Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francua vincetinio

Moja siostra zniszyła wszystko

Polecane posty

Gość francua vincetinio

Od roku przyjaźnię sie z genialna dziewczyną świetnie sie dogadujemy wręcz zakochałem sie w niej i w niedalekiej przyszłości miałem zamiar poprosić ją żeby została moją dziewczyną. Jest wspaniała. Moja siostra z kolei jej nie trawi od samego początku naszej znajomości ciągle nam dokuczała. Pisała smsy do jej chłopaka że aktualnie przebywa u nas w moim towarzystwie (jakby nie można było mieć kolegów). Oni w końcu zerwali (to akurat był jeden z powodów). Teraz skoro miałem pole do popisu moja siostra dalej jej ubliżała dokuczała i wiele razy była w domu o to kłótnia. wczoraj moja niestety siostra włamała sie na moje gg i napisała z mojego numeru że niby nie mam zamiaru z nia gadac że sie nią bawiłem itym podobne..... a tak strasznie mi na niej zależy... próbowałem to odkręcić ale ona nie chce ze mna gadać. Nienawidze mojej siostry za to

Gość s y l u s i a
nie potrafisz sobie poradzic z jakąś gówniarą? zrób porzadek ze swoją siostrą, to nie ona ma ci wybierac dziewczyne :/ a do tamtej laski idz osobiście do domu a nie przez smsy czy gg bo tak to ja tez bym nie chciala z tobą gadać. Kup kwiatki i idz do niej a siostrze powiedz zeby się nie wpieprzała w twoje zycie

Gość skoro dziewczyna tak łatwo
uwierzyła, że mogłes to napisać, to chyba jest jej to na rękę

wywal gowniare przez okno jak sobie z nia poradzic nie potrafisz bo Ci calkiem zycie zniszczy

Gość ta dziewczyna napewno
Ci nie uwierzy, ze to nie Ty...