Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina2009

Marzenie o sexie z innym mężczyzną - policjantem, pomózcie, co robić

Polecane posty

Gość ewelina2009

Jestem od 5 lat mężatką, od 12 lat w związku z tym samym mężczyzną. Pól roku temu urodziłam dziecko. Nasze wspólne życie erotyczne jest udane, dużo rozmawiamy o swoich potrzebach. Generalnie mój mąż jest bardzo, bbbbb zadowolony z sexu, ja trochę mniej bo nie zawsze mnie zadowala, tzn nie zawsze mam orgazm, ale zawsze czuję się dobrze. Niedawno poznałam policjanta, wiem, że gościo leci na mnie. Ma bardzo sexowny głos przez telefon. Jeśli chodzi o wygląd to nie jest w moim typie, brzuchaci goście mnie nie pociągają, dodatkowo pali, czego nie znoszę. Marzę, żeby się mną zajął, ale tylko mną, całym moim ciałkiem . Chce sprawdzić czy inny mężczyzna mógłby mnie lepiej zadowolić. Widzicie coś złego w jednym skoku w bok? Jestem otwarta na sugestie. Kocham swojego męża, wczoraj kochając się z nim poprosiłam go, aby pozwolił mi na spotkanie z innym mężczyzną, tylko raz. Nie zgodził się, ale wiem, że tę jedna zdradę by mi wybaczył… celu poszerzenia horyzontu. Sama nie wiem, bo nie chcę męża zranić, jestem wzorowa żoną, nigdy go fizycznie nie zdradziłam. Mam takie mega marzenie…A może każdy takie ma, jak sobie radziliście w takich sytuacjach???

Gość taki jedennn
mowisz powaznie?

Gość ewelina2009
jak najbardziej poważnie

ewelina2009 pogadaj o tym (ze nie zawsze jesteś zaspokojona) z mężem i może spróbujcie coś zmienić/urozmaicić w waszym życiu erotycznym

Gość ewelina2009
ale nie musi byc policjant od razu, może być menel! ktokolwiek...potrzebuje odmiany, nowości:(

Gość ewelina2009
Ktos sie podszywa pod mój nick, żaden menel nie wchodzi w grę...

Gość ewelina2009
no a co? mi się nic nie nalezy? najłatwiej to chyba przy szosie stanąć, nawet przez chwile nad tym sie zastanawiałam

Gość ewelina2009
Nie jest wszystko takie proste, meilujemy trohe, troszke rozmawiamy, czasem sie spotkamy. Marzenia...fantazje erotyczne. Po cos one są, ja bym po prostu chciala tego zakazanego jabłka spróbować

Gość ewelina2009
Hej nie wprowadzaj blad ludzi i zmieć nick. Ja pisze bo mam problem. Jak marzysz o staniu przy drodze to zgłos nowy temat.

Gość ewelina2009
Do leviatana., z meżem mamy uper kontakt i rozmawiamy dużo. Ale chodzi o spróbowanie...aj, czemu to nie jest takie proste. Jestem dosyć atrakcyjną kobietą, dobry maż a ja chce innych wrażeń...

Gość żonkoś36
jeśłi jedyny prble jest taki, że nie zadowala cię zawsze i chcesz spróbować zinnym, to ja bym ci to odradzał, skutki mogą być gorsze niż to warte, spróbuj z mężem zrobić coś inaczej, poza tym nie wiesz jaki jest pooicjant a z mężem ci dobrze

Gość ewelina2009
Masz rację "żonkoś" lepiej jest troche więcej poeksperymentować, maż jest cudownym człowiekeim, a to jest chwila słabości. Trwa jeszcze, a konsekwencje mogą być okrutne. wielkie dzięki

Gość żonkoś36
ni za ma co

Gość ewelina2009
niby ni ma za co, a jednak.

Gość żonkoś36
zaskocz czymś mężula lepiej, bo podobno zawsze trzeba partnera zaskakiwać w tych sprawach, ale uwaga, zaskakiwać nie znaczy ośmieszać, a gdzie granica- intuicja Ci powie

Gość ewelina2009
Szczerze Ci powiem, że to mąz cały czas mi mówi, ze to ja go zaskakuję. Musże go poprosić, żeby to on mnie zacząl zaskakiwać...Dzięki za sugestię,

Gość żonkoś36
a jeśłi tak to musisz koniecznie sugerować i najlepiej od razu z konretnymi sugestiami wyjedź typu"weź mnie w parku" etc

Gość ewelina2009
Masz rację, mężczyźni lubią konkrety.

Gość żonkoś36
a dasz znać co wymyśliłaś? co Cię szczególnie kręci?

Gość ewelina2009
dam znać :)

Gość żonkoś36
tutaj dasz znać, czy wolisz jakoś inaczej?

Gość ewelina 2009
gdzie/miejsce/ nie ma dla mnie znaczenia, byle języczek i paluszki robiły swoje, finish orgazmem. pamiętam swój 1 orgazm, to jest mega rozkosz, następne już takie nie były...nie wiem czemu

Gość skoczylam w bok i
przynioslam kile do chalupy. Super co ?

Gość ewelina2009
od razu kilę przynosić,, ja chcę żeby mi dobrze było...

Gość ewqelina2009
Kurcze wczoraj był zmęczony,,,ma sexi laskę i nie może jej zrobić dobrze. Co sie z tymi chłopami po 30robi.