Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona83

Co jest ze mna nie tak?!

Polecane posty

mam nadzieje, ze faceci tu tez sie zdazaja i wlasciwie mam do nich pytanie...nie tylko do nich, bo moze i wy dziewczyny zauwazycie cos godnego uwagi. nie wiem dlaczego faceci sie mnie boja, nie mam stalego partnera od bardzo dawna, szukam, daje sie znalezc i nic.moze troszke o mojej osobie: jestem mloda (25lat), wysoka, mam jasne naturalne wlosy i niebieskie oczy, jestem zgrabna, uchodze za osobe inteligentna i ciepla i zawsze pomocna, jestem wyksztalcona (mgr), mam prace, utrzymuje sie sama a jednak cos jest nie tak..nie mam faceta. jesli juz jakis sie mna zainteresuje, to zazwyczaj patrzy tylko na to jak wygladam i sorry ale chce mnie wybzykac i tyle. ale ze mna nie jest tak latwo, bo znam swoja wartosc... co zmienic, co zrobic zeby zainteresowac soba kogos odpowiedzialnego i szczerego w swoich uczuciach??

Gość dac sie wybzykac

tego juz tez probowalam;p na dluzsza mete nie skutkuje...;) wj nie myslcie ze jakas cnotka ze mnie! po prostu nie zawsze tedy droga;)

Gość SmutnyMaciej
Hmm... wiesz... taką jak Ty byłaby odealna.. takiej szukam :)

Gość SmutnyMaciej
Jasne, naturalne włoski, wysoka.. samodzielna... super :) w jakiej częsci Polski mieszkasz ?

Gość SmutnyMaciej
Dziewczyny Kochane.. a może macie zbyt wysokie wymagania ?

Gość inteligentna blondynka
Ja mam wrażenie, że tak ze wszystkimi blondynkami robią... :( Może się boją. Może nie miałaś jeszcze okazji trafić na kogoś odpowiedniego. Może coś źle robisz.

Gość SmutnyMaciej
Laleczka, też masz jasne włoski ?

Gość SmutnyMaciej
Kurcze... a ja szukam Blondaska.. na stałe...

a może faceci się ciebie boją? Może peszy ich Twoja uroda, Twoja samodzielność i inteligencja?

. ale ze mna nie jest tak latwo, bo znam swoja wartosc..." czyli trzeba odbyc ze 2 randki :P by ciebie bzyknąć ? :D

Gość SmutnyMaciej
Ja mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim

Gość SmutnyMaciej
:)

Gość SmutnyMaciej
Nie przejmuj się tymi głupimi wypowiedziami... Skad Jesteś, może mieszkasz w mojej okolicy ?

i sorry ale chce mnie wybzykac i tyle" autorko a znasz takich co by cie nie chcieli wybzykać ? :P to albo chłopak impotent albo jestes tak brzydka ze nawet w nocy strach do ciebie sie zblizyc ;)

Gość jehu23
daj sobie dziewczyno narazie spokoj z Mendami tzn facetami (też nim jestem) sam sie jakiś nawinie prędzej czy poźniej

Gość faceci boja sie
kobiet pieknych inteligentnych zaradnych zyciowo bo wtedy traca na poczuciu pana i wladcy opiekuna nieporadnej dziewczynki, bo taka kobieta jest interesujaca dla wielu facetow i nieraz przewyzsza swojego faceta intelektem itd,dlatego boja sie i wola bzykac ;] ja taka teorie uslyszalam z ust niejednego faceta ;]

boosfiasty..myslisz ze wiekszosc lasek po 2 randkach ci da? jesli tak to gratuluje :P ale na miejscu faceta zastanowailabym sie w takim przypadku z kim wiazesz sie na ewentualne dobre i zle..no chyba ze sie nie wiazesz;p

mam dokładnie to samo :o tylko w opisie zmienilabym na brunetke ;) :P i też ogólnie jest ok.. tylko czasem to \'ok\' wydaje sie byc tylko na niby :o

no tak, powiedzmy sobie szczerze i nieskromnie ze najbrzydsza nie jestem i faceci daja mi to bardzo czesto odczuc utwierdzajac mnie w przekonaniu ze nie strasze ;p ale przeciez nie tylko o wyglad chodzi prawda? ja nie chce faceta tylko bzykac, bo co bedzie jak on juz nie bedzie mogl ?;p hehe bede musiala go rzucic ;)

to moze jestes za ladna? tez tak moze byc. i trafiasz na idiotow ktorzy chca to wykorzystac nie chcac poznac cie bardziej...

Boofiasty- no tak, wiemy jak jest i wiemy jakie potrafia byc laski...za drina w klubie zrobia wiele;) ale musisz uwierzyc mi na slowo, ze gdybym taka byla nie pisalabym na forum z prosba o wyjasnienie mi w czym tkwi moj problem.

Gość podejrzewam ze masz
wymagania co do faceta, jesli bylabym na miejscu takiego , wkurzałoby mnie, że jako mgr piszesz "zdazaja" nie przez RZ, "o mojej osobie" zamiast "o mnie" i nie używasz znakow przestankowych ( probuję znależć przyczynę, dlatego o tym piszę, w bzykaniu to akurat nie przeszkadza)

faceci boją się -> czyli problem w tym tkwi, że niektóre z nas nie potrafią być małymi, głupiutkimi i nieporadnymi dziewczynkami? ;)