Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eeck

Mała gastronomia

Polecane posty

Gość eeck

Witam wszystkich Planuję uruchomić mały lokal gastronomiczny i czytałem na tym i innych forach już dosyć sporo. Do kompletu brakuje mi jedynie jednej informacji. Chyba najważniejszej: Jak mogę oszacować liczbę klientów, którzy zechcą kupić u mnie jedzonko, i ile jeden ludek będzie wydawał u mnie pieniędzy? Czy ktoś z doświadczeniem w tym zakresie zechciałby podzielić się ze mną taką informacją? Mam na oku lokal przy ulicy, po której przechodzi dziennie pewnie z 5 000, a może nawet 7 000 osób. Ilu z nich zechce do mnie wejść?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×