Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja____kasss__

co sie dzieje??

Polecane posty

Gość ja____kasss__

witam was mam problem nie moge pojsc do ginekologa bo jestem za granica i nie znam jezyka:(( i nie wiem do kogo mam sie udac do Polski wroce dopiero za poltora miesiaca:(( a wiec ostatnio kochalismy sie ze swoim facetem bez gumki podczas okresu potem w gumce.... a teraz umieram:(( nie wiem cos ie dzieje od paru dni piecze mnie pochwa nigdy tak nie mialam:(( dzis zauwazylam ze sisiam krwia:(( nie duzo ale jest.... bardzo mnie piecze podczas siusiania:(:(:( prosze o pomoc co sie dzieje:((( jak wroce to sie przebadam ale czy ktos wie co to moze byc????:((( pliiss

Gość bez lekarza sie nie obejdzie
:(

Gość ja____kasss__
nie mam pojecia;((( bardzo sie boje zeby to nie byla wpadka:(( prosze moze ktos inny tez tak mial???

Gość ja____kasss__
nie znam jezyka:((( nie dogadam sie z nim:(( dopiero jak wroce do pl:((

Gość bez lekarza sie nie obejdzie
niech ci facet(lub ktos znajomy lub ze slownika ) napisze na kartce jakie masz dolegliwosci i z tym idz tam i jemu pokaz. Po przebadaniu on juz bedzie wiedzial co ci przepisac. albo moze ktos ze znajomych pojdzie z toba, jakas kolezanka czy znajoma :( zarejestrowac moze cie tez facet telefonicznie lub ktos inny to mozna zalatwic tylko nie panikowac a z recepta pojdziesz do apteki

Gość ja____kasss__
tak.. ja jestem na wakacjach... a ubezpieczona jestem w PL:(((( nie wiem czy to tak przejdzie latwo:((

Gość ja____kasss__
upp uppp!!