Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat dnia na dziś

grecki minister zdrowia ogłosił że wszystkie dzieci mają być zaszczepione

Polecane posty

Gość temat dnia na dziś
nikt z was się tym nie interesuje? nikt nie czyta tej strony?

Gość temat dnia na dziś
up

Gość Ciekawe ile w łapę dostał
Inaczej niż lobbingiem firm farmaceutycznych niemożna tego nazwać. Przecież świńska grypa, to zwykła grypa! Umarło na nią niewiele osób- o wiele groźniejsza, jest zwykła gruźlica...

Gość mamusia -natura
Żadnych szczepionek!!! przeciw grypie, to absurd, wirus mutuje szybciej A potem szczepionka sama po siebie nie jest bezpieczna. Moje dziecko ma naturalne !!! witaminy i mikroelementy od urodzenia i nie choruje. Nie rozumie tych matek, co tylko do lekarza latają, godzinami siedzą w poczekalniach, dzieci żyją bez świeżego powietrza. Teraz jeszcze dodam Bee Power (mleczko pszczeli. Sama też stale zażywam suplementy i od 10 lat nie miałam nawet katara. Ale wszystko ma być naturalne, żadnej chemii!

Gość cytrynkaaaaa
Ostra, tzn. co jest chore, szczepienie się czy teorie spiskowe? :D

Gość Ale się nudzęee
@cytrynkaaaaa Wiesz co... Żydzi którzy przechodzi przez bramę oświęcimia, widzieli napis "arbeit macht frei" i reagowali słowami "zabiją nas", też byli nazywani oszołomami, snującymi teorie spiskowe :classic_cool:

szczepienie, teorie, wszystko kurwa:o a ta cała grypa to od dawna mi śmierdziała, że tak powiem:o nie oglądam tv, wiadomości nic, bo mnie ten świat przeraża...

Gość cytrynkaaaaa
ale ta emotka odnosiła się do całego zdania ;) ja tam wątpię w te teorie, bo przecież gdyby szczepionka zabijała, to całe kraje by wymarły, od razu wydałoby się, że coś jest nie tak, więc to jest nielogiczne. :O Chociaż raz na Onecie przeczytałam komentarz użytkownika będący artykułem i przeraził mnie. Pisali tam o tym, że Amerykanie wykopują w jakiejś części kraju masowe groby... :O

Gość cytrynkaaaaa
ostra, powiem Ci, że mnie też ten świat przeraża. W ogóle cała ludzka egzystencja, wszechobecna tragedia, perspektywa wojny, głosu, morderstw i to, że każdy umiera, co się z nim dzieje, pełno chorób, to, że z człowieka nie zostaje nic, jest kilka metrów pod ziemią. Dlatego ja o tym staram się w ogóle nie myśleć, dla mnie to zbyt przerażające.