Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_a_n_d_a_r_y_n_k_a

rzucił mnie dla mojej koleżanki!

Polecane posty

Gość m_a_n_d_a_r_y_n_k_a

Nie wiem co robić byłam z facetem od 3 lat. Było raz lepiej raz gorzej jak w każdym związku . Ostatnimi czasy jednak było wspaniale zabrał mnie nad morze i było na prawdę super. Jednak tydzień pózniej zerwał ze mną.płakał mówił że chce tylko przerwy , że chce zatęsknić. 2 tyg później dowiedziałam się że już jest z inną dziewczyną do tego z koleżanką z którą znamy się na zasadzie \"cześć co u ciebie\" ale doskonale wiedziała że jesteśmy razem. zmienił się diametralnie odsuneli sie od niego przyjaciele a on nie odzywa się do rodziny , kompletnie woda sodowa i pieniądze uderzyły mu do głowy. dziewczyna wiem że jest łasa na kase bo znam 3 jej byłych. On szaleje a ja nie mogę się pozbierać kocham go i myślałam że to jakiś chwilowy kryzys ale on teraz szaleje w ramionach innej. co robić?

Gość corobicww
Jak to co faceci to swinie !!!!!! Ni eufaj wykorzystuj ich tak jak oni ciebie !!!

Jak to co robić??? Przeczekać... zapomnieć... żyć dalej... poznać kogoś nowego i próbować od nowa z kimś być... wszystko

Gość m_a_n_d_a_r_y_n_k_a
:)dzięki ale to nie takie łatwe ta laska jest jakby to powiedziec z kregu moich znajomych słysze o nich codziennie gdzie sa co robią. nie wiem co mu odbiło bo nigdy taki nie był... nie chce się mścić chociaż ona tez zachowała się jak szmata o nim nie wspomne , ale chciałabym żeby go zdradziła:D przydałoby mu się nie byłby juz taki pewny siebie jak jest teraz...mysli że ma pieniadze taty i moze wszystko ...ale nigdy takinie był;/ tyle że skoro ona jest łasa na pieniadze to nie wyrzuci kury znoszącej złote jajka;/:P