Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __kalorja__

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY????????????PROSZĘ WEJDŹCIE I POWIEDZCIE, CO SĄDZICIE

Polecane posty

Gość __kalorja__

w ostatni dzień działania zastrzyku Depo provera pieściłam się z mężem. nie kochaliśmy się. On wkładał mi palce "tam" przed wytryskiem, potem już nie. Mogło się zdarzyć, że dodknął członek przed wytryskiem , ale nie amiętamy tego ani ja ani on. Teraz boję się, że jestem w ciąży, bo pobolewa mnie brzuch mam metaliczny posmak w ustach, na betę idę dopiero w poniedziałek. mam już 2 dzieci dlatego tak bardzo się boję, ale same powiedzcie, czy są szanse żebym była w ciąży, czy się nakręcam niepotrzebnie i wmawiam sobie to.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
widze ze masz bardzo szeroka wiedze na temat zachodzenia w ciąże . Lepiej sie nie chwal ze jestes mężatką z 2 dzieci bo piszesz jak szczeniara!

Gość __kalorja__
no właśnie szczeriary sądżą, że żeby zajść w ciążę potrzebny jest stosunek.a ja jestem dorosłą kobietą przed 30 i boję się okropnie...

no wątpie .... Poczytaj troche na ten temat!

pozatym sam ból brzucha o niczym nie świadczy moze alurat masz owulacje

Gość lol111111111111111111
mam pytanko.. jeśli mialam miec okres 18 lipca a sie nie pojawil i 19 lipca kochalam sie z moim chlopakiem i wtedy okres pojawił się trzy dni po stosunku (22lipca) to czy moge byc w ciąży>? ( od 18 lipca to bedzie jakies 5 dni jak spoznial mi sie okres.. a w tym czasie sie kochalam wlasnie)

Gość __kalorja__
ale mnie nie boli tylko brzuch. chce mi się non stop siku, mam metaliczny smak w ustach, bolamnie piersi...tylko zastanawiam się czy to mogłam sobie wmówić..tak bardzo boje się ciąży....

podświadomość moze nam różne figle robić . Miałam tak samo wszystko wskazywało ze jestem az do momentu gdy zrobiłam test i niestety wyszedł negatywny

Gość Guzkowata
Czyż z zastrzykiem nie jest podobnie jak z tabletką.... Płodności nie odzyskujesz w ostatnim dniu stosowania. Poza tym metaliczny smak może miec zupełnie inną przyczynę.

Gość __kalorja__
ja robię betę w poniedziałek........ale strasznie się boję- czyż wszystkie objawy mogłam sobie wkręcić? nepokoi mnie jeszcze, że po tym skończeniu działania tego zastrzyku miałam taką jakby płodna wydzielinę....

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvv
moglas, wiem to z doswiadczenia, ja 3 okresy dostalam , a objawy ciazowe nie ustapily;ppseudociazowe, bo w ciazy nie bylam, 3-maj sie;)

Gość sususalka
nie jestes w ciazy na 100%

Gość __kalorja__
jeju, trochę mnie uspokoiłyście...dzięki....al jak jeszcze ktoś się wypowie to będę wdzięczna