Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankierka

dacie wiarę?!

Polecane posty

Gość bankierka

zrobiłam sobie test osobowości Junga i jestem zdumiona jego rezultatem! cała ja!

Gość bankierka
nie jesteście ciekawi jak was sklasyfikował Jung?:D róbcie ten prosty test a będziecie zaskoczeni! gwarantuję!

Gość bankierka
no tak... ciekawsze są jakieś idiotyczne prowokacje :O gdyby to był topik o tzytzkach to by się zleciała cała szarańcza, a tak to nie ma nikogo :O

zrobilam ten test. ale wyniki mnie nie zaskoczyly, bo wiem jaka jestem ;)

Gość biedionka sie poleca
jestem w kropki:classic_cool:

Gość bankierka
a co ci wyszło?

Gość Pogankaa
Jak rozwiązać test? Słaba jestem z anglika:P Wytłumacz krok po kroku.

Gość bankierka
ja też wiem jaka jestem, ale nie sądziłam, że ten opis się sprawdzi w 100%!

Gość bankierka
wejdź na stronę, załóż konto, wypełnij wszystkie pola, potwierdź i rozwiązuj test :) jak nie będziesz znała jakiegoś słowa to polecam www.ling.pl albo pisz tu to ci przetłumaczę. no ale żeby to nie było tak, że każde słowo, bo zwątpię :P

jestem introwertykiem na maxa :O w dodatku wrazliwym, kierujacym sie uczuciami :classic_cool:

Gość bankierka
martwanatura - > może nie byłaś uczciwa przy odpowiadaniu na pytania? tu nie powinno być takiej sytuacji. albo masz kilka osobowości, które się zmieniają jak w kalejdoskopie :P

Gość bankierka
biedronka sie poleca - > a jak ci wyszło literkowo? bo ja jestem INFP, czyli the dreamer :P

ISFP - artist :classic_cool: motzne, bo z artystki to w sobie nie widze nic hyhy :O

Gość Henryk Wu
1. Give me the personal details facts 2. I am quick to compliment critique 3. I usually leave for appointments with extra time to spare at the last possible moment 4. I prefer to work in a team alone 5. More often than not, I like a plan that is "set in stone" am adaptable 6. Others might describe me as more imaginative practical 7. My thoughts are random orderly 8. I tend to be more personable reasonable 9. When paying at a store I often pay and leave without chit-chat have conversation with the cashier 10. I prefer speakers that communicate figuratively literally 11. Clutter in my home is not something I notice bothers me 12. A quiet weekend at home is boring rejuvenating 13. When the phone rings I wish I could ignore it pick it up right away 14. At work I put things off I get the job done 15. I would classify myself as a lone ranger social butterfly 16. I am more likely to have my head in the clouds feet on the ground 17. With people, I am more often brief and to the point friendly and warm 18. I entertain myself with my imagination surroundings 19. I make decisions based on feelings logic 20. When in conversation, I am careful to avoid conflict say things as they are 21. My thoughts are on the "here and now" what lies ahead 22. I consider myself to be a realist an idealist 23. I am tough-minded soft-hearted 24. I consider myself to be private social 25. I take more pride in my goals successes 26. Talking about feelings and emotions is easy difficult 27. I see life as it could be as it is 28. I work better when deciding what to do next as I go following a schedule 29. Being the center of attention is uncomfortable exhilarating 30. I prefer "spur of the moment" activities routine activities 31. I enjoy getting to know new people spending time with friends I know well 32. I like timetables and plans to "go with the flow" 33. My ways tend to be more revolutionary conventional 34. I am more comfortable with principles rules 35. I prefer someone who is efficient empathetic 36. When dealing with problems I focus on the people issues 37. I tend to focus on details see the big picture 38. Change for me is easy difficult 39. It is important for me to conserve my energy spend my energy 40. I am objective subjective 41. I dislike it when people are too insensitive emotional 42. I am more interested in current happenings future possibilities 43. I am structured free-spirited 44. I make new friends quickly over time 45. I am more excited about what might happen in a couple years later today or tomorrow 46. I get energized by exploring theories learning facts 47. When in a one-on-one situation I usually do more talking listening 48. I am more concerned with my own thoughts and feelings the world around me 49. I am more likely to measure things with approximation total precision 50. I want to get to know others get the task done 51. My work space is usually organized disorganized 52. On a free night I like to spend a quiet night at home go out with friends 53. I am more likely to invest in promising new ideas proven methods 54. Others might perceive me as rigid aimless 55. I have more fun engaging in individual activities group activities 56. I like to finalize decisions only when necessary early 57. After a social gathering I feel drained energized 58. It is worse to be indecisive inflexible 59. The prospect of social activity rarely excites me usually excites me 60. When there is a need to correct someone, I am quick to do it afraid to hurt their feelings 61. At work I am relationship-focused task-oriented 62. I am drawn to hidden meaning and inspiration what is immediate 63. I usually play, then work work, then play 64. I value justice mercy 65. When judging others I am impartial partial 66. When around other people I start conversation keep to myself 67. I enjoy time spent alone or with one close friend with a group of friends 68. I prefer to see how I can change things leave things the way they are 69. I prefer to spend time interacting with people introspecting 70. When making decisions I consider the feelings of others don't consider the feelings of others 71. When I have a task to complete, I usually wait until the last moment get it out of the way 72. I enjoy a task when I start it complete it 73. I process information through my five senses intuition 74. I consider myself to be an abstract thinker a concrete thinker 75. I am most comfortable being spontaneous a planner 76. I am governed by my head heart a teraz mi to przetłumaczcie:classic_cool:

Gość bankierka
naukowcem może być nawet obserwator życia seksualnego mrówek, więc nie rozpaczaj naukowcu :D :classic_cool:

Gość bankierka
Henryk Wu -> :D:D:D:D:D:D:D:D:D płaczę ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D p.s. widzę, że niektórzy mogą mieć właśnie problem, więc heroicznie podejmę się tłumaczenia, ponieważ naprawdę jest to interesujący test i można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć ;) gdyby ktoś miał ochotę mnie wspomóc to może wziąć drugą połowę :):) będę wdzięczna :)

Gość bankierka
na razie mam 17, niedługo będzie wszystko :)

Gość bankierka
1. Kiedy rozwiązujęproblemy skupiam się na : sprawie czy ludziach? 2. Bycie w centrum uwagi jest: niekomfortowe czy radosne? 3. Jestem: poukładana czy wolnym duchem? 4. Bardziej mnie ekscytuje to co będzie: za kilka lat czy później lub jutro? 5. Kiedy oceniam innych jestem: niestronnicza czy stronnicza? 6. Trawię informacje: intuicyjnie czy przez zmysły? 7. Jestem bardziej dumna dzięki: sukcesom czy celom? 8. Kieruję się: mózgiem czy sercem? 9. Moje wybory są: rewolucyjne czy tendencyjne? 10. Nie przepadam za ludźmi, którzy są zbyt: niewrażliwi czy emocjonalni? 11. Mam tendencję do: skupiania się na szczegółach czy widzenia ogólnego duzego obrazu? 12. Widzę życie: jakim jest czy jakim by mogło być? 13. Jestem: realistką czy idealistką? 14. Lubię spędzać czas: sama lub z bliskimi przyjaciółmi czy z grupą przyjaciół? 15. Zawieram nowe przyjaźnie: szybko czy po pewnym czasie? 16. Podejmuję decyzje na podstawie: uczuć czy logiki? 17. Bliższe mi jest: to co bezpośrednie czy ukryte znaczenie i inspiracja? 18. Inni mogą mnie postrzegać jako: człowieka bez celu czy surową osobę? 19. Gdy jestem w pobliżu ludzi: trzymam się na uboczu czy zaczynam konwersację? 20. Szybko: komplementuję czy krytykuję? 21. Bliższe mi jest ocanienie rzeczy: w przybliżeniu czy z precyzją? 22. Zwykle najpierw: pracuję później odpoczywam czy odpoczywam a później pracuję? 23. Podejmuje decyzje: wcześniej czy na ostatnią chwilę? 24. Więcej energii dostarcza mi: odkrywanie teorii czy studiowanie faktów? 25. Preferuję: zostawić rzeczy takimi jakimi są czy zobaczyć, co z nimi można zrobić? 26. Preferuję spędzać czas: wracając do przeszłości czy przebywać z ludźmi? 27. Preferuję rozmówców, którzy komunikują się: słownie czy figurami? 28. Podczas spotkania twarzą w twarz wolę: słuchać czy mówić? 29. Gorsze jest być: niezdecydowaną czy nieugiętą? 30. Lubię: iść z falą czy działać wg planów i rozkładów? 31. W stosunku do ludzi jestem: przyjacielska i ciepła czy zwięzła i konkretna? 32. Kiedy konwersuję: mowię co myślę czy uważam, żeby nie popaść w konflikt? 33. Weekend w domu jest: odmładzający czy nudny? 34. Kiedy dzwoni telefon: chciałabym go zignorować czy odebrać natychmiast? 35. Wolny wieczór: spędzam w domu czy wychodzę z przyjaciółmi? 36. Rozrywką jest dla mnie: otoczenie czy wyobraźnia? 37. Więcej frajdy sprawiają mi: indywidualne czy grupowe zajęcia? 38. Moje myśli są: tu i teraz czy wybiegają naprzód? 39. Po spotkaniu towarzyskim czuję się: pełna energii czy wręcz przeciwnie? 40. Chętniej zainwestuję: w sprawdzone metody czy promowanie nowych idei? 41. Mam tendencję do bycia bardziej: rozsądną czy miłą? 42. Jestem: obiektywna czy subiektywna? 43. Preferuję: spontaniczne czy rutynowe zajęcia? 44. Cieszy mnie: rozpoczynanie czy kończenie zadania? 45. Pracuję lepiej gdy: podążam wg wskazowek czy sama decyduję o kolejnym kroku? 46. Czuję się bardziej komfortowo, gdy: jestem spontaniczna czy planuję? 47. W pracy jestem: skupiona na związkach międzyludzkich czy zorientowana na zadanie? 48. Daj mi: osobiste szczegóły czy fakty? 49. Moje myśli są: przypadkowe czy zorganizowane? 50. W pracy: odwlekam wykonanie zadania czy chcę je skończyć? 51. Zwykle przybywam na umówione spotkania: z zapasem czasu czy na styk? 52. Ważne jest dla mnie: kumulowanie energii czy jej wydatkowanie? 53. Czuję się bardziej komfortowo gdy: postępuję wg zasad czy mam nad głową zwierzchnika? 54. Gdy podejmuję decyzję: nie zważam na uczucia innych czy wręcz przeciwnie? 55. Zmiany są dla mnie: łatwe czy trudne? 56. Bajzel w domu: niepokoi mnie czy nie zwracam nań uwagi? 57. Kiedy płacę w sklepie często: ucinam sobie pogawędkę czy tylko płacę i wychodzę czy? 58. Mam: miękkie serce czy twardy umysł? 59. Jestem osobą: która buja w obłokach czy twardo stąpa po ziemi? 60. Preferuję osoby, które są: empatyczne czy wydajne? 61. Moja przestrzeń do pracy jest zwykle: dezorganizowana czy zorganizowana? 62. Jestem bardziej skupiona na: świecie wokół mnie czy moich własnych myślach i uczuciach? 63. Mogę siebie sklasyfikować jako: samotny żagiel czy duszę towarzystwa? 64. Uważam siebie za: samotnika czy osobę towarzyską? 65. Preferuję pracę: w grupie czy indywidualnie? 66. Inni określają mnie jako: osobę pomysłową czy praktyczną? 67. Częściej: wolę gotowy plan niż dostosowywać się? 68. Chcę: poznać innych czy wykonać zadanie? 69. Cenię: litość czy sprawiedliwość? 70. Uważam siebie za: abstrakcyjnie myślacą osobę czy osobę myślącą konkretnie? 71. Cieszy mnie: poznawanie nowych ludzi czy spędzanie czasu z tymi, których dobrze znam? 72. Kiedy mam wykonać zadanie: czekam na ostatnią chwilę czy wykonuję od razu? 73. Kiedy trzeba kogoś poprawić: szybko to robię czy boję się, że mogę kogoś tym urazić? 74. Jestem bardziej zainteresowana: możliwościami w przyszłości niż obecnymi wydarzeniami? 75. Rozmowa o uczuciach i emocjach jest: łatwa czy trudna? 76. Możliwość wzięcia udziału w zajęciach towarzyskich: zwykle mnie ekscytuje czy rzadko mnie ekscytuje?

Gość bankierka
ale się zmęczyłam! jakbyście mieli jakieś zastrzeżenia do tłumaczenia to dajcie znać ;)

Gość Zuzanna Weronika
nawet mnie nie denerwujcie! tyle się narobiłam a was tu nie ma?!

Gość bankierka
c'mon bo pomorduję własnoręcznie! :classic_cool: