Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jacentym

KOHERSEN !!!!

Polecane posty

Go艣膰 jacentym

Polecam. Rewelacyjny sprz臋t posiadam go od roku . Wczesniej u偶ywali艣my Thermomix przez 10 lat ale po prezentacji Kohersena zdecydowali艣my si臋 od razu. Oferta firmy by艂a rewelacyjna. Ciekaw jestem kto z was u偶ywa Kohersena i jakie s膮 Wasze doznania zw艂aszcza kulinarne. Ch臋tnie o tym pogadam . 691425665

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adma4i1
Nie znam go osobi艣cie. S艂ysza艂am 偶e to zupe艂nie to samo co Thermomix,tylko cenowo si臋 r贸偶ni膮. Ile to cacko kosztuj臋 ? Co do niego dodaje Firma?(jakie gratisy )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anecia34mw
Te偶 mamy jest super potrawy z ksi膮偶ki nie wszystkie mi podchodz膮 ale zdecydowana wi臋kszo艣膰 jest ok. Najbardziej wykorzystuj臋 swoj膮 inwencj臋 i wtedy udaje mi si臋 wyczarowa膰 cuda. Ja gor膮co polecam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adma4i1
Kupi艂am dwa tygodnie temu Thermomix 31. Jako艣 bardziej mnie przekona艂. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu, u偶ywam to urz膮dzenie kilka razy dziennie. REWELACJA !!!! Zapewne Kohersen te偶 by si臋 u mnie sprawdzi艂 gdy偶 lubi臋 gotowa膰 i eksperymentowa膰 w nowo艣ciach przepis贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacentym
A dlaczego Thermomix bardziej Ci臋 przekona艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lechard
A ile kosztuje ten produkt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacentym
polecam por贸wnanie na stronie serwiseko.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcysiakx7
Potwierdzam. Roboty Kohersen Mycook to jedne z lepszych z kt贸rymi mia艂am do czynienia. teraz na 艣wi臋ta jest dodatkowo promocja wi臋c nic tylko bra膰 bo warto! Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 mam kohersena i robot jest 艣wietny! jak kto艣 ma ma艂膮 kuchni臋 to na pewno si臋 sprawdzi, bo zast膮pi wiele innych urzadze艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wercia mercia
uwielbiam! jest genialny! dosta艂am go w prezencie 艣wi膮tecznym od m臋偶a bo ju偶 tak narzeka艂am 偶e go chc臋... :D i nie mog臋 si臋 nim nacieszy膰. ma tyle fajnych funkcji! najlepszy zakup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kto艣 lubi je艣膰 zdrowo to Kohersen Mycook jest mega u艂atwieniem. Wszystkie posi艂ki idzie zrobi膰 naprawd臋 szybko, a i fajne przepisy ma sam Kohersen, cz臋sto przyrz膮dzam co艣 z ich przepis贸w. Dla mnie robot idealny i jeszcze nie taki bardzo drogi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaulinaMal
Kohersen jest super. Ja sw贸j dosta艂am na gwiazdk臋 a teraz robimy zrzutk臋 na dzie艅 mamy bo ju偶 nie mog臋 s艂ucha膰 jaki on jest fajny i we藕 mi go po偶ycz :) Ja najcz臋艣ciej gotuj臋 na parze ale 艣wietnie te偶 wyrabia ciasto wi臋c jak dla mnie super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KruczekLesny
no a mi si臋 przypomnia艂y majonezy, 偶e kiedy艣 lubi艂em sw贸j ale nie chcia艂o mi si臋 miksowa膰 a tu z kohersnem 艣wietnie to wychodzi :) tzn raz dwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Mam problem z za艂o偶eniem naczynia g艂贸wnego na robota. Ci膮gle si臋 w艂膮cza sygna艂 d藕wi臋kowy. Czy kto艣 m贸g艂by wyja艣ni膰 o co chodzi? Mo偶e jaki艣 filmik instrukta偶owy?

Udost臋pnij ten post