Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przemu

Owłosienie

Polecane posty

Cześć wszystkim, nie mogę się zdecydować gdzie golić owłosienie a gdzie nie, mam 16 lat wiec problemu z owłosieniem na klacie i plecach nie mam, ale nie wiem co robić z owłosieniem na tyłku, pod pachami i w okolicach penisa, golenie nóg i rąk odpada. Będe wdzięczny za szczere odpowiedzi a nie jakieś pierdoły

Gość MaciekB
ja jestem caly wydepilowany/wywoskowany - nogi, intymnie, pupa, posladki, pachy - na klacie nie mam wlosow z natury moja zona tez ten moj styl uwielbia i inaczej sobie to wogole nie wyobrazamy. pa

Gość lakiluk
Ja gole sie pod pachami dla higieny i komfortu i wokoło penisa tez gole ;)

Gość pewna dziewczynka
Przemu jak to gdzie? WSZĘDZIE! Na ciele nie może być żadnego włoska. Taka depilacja to teraz podstawa u mężczyzn...

nie słuchaj tych małolat/małolatów i ludzi bez charakteru, zresztą skoro pytasz tu o to też jesteś żałosną, przeciętną gnidą facet golić się powinien tylko na jajach, ale nie "dla higieny", czy inne dyrdymały, lecz tylko i wyłącznie po to, że partnerce się lepiej ssało i już masz odpowiedź co golić, a czego nie

Dzieki za odpowiedź, ale nie chciałem żebyś mnie oceniał tylko żebyś mi doradził.

Gość japrtole
twaz

Gość lizak1001
@pewna dziewczynka Nie pierdziel glupot durna kozo. Facet ma sobie golic jaja i penisa, zeby twej lasce sie dobrze ssalo tak jak juz ktos ci odpisal. Twarz tez. Do minety sie przydaje.

Pachy i okolice penisa to podstawa, niema to jak spocone włochy w tych miejscach... golenie to jeden z elementów higieny !

Gość gumih
kurwa jak facet ma golić nogi?? świat zszedł już na psy a laski po prostu walnięte w łeb że ho szkoda że na łyso nie trzeba się golić aby was zadowolić pachy i jajca - resztą się nie przejmuj włosy to nie choroba, jedni je mają inni nie to nie jest priorytet w ocenianiu człowieka -g

a wiecie co ja uwielbiam jak facet ma włosy na klacie i pod pachami, jak ma zarost owłosione rece nogi;) nie lubie tylko jak ma włosy na plecach:D ale facet to facet i włosy powinnien miec;)

Gość normalna pisia 24
uwielbiam facetów, którzy mają podgolone genitalia i wygolone pachy ale lubię gdy klata ma troszkę włosków, to jest męskie jak dla mnie. Z pach nie wali potem, fajnie można bawić się "interesem" a reszta jest taaaka męska. Jak dla mnie cudo!!!

Gość gumih
przynajmniej jedna normalna kobieta :)

Gość normalna pisia 24
szczera dziewczyna, ależ właśnie dokładnie... facet powinien mieć włosy na rękach, nogach, klacie, tzn. jak nie ma naturalnie to nie ale jak ma powinien je mieć. Pachy może troszkę wygolić a genitalia podgolić, po prostu. Nie lubię całkiem łysych facetów, wyydają się tacy... wypicowani i już nikomu absolutnie nie zarzucam golącym się gejostwa, aczkolwiek znam przynajmniej dwóch gejów troszkę obrośniętych. Jednak nie lubię całkiem wygolonych facetów, po prostu... heh... no jeśli naturalnie nie ma owłosienia nadmiernego, no cóż jest ok ale gdy taki wygoli się jak dziecko w dodatku te odrastające ostre włosy choćby na klacie, są nie do zniesienia, na prawdę przeszkadzają, heh. Wolę trochę obrośniętą klatę niż na siłę depilowaną.

Gość qazwsxedc
Bez wątpienia powinieneś golić wlosy w okolicach anusa i na genitaliach. Młody jesteś, czasem pewnie gotowki brakuje, i wydepilowany zwieracz może być twoim dużym atutem, a przeca jakiś stary pedzie nie bedzie ci się po rodzynach w dupe wbijal. Pale gol dla higieny, i zeby sie jakiej lasce wlosy w uzebienie nie wkrecaly.

pała golona DLA HIGIENY, noż kurwa, jedna z większych bzdur i pustych tekstów, jakie w życiu słyszałem... pała jest golona w celach oralnych tylko i wyłącznie pała i ew. pachy i wszystko w temacie