Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna krówka

codziennie litr mleka

Polecane posty

Gość mleczna krówka

jesli codziennie będe pic litr mleka to jakie zmiany moge zaobserwowac we wlasnym organizmie ?

Gość mleczna głupota
głupotę mleczną!!!!

Gość komórki rakowe w błyskawicznym
tempie

Gość -z-Oz_D.
kopyta i rogi. taka jest prawda. poczytaj o kazeinie.

Gość mleczna krówka
ej no powaznie sie pytam, czy wiecej mi to pozytku przyniesie czy szkody :( jakos ostantio zasmakowalo mi mleko przy tym upale myslalam ze mleko jest zdrowe

Gość -z-Oz_D.
na poczatku nie zaszkodzi, tym bardziej ze posmalowalo... ale powaznie, czytalam gdzies ze nie jest to produkt przystosowany do ukladu trawiennego czlowieka mimo to masa produktow poza nabialem zawiera mleko

Gość komórki rakowe w błyskawicznym
ja poważnie napisałam. Jedynymi ssakami, które w dorosłym życiu piją mleko, to ludzie. Niedawno naukowcy dkryli, że dla dorosłych to wręcz zabójstwo. I namnażanie komórek rakowych. Pszukaj w googlach a na pewno znajdziesz

Gość wiertara II
duzo zdrowszy jest serek bity prosto z kity

Gość będziesz mieć ładną cerę
i ładne włosy - tak jak ja! Cale życie piję duże ilości mleka - ale może jednak nie litr dziennie, pół wystarczy :-)

Gość mleczna krówka
ale dziwne jest to ze moja babka cale zycie , pija mleko jadla jaja, ser, smietane i miesko i dozyla lat 80 :) wiec nie wmawiajcie mi o komorkach rakowych namnazanych z bialka mlekowego. To juz moze lepiej sie fast foodami zajadac co ?

Gość -z-Oz_D.
ja tam piję modyfikowane razem z synkiem, po zwykłym żołądek protestuje. co do komórek rakowych - a jest jakaś żywność po której się nie namnażają?

Gość mleczna krówka
no wlasnie teraz to ze wszsytkiego mozna dostac raka, zywnosc jest tak przetworzona ze masakra :( juz nie wiadomo co jesc aby czuc sie dobrze, ja jesli zjem duze ilosci bialka to od razu czuje sie lepiej :) wiec chyba mi sluzy dzis zjadlam 2 jogurciki wypilam litr mleka

Gość -z-Oz_D.
mój dziadek (i to facet, podobno oni zyją krócej ;-) ) przeżył 87, babcia ma 86 i jeszcze sie trzyma.. oboje pili w różnych postaciach... jeśli im smakowało...

Gość Mój wujek
też pije mleko codziennie, całe życie (hoduje krowy mleczne, więc jakby jest to oczywiste) i tez jakiś poważnie chory nie jest. Czasami pije mleko prosto od krowy i nic, pełnia zdrowia :D