Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curiosa

Mój facet kocha mnie tylko po alkoholu

Polecane posty

Gość fg6789
prawiczek? dla mnie facet powyzej tak 23 roku zycia prawiczek to jakies nieporozumienie i nigdy w zyciu z takim bym nie mogla byc....by sie wystraszyl moich sztuczek :classic_cool: a juz prawiczek kolo 30 to uciekac jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buba125
marzylam o takim facecie jak mialam 15 lat ;D w jakims stopniu facet musi byc wrazliwy ale to na co Ty trafilas to jest chyba kobieta a nie facet przynajmniej mentalnie. gdybym miala tyle lat co ty i po 10 miesiacach jego NIE CHCENIA powaznie zastanowilabym sie czy w ogole go pociagam?! no i czy mnie kocha zreszta tez. obie odpowiedzi wyszlyby na nie wiec pomachalabym mu na dowidzenia i kazala szukac innej naiwnej :P

Gość eeeeeeeeeeeeooo
po 10 miesiacach? kazda ladna atrakcyjna pewna siebie kobieta nie czeka 10 miesiecy i czerwona lampka zapala sie po 2-3 miesiacach oni nie maja 12 lat tylko kolo 30! kazdy zdrowy fajny samiec ma ochote na ladna kobiete jezeli jest chetna i sa w zwiazku i nie czeka 10 miesiecy to tylko molzliwe u prawiczkow

Gość dobre jak poranny
o discovery napisał zawsze szczery;) ale autorka tego nie skuma , jest z tych inteligentnych inaczej :))

Gość eeeeeeeeeeeeooo
A ja bym wezwala ekipe tvn 24 bo sprawa smierdzi i to mocno! Ewentualnie pogram ' nie do wiary..' a tak szczerze...za rok autorka napisze temat ze ma depresje bo ja facet rzucil dla innej i bzyknal sie po 2 tyg:P a wszystkie beda pisaly: ale cham, co za prostak, nie byl wart ciebie :classic_cool:

Gość aaaa moim zdaniem
komiczne,widać nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... i nie umiesz inaczej zwracać sie do ludzi jak tylko ich wyzywac?! trochę kultury człowieku, bo siedzieć za monitorkiem i wyzywać to nic trudnego..

Gość buba125
aktualnie mam 18 lat i w tym wieku to moge czekac i dwa lata. oczywiscie musze widziec ze faceta pociagam. autorka fakt 2-3 miesiace i powinna go olać. no ale co zrobisz, wg mnie zaden inny jej nie chce i dlatego z nim jeszcze jest. :O

Gość pawelniegawel
ja stąd spadam ,to nie temat dla podstarzałych 30latków :( curiosa mi też poprawiłaś humor

Gość eeeeeeeeeeeeooo
Zaadna normalna para kolo 30 nie czeka z seksem prawie rok. Zazwyczaj sa to 2-3 miesiace a nawet szybciej. I nikt nie mowi o dupczeniu sie na 1 randce ale chyba po 2 miechach to jest normalne. Mozna sobie czekac rok,dwa majac te 18 lat ....Normalna samotna kobieta kolo 30 szuka faceta z ktorym bedzie sie czula dobrze w lozku i ktoremu bedzie mogla zaufac...a autorka to chyba zdesperowana mocno i wierzy w motylki ktore przyfruna ... ps Lecisz za tymi motylkami, lecisz, a potem jak ten Tadeusz, wieśniaczy syn, padasz na ryj, by utopić się w gliniance

Gość buba125
"zwiazek" - porażka :P

" komiczne,widać nie potrafisz czytać ze zrozumieniem..." ulubione słowa kazdego mającego problem z wybełkotaniem przekazywanych treści :D:D jasność przekazu na pziomie ujemnym :D

Gość aaaa moim zdaniem
skoro twierdzisz że są takie ulubione-to najwidoczniej często ich używasz, bo mi o nich nic nie wiadomo :-) "jasność przekazu na poziomie ujemnym" mmm...to dopiero zabrzmiało inteligentnie...brawo brawo komiczne tak trzymać!

