Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaadaaa

Krępujące pytanie, pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość jaaaaadaaa

wyprowadzam się w tym roku z domu, będe mieszkała z koleżanką na stancji, i mam pytanie czy jeśli mam 4 staniki. a zmieniam każdy raz na 3 dni, to to jest normalne? czy może za rzadko je zmieniam i trochę wstyd tak nosić? a może powinnam dokupić ich więcej? dodam (o ile to istotne) że mam bardzo mały biust i wcale się nie pocę. ale nie chcę wyjść na niechlujną

Gość bibibib
kiedyś spotkałam się z opinią, że biustonosz powinno się prać po każdym uzyciu, co dla mnie jest totalną bzdurą. mając 4 staniki, nie wyrobiłabym z ich praniem. ja w sumie robię tak jak ty. piorę mniej więcej po 3-4 uzyciach

Gość toto0000
Ale masz problem ---spadaj!!!!

Gość lizak1001
Zamieszkaj z chlopakami. Napewno nie bedzie im to przeszkadzalo.

Gość whiskey ponce
ja w staniku potrafię tydzień przechodzić i jakoś moje współlokatorki problemu nie robią. robią za to rzeczy, które dla mnie są niechlujne. pierz, kurwa, codziennie jak masz taki dylemat.

Gość to przecież proste
może jestem nienormalna, może jestem fleją i brudasem, ale... jeśli nie jest gorąco, nie spociłam się jakoś szczególnie i stanik nie jest biały, to piorę go raz na tydzień, może nawet raz na 10 dni. przecież myję się codziennie (a nawet 2 razy dziennie), a cycki to nie tyłek, stanik to nie majtki :P co innego latem... a tak w ogóle mam 8 staników, które są dobre i w których chodzę. oczywiście, dobieram też kolor i fason biustonosza do ubrania. czasem więc używam kilku staników "równocześnie" (tzn bez prania, nie kilku na sobie) o Tobie na pewno nie powiedziałabym, że jesteś fleją ;)

Gość to przecież proste
zresztą współlokatorka chyba nie będzie zaglądać ci w tzytzki, no nie? ;-)

Gość Fajny temat podniose
:D