Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakolwiek28

czy przezylyscie cos podobnego??

Polecane posty

Gość jakakolwiek28

witam! mam 28 lat maly bagaz zyciowy za soba, teraz siedze i mysle co bedzie, poniewaz moja 2 polowa wlasnie wrocila do domu... jestem ta trzecia juz widze zaraz jak kazdy na mnie wsiadzie zacznie umoralniac ale nie o to chodzi..chce zapytac czy ktoras z was wygrala z ta pierwsza zona? ja niby tak ona wie o mnie od wczoraj to wszystko nie bylo w planach a stalo sie inaczej... dzis dzwonila jak bylismy razem zaczela poslugiwac sie dzieckiem jako karta przetargowa chora kobieta... on przygotowal corke ze odchodzi jej powiedzial ze znalazl milosc zycia i sie zaczyna... najgorsze ze jej chodzi tylko o kase nie powiedzial zostan tylko kiedy sie wyprowadzisz i trzeba majatek podzielic... jestem zaszokowana...jak tam mozna...po 13 latach malzenstwa..

Gość jakakolwiek28
czy to w ogole da sie przejsc? pierwszy raz w zyciu jestem w takiej sytuacji... ona zaczela gre nie chodzi jej o niego tylko o kase zawsze taka byla...

Gość sukrei
no wlasnie jak tak mozna ? po 13 latach malzenstwa zostawil zone dla innej ... zeby ciebie tez z dzieckiem nie rzucil bo znalazl jeszcze bardziej milosna milosc swojego zycia

Gość o Boze mnie za co
:O ciekawe co czuła jego córka, gdy powiedział jej, że znalazł miłość swego życia...:O już cie nie lubie

Gość 13 lat małżeństwa
czyli córka ma góra 12... Wytłumacz mi jak można takie dziecko przygotwać do odejścia taty, b znalazł "miłość życia"???? Gdyby twój ojciec w tym wieku tak ci powiedział, byłabys szczęśliwa? Przygotowana? Zrozumiałabyś?

Gość jakakolwiek28
dodam ze poznalam jego rodzine: mame siostre chrzestna zaakceptowaly mnie od razu i powiedzialy ze jestem dla niego wybawieniem bo mial koszmar przez cale malzenstwo ze trafila mu sie taka harpia...

Gość 13 lat małżeństwa
za jakąś chwilę będą to sam mówic o tobie :):):)

Gość jakakolwiek28
tak zrozumialam bo mialam 8 lat kiedy tata ze mna przeprowadzil taka rozmowe sama jestem z rozbitej rodziny...bylo ciezko ale dala rade..

Gość jakakolwiek28
on powiedzial zonie nie corce ze poznal swoja milosc zycia..dodam ze mial 22 lata jak sie ozenil i to bylo za szybko tak teraz twierdzi..corke chroni ale przygotowal ja ze odchodzi

mniejsza z tym... weź się głupio nie dziw jego żonie :O skoro byli 13 lat małżeństwem, a jej gnidowaty mąż nie miał na tyle odwagi by wszystko zakończyc 'po ludzku', tylko jej dupę na boku obrabiał... to chyba oczywiste, że nie ma ochoty rozmawiac z nim o niczym więcej poza kwestiami 'formalnymi'? też by mi w takim wypadku chodziło tylko i wyłącznie op kasę... a jeszcze bym po ryju wystrzelała i Tobie i jemu... pff :O

Gość jakakolwiek28
do koloratki nie znasz sprawy...ta kobieta nie ma ambicji zjedli razem obiad i wtrakcie obiadu jej powiedzial ze mni ma ze odchodzi i ze spodziweamy sie dziecka a ona zjadla ten obiad i nic...jabym wyszla strzelila mu w pysk nie przelknelabym ani kesa...

Gość abruzja
Co za okreslenie \"wygrala z pierwsza zona\". Nie da sie wygrac lub przegrac. Jesli jej juz nie kocha to bedzie ok., a dziecko nie zawazy na jego decyzji. Bylam w takiej sytuacji i nigdy nie ingerowalam w ICH zycie i sprawy. W takich sprawach nie mozna naciskac ani tym bardziej doradzac. On musi sam rozwiazywac problemy z zona i na twoim miejscu nie ingerowalabym. Tez bywaly sytuacje, ze dzwonila, bo dziecko to, bo matka tamto.. itd. itp. W koncu zrozumiala, ze nie tedy droga i sa po rozwodzie.

ja nie wiem o co Ci chodzi. 1.myślałaś, że będzie życzyła Wam szczęścia, odda mu cały majątek i kupi Wam zasłonki do sypialni? 2.wolałabyś, żeby zależało jej na czymś innym? na przykład na swoim mężu? czułabyś się lepiej, gdyby do niego dzwoniła, płakała i błagała o powrót? Jesteś zazdrosna i wypatrujesz w jej osobie zagrożenie. Dlatego ją oczerniasz, ot co! Ja nie widzę w jej zachowaniu nic nadzwyczajnego.