Gość aaaa moim zdaniem
a raczej "pziomie" :-D

"skoro twierdzisz że są takie ulubione-to najwidoczniej często ich używasz" na tym forum mógłbym, ale odechciewa mi sie gdy widze, jak zdewaluowało sie to określenie :D Byle idiotka, gdy coś nabełkoce i nakreśli jakis przekaz, który sama nawet nie do konca pojmuje, jako najcięższą bron wyciąga zawsze tekst o czytaniu ze zrozumieniem :D

" a raczej "pziomie" " zaczyna sie typowa merytoryczna dyskusja na argumenty - czepianie literówek :D

Byle idiotka, gdy coś nabełkoce i nakreśli jakis przekaz, który sama nawet nie do konca pojmuje, jako najcięższą bron wyciąga zawsze tekst o czytaniu ze zrozumieniem o przepraszam, stosowane sa tez inne bronie masowej zaglady: - facet na forum dla kobiet - leczenie kompleksow - nie wiesz nic o zyciu :-)

"- facet na forum dla kobiet - leczenie kompleksow - nie wiesz nic o zyciu" pięknie wyłowione standardy kafe :D:D

Gość Aurelia*
DO AUTORKI mam podobnie: jetesmy rok razem, a o uczuciach nie ma mowy, w zasadzie temat "nas" jest trudny do poruszenia, uprawiamy seks w zasadzie chyba tylko z racji bycia ze soba.Mam ochote mu powiedziec "nie bede czekac w nieskonczoność na Twoją miłosc", z facetami trzeba konkretami.

Gość aaaa moim zdaniem
nie wiem , nie czytuje za często tego forum... nie znam panujących tu "najcięższych broni" :-) i dlatego też mógłbyś się powstrzymać od wyciągania swojej ciężkie broni w postaci "debilka" "idiotka"...

nie widziałas mojej ciężkiej broni jeszcze :D:D wybacz, ale osoba, ktora na pytanie autorki o to, czy ponad 10 miesiecy bez seksu w "związku" 2 30 latków jest normalne odpowiada, ze "różni są ludzie i nie każdy od razu angażuje się całym sercem... " jest idiotką :D

Gość hahahehehhh
curiosa gdzie jesteś ??? bo nie możemy się doczekać kolejnej porcji śmiechu na dzisiaj

Gość tak się składa że
pan zawsze szczery ,komik oraz inni:) mają specyficzne podejście do "sprawy" które akurat mnie odpowiada , na forum trzeba podchodzić z dystansem do wszystkiego,a inteligentni ludzie to potrafią niektórzy np.zbierają materiały do pracy z psychologii o ludziach z forum,ja mam niezły ubaw przy okazji

Mam ochote mu powiedziec \"nie bede czekac w nieskonczoność na Twoją miłosc\", z facetami trzeba konkretami. nastepna madra a on pstryknie palcami i powie - oczywiscie kochanie, kocham cie calym sercem a teraz sie bzykajmy

Gość aaaa moim zdaniem
a ja ci mówie nie mierz wszystkich swoją miarą- na szczęscie nie wszyscy są tacy jak ty.. i ich świat nie kończy sie wyłącznie na seksie. jakakolwiek próba wymiana poglądów z toba kończy sie tak że stwierdzasz że ktos jest idiotką lub debilka. Pewnie do swojej dziewczyny też tak mówisz...

Gość tak się składa że
szkoda że p.komiczny zmienił swoje przemyślenia,jakoś tamte parę przykazań bardziej mi do niego pasowało,niż te o strachu,ja też zd.....stąd,autorko dobry temat na program Ewy D.z tvn albo inne wymienione

a ja ci mówie nie mierz wszystkich swoją miarą- smiem twierdzic, ze te slowa powinny byc raczej skierowane do wiekszosci piszacych tu kobiet, ktore wlasnie w pytaniu \"czy ktos tak ma\" szukaja rozwiazania swoich problemow :-)

Gość aaaa moim zdaniem
raczej mam na myśli coś innego: kiedy (w tym przypadku kominczne) pisze że jak ktos moze wytrzymac bez seksu 10ms.- bo on by nie mógł,dla niego to abstrakcja i coś zupełnie nierealnego. No a moze (na pewno) własnie są tacy którzy mogą.

Gość kurioza gdzie jesteś
??????????????????????????????????????

Gość do aaaa moim zdaniem
bo komiczny ma ciężki kaliber broni ,więc trudno by mu było ją utrzymać (w spodniach) oczywście