Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieguska_straszna

Piegi pod pachami

Polecane posty

Gość pieguska_straszna

witam mam od urodzenia brazowe piegi pod pachami i na piersi. Jak bylam mala to lekarze stwierdzili ze to nadmiar melaniny. i tak sobie z tym zylam do 30 az inny lekarz za granica zaczal mnie straszyc ze to symptom jakiejs choroby etc etc... ide w przyszlym tygodniu do lekarza ale chcialam zapytac czy mial moze ktos stycznosc z czyms takim. Pozdrawiam

Gość piegowataaaaaa
ja mam piegi na ramionach eh strasznie mnie to krepuje.. nie nosze bluzek na ramiaczkach bo sie poprostyu wstydze stosowalam kremy wybielajace i niestety bez rezultatu...

Zawsze znajdzie się powód do wstydu. Jakbyście nie miały piegów tylko blizny- to blizn. Jak nie blizny to znamiona. Wyluzujcie. O te piegi zapytaj onkologa. Mi wmawiali, że cos jest nie tak (zwłaszcza lekarz rodzinny). Onkolog przy okazji popatrzał, pooglądał i zawyrokował, że to zwykłe piegi a nie zmiany nowotworowe (czerniak)

Gość piegowataaaaaa
a jestes jakas szansa pozbycia sie piegow z ramion ?

Gość pieguska_straszna
no własnie pójde do onkologa --bo w gruncie rzeczy sa to piegi zlewajace sie w jakies plamy no i zauwazyłam pojawianie sie z nich znamion...wiem ze to nie jest normalny widok bo odkad pamietam kazdy lekarz ktory to widzi wystawia oczy i mowi ze to nie jego dzialka juz nie wspominajac o normalnych osobnikach, co do kolezanki ktora pisze o piegach na ramionach-- prawdopodobnie masz je od słonca wiec jakas metoda usuniecia sie znajdzie--cosmelan, laser itp.

Gość pieguska_straszna
apropos kompleksow--ja juz sie ich nie wstydze-przyzwyczailam sie- wiadomo w intymnej sytuacji facet wywalka oczy jak widzi takiego piegowatego cycka no ale co mam zrobic--teraz to juz podchodze do tego czysto medycznie