A to, że mu nie strzeliła to źle??? Zachowała się z klasą. Mi też szkoda by było ręki na takiego męża.

mąż za to ma ambicję... powiedział jej w trakcie obiadu, że odchodzi... 🖐️ jaki taktowny :O wiesz... jak już sobie uwił gniazdko z Tobą, to się ODWAŻYŁ powiedziec... bohater... może jego żona jest takim typem osoby? może nie wyrzuca z siebie emocji? nie każdy reaguje emocjonalnie... jedna by go zwyzywała i dała po dzióbie, inna by się rozpłakała... a jeszcze inna- nie zrobiłąby zupełnie nic... przyjęłaby to na chłodno... nie jest jednak powiedziane, że tego nie przeżywa, bo 13 lat to kawał czasu... i nawet jeśli się już nie kochali, to pewno ona się do niego przyzwyczaiła... a z resztą... sama wiesz... :P ja ana Twoim miejscu bym się jego żonie absolutnie nie dziwiła ;)

Gość jakakolwiek28
ja bym walczyla...ale kazdy jest inny..

"Ja bym walczyła" Ty masz 28 lat, czy 8??? Chcesz, żeby o niego walczyła?! Masz do niej żal, że nie kocha męża, który ją zostawił?? A może chcesz, żeby zaczęła walczyć i żeby do niej wrócił, co? Nie jesteś zbyt normalna, co?

Gość tjaaaaaa.....
o co ma walczyć jego żona? o kretyna, który myśli "drugą głową", ma na boku panienkę, zrobił jej dziecko i wtedy decyduje się na zostawienie swojej rodziny? i nie ma zamiaru walczyć o córkę, tylko "przygotowuje ją na swoje odejście" on sobie tylko zmienia rodzinę a jego żona zachowała klasę, przyjęła jego oświadczenie na chłodno, po co sobie psuć nerwy mężem-kretynem na jej miejscu tez interesował by mnie tylko szybki rozwód, z orzeczeniem o jego winie oraz podział majątku w innych kwestiach bym się z takim mężem nie kontakowała

28 lat a taka naiwniaczka z Ciebie... :( a ten Twój luby oby Tobie i waszemu dziecku , w ramach pzrygotowania, nie oswiadczył ze znalzal " milosc zycia" zal normalnie..

Gość adwokat diabełka
No, żona pokazała klasę. Teraz powinna zawalczyć o alimenty dla dziecka. No i dla siebie też. Skoro taka łasa na kasę. A skoro o tej kasie tyle już było pisane, to znaczy, że facet był przy forsie... No własnie... był... jak bedzie bulił alimenty na byłą żone i dziecko to pewnie nasza niezbyt rozgarnieta jakakolwiek 28 latka kociej mordy dostanie, haha jakakolwiek - no tak, znalazł sobie jakąkolwiek....

Gość stefania kadziejowa
a moze rzeczywiscie ta jego zona byla straszna? czemu sie ma facet meczyc? nie jestem za rozbijaniem zwiazkow. ale mam taka sytuacje w mojej rodzinie. moj kuzyn byl kiedys siwetnym, pelnym zyciem facetem. po slubie jego zycie to koszmar. jego zona to taka wlasnei harpia na kase! zrobila z niego amszynke do robienia pieniedzy, zeby mogla zaspokojac swoje zachcianki. szkoda mi go..odcial sie od rodziny bo ona nas ma za prostakow a sama sie uwaza za hrabianne! rzycze mu zeby sobei znalazl kochanke i ja kopnal w dupe

Gość adwokat diabełka
Na kasę to mur beton jest łasa jakakolwiek28, ale mam nadzieję,z e była żonka potrafi o siebie i dziecko zadbać i oskubie frajera.

Gość Spoomała
"zjedli razem obiad" Pwnie ona go ugotowała... A on jej - znalazłem miłość swojego życia... Jako komentarz powiem jedno - wszystko to co dasz z siebie innym wróci do ciebie z nawiązką - i to dobre i złe... Obyś kiedyś nie przeżyła niemiłego deja vu - z sobą, nim i jakąś inną, młodszą kobietą...