Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eko lozka

Trzeba byc idiota, zeby w duzym miescie korzystac z samochodu

Polecane posty

Gość Eko lozka

Przeciez jest komunikacja miejska, najczesciej bardzo dobrze rozwinieta. Ale wiadomo - prymitywy tego nie pojmuja

Gość nędzna prowokacja ....
oj marniutka 💤

Gość kjakjsa
ja pierdole co za ciemnogrod, no to po chuja mi samochod jak mam nim nie jezdzic i sie tloczyc w autobusach mzk, nawet nie wiem jak taki autobus wyglada od srodka, tak na marginesie do sklepu mam 500m i jezdze sobie autkiem, bo po to ono jest

mój kolega też się zdziwił jak w jeden dzień zrobił 200 km po mieście za te 200 km to by pojechał nad morze i by mu paliwa wiecej by zostało a ja sam mieszkam na wiosce to samochód potrzebny i w mieście to zostawiam i wszędzie na piechotę larze

Gość tak jasne juz widze jak
przemierzasz warszawę na piechotę. Przeciez samochody po to są żeby nimi jeździć

Gość goodies
do pracy mam jakieś 15 minut, więc chodzę na piechotę. mieszkanie mam na szczęście w dogodnym miejscu i wszędzie mam blisko, więc też częściej chodzę niż jeżdżę czymkolwiek, zdrowiej. samochód potrzebny mi jedynie do robienia zakupów, bo mam w zwyczaju wynosić ze sklepu po piętnaście siat :P

Gość azazazaa
No tak,skoro ci co maja 500 m do sklepu,a wyjeżdzają np tylko po bułki(nie mowie o dużych zakupach),to dla mnie to jakieś chore uzaleznienie,a nie korzystanie z samochodu,bo się go ma. A gdzie jakiekolwiek dbanie o zdrowie? Ruch jest potrzebny,a skoro Wam bozia nog nie dała nawet na 500metrowe odległości,to żal mi Was:/

sranie w banie Uważam, ze po mieście powinno się jak najrzadziej używać samochodów. Tym bardziej, ze w każdym samochodzie jest tylko jeden kierowca. Niestety jeszcze nie wyszliśmy z mentalności komunistycznej i każdy kto ma samochód musi nim jeździć, żeby się pochwalić, nawet do sklepu za rogiem- niech sąsiedzi widzą jak się burakowi powodzi- a co! Na zachodzie takie postępowanie jest żałosne ale w Polsce to powód do dumy:O Tworzą się korki bo każdy buc się pcha samochodem a potem zrzędzi, ze stoi. trasę, którą wy w godzinach szczytu pokonujecie godzinę, ja robię w 20 minut metrem. O ekologii to już nawet nie wspominam, bo to dla was zbyt abstrakcyjny temat, a miejsce śmieci jest w lasach! Gratuluję Polakom!

można się przerzucić na rower http://bleir.dzienniki.styl24.pl/wpis.php/id,250855/title,NIEMCY-TO-BARDZO-AKTYWNY-NAROD/ tu jest symulacja ile zajmuje dojechanie samochodem i rowerem w centrum Krakowa odcinek 2,5 km to im wyszło ze rowerem to 15 minut a samochodem to 30 do 40 minut http://www.sportowystyl.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=205&Itemid=15

Gość sztuka terria
ale ci co nie jeżdżą samochodami to nie stoją w korkach, więc o co im chodzi? ja tam jeżdżę, bo lubię i nic wam do tego :P

Gość edeeeeeeeeeeeeee
w polsce to mamy tylko w jednym miescie metro i to w dodatku nedzna jedna nitke.. i niestety nie wszedzie nia dojedziesz. a co do stania niby w tych samych korkach, sa jeszcze tramwaje.... i specjalne bus pasy! ja do pracy jezdze modlinska autobusem bo wlasnie samochody stoja w mega korkach a ja mykam autobusem i tylko patrze na pozostalych idiotow ktorzy pchaja sie autami.

Gość edeeeeeeeeeeeeee
Tika_Waylan a Ty to niby jakiej narodowosci? zreszta Ja juz dawno temu sie przesiadlam na motocykl i korki mam w dupce :)

Gość jhkjhkjhkjh
ale niektorzy z Was piernicza glupoty, jakie chwalenie sie ja tez jezdze 500 m po bulki, bo tak sie prtzyzwyczailem, jestem wygodnicki i nie chce mi sie chodzic i tyle, a zchwaleniem sie i jezdzeniem dlatego ze sie mam samochod to nie ma nic wspolnego, nie lubie smierdzacych zatloczonych autobusow i tyle, mam po to samochod aby nim jezdzic i bede to robil, jakbym mogl jechac do kibla to tez bym to zrobil, bo nie lubiue chodzic a poza tym zawsze rak mi czsu i ciagle sie spiesze, a na rowerze nie lubie jezdzic

zalozyciel topiku chyba nie mieszka w miescie i nie wie co sie dzieje w komunikacji miejskiej chociaz w wawie, ile trzeba sie naczekac, o ile wydluza sie podroz itp, ja tam wole swoj samochodzik - nie wyobrazam sobei powrotu do komunikacji miejskiej