o12345678910 0 Napisano Lipiec 22, 2009 Mam bardzo poważny dylemat... Domyślam się, że takich tematów pewnie już było sporo, ale chcialabym, żeby ktoś indywidualnie odpowiedział na moje pytanie. Ostatnio zrobiłam mojemu chlopakowi ^^ i miał wystrsyk, część nasienia została na mojej ręce. Byłam w tym czasie w majtkach. Następnie wstałam z niego i chciałam zażartować... Drugą rękę, którą miałam czystą odchyliłam sobie troche majtki, i tą drugą ugadałam, że sobie wkłądam, ale od zewnętrznej strony... czyli nie w srodku, bezpośrednio do narządów płciowych, i potem ta sperma mi troche sie ześlizgneła i szybko te majtki puściłam, tak, ze znów przylegały normalnie do ciała a jak wziełam drugą to sperma troche przeleciała, jak takie mydło w płynie... i nie wiem czy mi kapneło do majtkek tym momencie ... jeżeli tak to moge byc w ciąży ? ;(((( odpiszcie prosze... bylam mokra^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 76767676 Napisano Lipiec 23, 2009 tak to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 właśnie takimi dylematami i problemami kończą się zabawy 15-latków :o mamy spytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 76767676 Napisano Lipiec 23, 2009 idź zrób test ciążowy bo moim zdaniem napewno jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o rejestracje Napisano Lipiec 23, 2009 na stronie: http://radioglob.pl/index.php/rejestracja i wpisanie jako osoba polecająca: seeg Bardzo proszę! Do wygrania są koszulki, smycze i ipody! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach