Gość mostka Napisano Sierpień 7, 2009 lepiej uwazajcie z ta dieta, moja siostra tez byla na kopenhaskiej itp dietach cud i teraz ma duze problemy zdrowotne m.in brak okresu, wiec moze lepiej odchudzac sie malymi kroczkami a skutecznie niz wierzyc w diety cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 7, 2009 już koniec z kopenhaską koniec!!! to był wstęp do dietowania?? tylko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejjj dodzia Napisano Sierpień 8, 2009 gdzie jesteś ? czytam twój topik od poczatku powstania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja 35 Napisano Sierpień 8, 2009 kiedys stosowalam ta diete kopenhaska, faktycznie bardzo restrykcyjna..ale schudlasm na niej ponad 10 kg :)..i nie mialam przez 4 lata efektunjojo, a pozwolilam sobie na slodycze , bo jestem niestety od nich uzalezniona... teraz chyba tez powinnam sobie ja zastosowac, ale za bardzo nerwy mnie ostatnio szarpia..rozowd w toku a przytylam po ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 11, 2009 sorry , ale w natłoku zajęć, zaniedbałam strasznie... ale jestem już więc zaliczyłam taka małą wpadkę dietową, mianowice w ubiegły piątek napiłam się piwa z sokiem,... od soboty znowu zaczęłam, pojadać proteiny, dziś już kolejny dzień.. i moje spostrzeżenia , jedząć białko nie odczuwam głodu,,. i taka dieta mi pasuje,,, chciałam sobie kupić wagę ale nic ciekawego nie znalazłam, wiec nie mogę stwierdzić ile schudłam, ale to nie jest najważniejsze.... bo ubytki ciałka, tu i ówdzie, widzę po moich ubraniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Alicjo ja też mysłałam że jestem uzalezniona od słodyczy, ale wiesz co odtatnio, nie robią na mnie żadnego wrażenia, pracuję razem z moją koleżanką... taką co chrupie codziennie coś, dziś miała jakieś wafelki, ale jak jem teraz białko to nie mam ochoty na łakocie.... dziś sniadanie jajka na twardo 3 szt, kawa czarna lunh serek chudy i ryba wędzona obiad pierś z kurczaka z wody i chudy jogurt kolacja będzie ryba gotowana na parze..... i wody juz ponad 2 litry, a moze do rybki jakaś maślanka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 11, 2009 aby do jutra..... czy moc do mnie wróci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 12, 2009 dziś kolejny dzień diety proteinowej, jeszcze się nie ważyłam?? ale mam czas!!! śniadanie tak ok 7 , wiecie że tak na codzień kiedyś jadając jaja na twardo same bez soli. nie smakowały mi... a teraz to danie rarytas!!! taka moja uwaga,,, uff ostatnio nie chce mi się słodkiego ?? co to może znaczyć?? piję kawę czarną gorzką... tak trzymać !!!! 22 08, mam wielką imprezę wyajzdową i co zaliczę wpadkę?? zobaczę jeszcze duzo czasu na podjęcie ostatecznych decyzji?? w diecie wysokobiałkowej najbardziej brakuje mi owoców- jabłek... muszę powstrzymać apetyt na owoce??? ale jak długo jeszcze??? czas pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 12, 2009 znowu zapomniałam.. pozdrawiam osoby, które czasami czytają mój topik... ?? pewnie też się odchudzają... życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 12, 2009 mario strasznie wyrywny/a jesteś... zastanów się kto jest tępakiem??? bardzo Cię proszę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 12, 2009 tak Aniu chcę schudnąć, mam już pewien swój osobisty sukces w gubieniu kg, bardzo ładny, ale jeszcze mam coś do zgubienia... odchudzałą się pod stałym nadzorem lekarza dietetyka, a teraz próbuję sama... co mnie motywuję... wesele we wrześniu... napewno zajrzę do WAs na forum... pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ... kolejny dzień dietowania.... jeszcze tydzień i urlop!!!! spadek wagi duży i już widoczny.... hehhehehehe... bardzo się cieszę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Sierpień 31, 2009 hello ... już po urlopie, trochę sobie pozwoliłam, ale dziś dieta wraca... same proteiny... w menu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 dziś drugi... hehehehehehe kolejny dzień wzmagań z białkami... piję dużo wody bo przy tej diecie chce mi się pić, jutro muszę sobie przytaskać herbatę zieloną do pracy..... z samego rana 2 jaja na twardo potem lunch serek wiejski lekki dwa plasterki kurczaka pieczonego obiadek ma być pierś indycza z wody i jogurt naturalny.... pychotka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodzia 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 oj dawno mnie tu nie było... odchudzanie trwa dalej dieta mi służy... ale całkowicie pochłonęły mnie przygotowania do wesela... ... teraz do roboty!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogurtka Napisano Wrzesień 10, 2009 Jezeli juz konicznie chcesz jakas z lepszych diet na poprawe przemiany materii (sama maiałam z tym problem :()to proponuje DIETE JOGURTOWA (wpisz dieta jogurtowa kafeteria w google) Nie dosc ze naprawde poprawia stan jelit to jeszcze chudniesz. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę coś wtrącić Napisano Wrzesień 10, 2009 a jak z porami posiłków ponoć ,żeby nam sie ta przemiana trochu przyśpieszyła to odstępy nie powinny być dłuższe niż 3godz od posiłku do posiłku i im mniej a częściej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bewitched 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 to wy tak tylko samą kawe na śniadanie :O troche mało ja chyba bym padła bez śniadania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waves 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Na przemianę materii bardzo dobrze działają wszelkiego rodzaju zioła. Można nawet takie mieszanki kupić, które wspomagają trawienie, spalanie, ogólnie przemianę materii. W każdej aptece są dostępne, a kosztują naprawdę niewiele, wiec wydaje mi się, że opłaca się w coś takiego zainwestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalka :) Napisano Styczeń 23, 2012 Hello jest tu kto aktywny??? Mam dzisiaj drugi dzionek DK i mam taka zalamke :P ze potrzebne wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach