Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia17329

o czym pisac z bylym facetem???

Polecane posty

Gość asia17329

Witam serdecznie mam na mie Asia mam 19 lat... moj problem polega na tym iz z jakies trzy tyg temu zerwal ze mna facet (Damian) z takiego powodu ze go oklamalam i sie o tym dowiedzal... zbulwersowal sie i nie dal nam szans na dalsze bycie razem...yyy ale nie o to chodzi teraz bo powiedzial ze mnie kocha ale musi ze mna zerwac bo zostala urazona jego duma...trudno jest mi sie pogodzic z jego odejsciem ale na sile go nie zatrzymam...w moim zyciu przez dwa tyg duzo sie zmienilo otoz wrocilam do faceta z ktorym bylam jeszcze przed Damianem...jestem z nim juz prawie 2 tyg ( minie w sobote) jednak moje uczucia sa w ciaglym biegu sama nie wiem czego chce;/;/;/ piszemy z Damianem prawie codziennie i dal mi wczoraj odczuc ze bardzo zaluje tego ze zerwal ze mna ze chcialby wrocic i czy ja tez bym tego chciala.....chcialabym ale jestem z Lukaszem:( i nie wiem ktorego wybrac do obojga cos czuje jednak ani o jednym ani o drugim nie dam rady zapomniec jesli bym miala wybrac ze bylo by lepiej jakbym sama zostala bo wiadomo wtedy nie mialabym problemu z ktorym byc i w ogole...doradzcie mi bo ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec....pozdrawiam i czekam na rady... Asia:*

Gość z ex sie nie gada
idiotka...

Gość barbecue
a dlaczego przestaliscie byc z Łukaszem???

Glupia jestes. skoro on Cie zostawil a Ty cos czujesz do niego trzeba bylo czekac, no coz ale to swiadczy o tobie skoro od razu do ex lecisz^^ Zaden nie jest Ciebie godzien, szkoda mi tych facetow:)

jak w ciagu dwoch tygodni znalazlas nowego faceta to raczej nie za bradzo cierpialas po jego odejsciu...