Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłębuś

Czy to dobry sposób, aby odzyskać byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość kłębuś

Witam wszystkich, mam 19 lat a mój były chłopak jest o rok starszy :P Mam pewien problem... a mianowicie ciągle mi na niem zależy:/ (nie jesteśmy para już dość długo) lecz swego czasu pisaliśmy do siebie i on dawał sygnały że wciąż jest mną zainteresowany:) Niestety jakiś czas temu kontakt sie urwał:(:(:( Myślicie że to dobry pomysł żebym do niego napisała wiadomość typu "co słychać?" Proszę o pomoc!!!!

czy odzyskac to nie wiem, ale na pewno odświezysz znajomość. Nie nastawiaj się jednak za bardzo na ponowny związek. Powodzenia:)

połowa wakacji :) czas sentymentów , wspomnień wakacyjnych itp ... rozumie cię połowa kafe :D

Gość kłębuś
Troszkę się obawiam... a jeśli pomyśli że jestem nachalna :/

1 sms nie oznacza nachalności...Jesli odpisze, super, jesli nie lub na "odczep się"...zakonczysz rozmowę..

Popieram, napisz mu smsa, jak sie odezwie to bedzie oznaczalo, ze ma ochote dalej utrzymywac znajomosc, jezeli nie daj sobie spokoj, tego kwiatu jest pol swiatu, nie on pierwszy i ostatni :)

Gość gawęda 19 polkowice
a jaki byl powod rozstania????

Gość taki jeden malpiszon
a czemu zerwaliscie? mozliwe ze koles ma juz inna i nie pisze z eby nie robic ci przykrosci sorry dziewczyny ale my nie lubimy takiego przeciagania jak z nim pislaas moglas od razu mu dac odczuc ze chcesz z nim byc on nie byl pewny tego chcial zagadc a poczul ze go jednak odrzucasz..

Gość kłębuś
Ta sytuacja jest dość skomplikowana :P chciała bym znów nawiązać z nim kontakt, choć dowiedzieć sie co u niego słychać. No i nie wiem co w końcu zrobić:(

Gość kłębuś
poradźcie coś....

Gość 1234567....
ojej napisz tego smsa z pytaniem co u niego słychać jak mijają wakacje i zobaczysz czy odpisze czy nie ?...jak nie to trudno przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz ....a wiesz czy ma kogoś teraz ?

Gość kłębuś
niestety nie wiem :( ale chyba i tak zaryzykuje!

Gość alaaaaaaaaaaaaai
:)

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam