Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub juz wkrotce

halka zamiast kola

Polecane posty

Gość slub juz wkrotce

Dziewczyny zamowilam suknie z kolem ale nie jestem zadowolona.Jutro mam odbior.Wczesniej nie wiedzialam,ze istnieje cos takiego jak usztywniana halka.Czy i gdzie moge taka halke kupic zeby zalozyc ja zamiast kola?Suknia jest w ksztacie litery A dosc lekka takze czy jest szansa ze utrzyma sie na takiej halce?

obawiam się, że usztywniana halka, to też własnie halka z kołem. Ale może nie wiem wszystkiego.

Gość ja mialam suknie model z kolem
ale kola nie chcialam.zalozylam tylko zwykla halke z uszytwionym tiulem na dole.suknia tez byla literka A i wygladal super!

ja mialam slub 4 lipca tego roku mialam sukienke w ksztalcie litery A. I mialam halke skladala sie z kilku warstw tzn. najpierw byla podszewka aby halka nie drapala nog, pozniej wlasnie halka a na to jeszcze podszewka na 3/4 i doszyta do tego halka. Suknia byla uniesiona i dzieki temu sukienka sie nie platala pod nogami

nie rozumiem na zdjęciu jest halka z kołem, taką miałam na weselu, ale na zdjęciach juz nie, bo mi się to nie podobało. Ale ta halka jest wąziutka, więc po wyjeciu koła "klapłaby". to jak wyglądała taka halka bez koła? Pojęcia nie mam, sama chętnie zobaczę. Musiałaby chyba tego tiulu mieć na potęgę, ale on i tak by wchodził między nogi.

Gość altowiolistka01
Dziewczyny jest coś takiego jak halka bez koła, sama taką mam. Nie mam jej przy sobie więc dokładnie nie opiszę, ale jest uszyta z materiału przypominającego bardzo sztywną, grubą firankę, ma kilka warstw. Nie robi efektu "księżniczki", ale suknia ma właśnie kształt idealnej litery A. Niestety nie wiem gdzie można taką kupić, bo odkupiłam suknię już z tą halką. Szukajcie, może akurat... Ta którą mam jest rewelacyjna.