Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna24

nie rozumiem milosci do dzieci

Polecane posty

Gość wyrodna24

Chyba jest ze mna cos nie tak. Mam juz 24 lata i zadnego parcia na slub i macierzynstwo. Lubie dzieci, ale bardziej jako zabawki i dlatego nie rozumiem jak rodzice moga sie zamartwiac o maluchy. Cos sobie zrobi, ktos mu cos zrobi, zadlawi sie, przewroci...a niech sie przewraca, jego bedzie bolec a nie mnie. Skad sie bierze ta irracjonalna milosc?

Gość jak bedziesz miala swoje
to zrozumiesz...

Gość superlaska w adidaskach
bo sama jestes jeszcze dziecko.24 to nie juz tylko dopiero

Gość Dobrzeeeeeee
Dobrze Ci napisaly osoby wyzej. Nic dodac nic ujac

Gość mojalia
bo jestes jeszcze niedojrzala, pogadamy za 2-3lata

Gość albertyna ko
Ja nie uważam że w wieku 24 lat się jest jeszcze dzieckiem. Wyszłam za mąż w wieku 22 lat, z miłości, żadna wpadka. W wieku 23 lat urodziłam córeczkę, obecnie 3 letnią. Uważam że wszystko w moim życiu potoczyło się wspaniale.

Gość Kolator
jedyne parcie jakie mam to stolec

ja mam 32 lata parcia na ślub nie mam ale o dziecko się postarałam, jak niedługo urodzę to ci napiszę czy tak nagle można sie zakochać ;) bo na razie miłości we mnie wielkiej do dziecka nie ma

Gość widia
nie wyrodna tylko niedojrzała do macierzyństwa:)na ciebie też przyjdzie czas:) natura zrobi swoje czy tego będziesz chciała czy nie:)dopadnie cię instynkt macierzyństwa i będziesz robiła maślane oczka na widok śliniącego się bobaska:)

Każdy człowiek dojrzewa emocjonalnie w innym wieku. "Lubie dzieci, ale bardziej jako zabawki..." Niektórzy muszą dorosnąć i nabrać szacunku do innych ludzi.

Gość mala zielona zaba
jak dla mnie cos jest z toba ewidentnie nie tak bo mozesz nie chciec dzieci to akurat rozumiem bo tez nie chce z mezem podobnie ale jak mozna ludzi niwazne dzieci czy doroslych traktowac w tak plytki sposob jak dla mnie twoj wiek nie ma tu nic do rzeczy