Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalimiera

szyjka macicy jest ciut miekksza niż zawsze a ja nie mam 3tygodnie okresu

Polecane posty

Gość dalimiera

Witam Was Panie, jutro co prawda ide do ginekologa ale mam duużu stres. Nie boje sie pujśc bo miałam zasze duże problemy z babskimi sprawami wiec już nie raz to przerabiałam.Teraz nie mam okresu 3 tygodnie bolą mnie niemiłosiernie jajniki, czasem robią sie mi torbiele na janikach ale pękają same wiec znam ten ból. Kochalam sie z moim facetem ostatnio w czerwcu bez zabespieczenia z wytryskiem w środku. Miałam wtedy dni niepłodne ale mam nieregularne cykle. Dzisiaj dotykałam szyjki macicy co prawda była lekko miekksza niż zazwyczaj,lecz nie niżej, teraz wypadają mi mniejwiecej dni płodne. dotykając jak najdalej wyczułam że na samym końcu jest jakoś dziwnie zgróbiona jakby była w niej jakaś kółka czy jest możliwe że jestem w ciąży?? robiłam test tydzień temu ale wyszedł negatywnie . Była bym teraz w mniejwiecej 6 tygodniu gdybym zaszła. Nie mam mdłosci ani żadnych innych symptomów ciaży.

Gość cfbhtgbj
a czym to szujke dotykalas ? dildo ? a moze lyzka ? albo masz jakis specjalny kijek ?

jak test robias tydzien temu to powtorz test jak wyjdzie negatywny tzn ze to nie ciaza. i jesli robilas tydzien temu to tez w ciazy nie bylas bo by test wykryl cokolwiek. Moze masz torbiel.Ja tak mialam. zrobilam 3 testy. wszystkei negatywne i okazalo sie ze mialam torbiel.