpadnie na laske na widok ktorej ugna mu sie nogi po kilku sekundach...i zauroczy sie od 1 wejrzenia i jakos nie bedzie dla niego lozko ,seks ani wyznawanie uczuc zadnym problemem dopoki nie trafi na ta odpowiednia ktora autorka wyraznie nie jest i nie bedzie:)

Gość aaaa moim zdaniem
taa...bo ty kmoiczne od razu po 2 dniach mówisz kobiecie jak ją kochasz...yhmmm...na pewno.. podejrzewam że przez gardło ci to nie przechodzi ;-/ "nie mierz wszystkich swoją miarą" znasz takie przysłowie? jak nie to zapamiętaj :-P przyda ci się.

Doprawdy 10 miesięcy bez sexu????? jak to możliwe? ja bym sie robiła niespokojna po tygodniu "abstynencji", po 2 szukałabym obiektu, który jest w stanie sprostać moim potrzebom Doprawdy!!! Ty rozpustnico!!!! :D 🖐️

Gość a moim zdaniem to
załączyłbym autorce fotkę tych małpek,ale dałem je w prezencie zdradzanej koleżance ,żeby przejrzała na oczy,upośledzonych ci u nas pod dostatkiem,pozdro

Gość pawelniegawel
akurat komiczne i reszta dobrze gada ale oszukujcie się dalej

" taa...bo ty kmoiczne od razu po 2 dniach mówisz kobiecie jak ją kochasz...yhmmm...na pewno.. podejrzewam że przez gardło ci to nie przechodzi ;-/ "nie mierz wszystkich swoją miarą" znasz takie przysłowie? jak nie to zapamiętaj przyda ci się." następna debilka :D dzis jest jakis wysyp :D facet od 10 miesiecy nie chce sexu... kazdej normalnej kobiecie (czyli mniej wiecej 10% :P ) zapala sie w głowie czerwona lampka... Pozostałe 90% jest zachwycona :D Bo on taki wrazliwy, nie chce sie spieszyc itp itd... A potem pojawiaja sie tematy - zmarnował mi 6 lat i odszedł do innej :D

A może ten facet jest prawikiem????? Oooo to by wiele wyjaśniało :D Tu na kafe prawdziwy wysyp podstarzałych prawików którym ewidentnie na czaszkę wali... więc może to jest to :)

Gość curiosa
nie jest;-P Wcześneij był tylko w 2 związkach, mimo, ze oba były , jak to określił, poważne, wyszedł z nich ze złamanym sercem. Wysłuchałam tych historii i faktycznie, nie zazdroszczę mu przeszłości. To przez to teraz jest taki ostrożny. Może to faktycznie gejowsko brzmi, ale on się boi zranienia.

Gość pawelniegawel
oj Aniu dobrze że masz poczucie humoru ...podstarzałych ? znam takich około 30-tki którzy wyglądają baaardzo młodziutko

"Wysłuchałam tych historii i faktycznie, nie zazdroszczę mu przeszłości. To przez to teraz jest taki ostrożny. Może to faktycznie gejowsko brzmi, ale on się boi zranienia. " buahahahahahahaha wziął ją na skrzywdzonego misia :D:D Naopowiadał cudów wianków (oczywiscie zaraz sie dowiemy ze autorka ma dowody, ze mowil prawde :D:D ) i teraz moze sobie latami leciec na swoim wizerunku biednego, skrzywdzonego chłopca, na ktorego dobra dziewczynka musi czekac latami :D

Gość a ja czekami czekam
wciąż czekam hahaaaaa,ale mi się dziś humor poprawił , boże ty widzisz a nie grzmisz

Gość dgyasf
Komiczny mnie rozbroil tym, zebys napiala do discovery :D Ma rcaje oni tylko sa w stanie wyjasnic ta zagadke :D

pawelniegawel oj Aniu dobrze że masz poczucie humoru ...podstarzałych ? znam takich około 30-tki którzy wyglądają baaardzo młodziutko A czy ja pisałam coś o ich wyglądzie?? :)