Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba.niezdecydowana

Czy w taka spodnice moze ubrac sie puszysta ?

Polecane posty

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
nie lepiej schudnac zamiast zastanawiac sie wiecznie w czym bedziesz wygladac szczuplej???? jedynie czarny kolor moze troche wyszczuplic

a kto ci powiedzial ze chce wygladac szczuplej ? biedactwo. napisalam tylko ze nie chce wygladac jak beka.

Gość alice99
Według mnie nie, zbyt mocno się rozszerza na dole, ma nie najlepszą długość i nieodpowiednie są te falbanki. Ogólnie to nie ten krój, ale to tylko moje zdanie :-)

Gość te ogolne marszczenia
jednak pogrubiaja. Lepiej taka blisko ciala rozszerzana od pol uda niby kloszem, wiesz, takie sa . Albo prosta olowkowa

jeśli jesteś wysoka, będziesz wyglądać świetnie, na górę coś przy ciele i będzie pasować. rozmiar 42 nawiasem mówiąc nosiła Marylin Monroe:)

Gość no nie wiemmm
jesli jestes niska to bedziesz wygladac na jeszcze bardziej przysadzistą.

no to masz odpowiedź, bardziej to zależy w przypadku tej spódnicy od wzrostu niż od tuszy :)

Gość no tak MM miala wymiary
90-60-90 i nosila romziar 42? interesujace:o wg rozmiarowki z tej strony to 36 byloby na nia za duze...

ja także nie polecam tej spódnicy dla kobiety puszystej. a co do MM to ściema która krąży po necie. ważyła średnio coś koło 60 kg chyba nawet mniej max 70 więc trudno było by jej nosić rozmiar 42. miała wspomniane wyżej wymiary czyli bardzo wąską talie (co jakby nie patrzeć jest straszna rzadkością). jej sukienki były zwężane w tai specjalnie dla niej.

no ja mam 173 cm wzrostu.

Gość olo-lowa
nieeee ona na pewno bardziej cie pogrubi:/

Gość Oczywiście że może
Jak schudnie =)

Czy grubsza dziewczyna nie będzie wyglądała jak gruba 'beka' w tej spódnicy ? a kto ci powiedzial ze chce wygladac szczuplej ? biedactwo. napisalam tylko ze nie chce wygladac jak beka. to po co ten temat? jeśli jesteś beką, to będziesz wyglądała jak beka, jeśli nie jesteś -nie będziesz a że jesteś gruba to i tak każdy zauważy, w co byś się nie ubrała ludzie, co za problem dwoisty